ساندویچ سرد یکی از ساندویچ های ساده است که در قرن ۱۸ ابداع شد. اولین بار ساندویچ سرد از تکه های گوشت تهیه شد و فردی به نام جان مونتاگو آن را کشف کرد. به سرعت تهیه این ساندویچ در کل اروپه رواج یافت و به کشور های دیگر رسید. ساندویچ سرد یکی از غذا های محبوب و پر مصرف در کل دنیا می باشد. ...
به این غذا امتیاز دهید
مدت زمان آمادهسازی مواد اولیه:
۱۵ دقیقه
مدت زمان پخت:
۰ دقیقه
هر وعده مناسب برای:
۲ نفر
مراحل آمادهسازی و پخت
مرحله 1
ابتدا توسط چاقو اره ای شکافی طولی روی نان ایجاد کنید. کمی خمیر های اضافی نان را خارج کنید.
مرحله 2
سس مایونز را داخل کاسه ای ریخته فلفل سیاه و کمی نمک به سس افزوده و چیپس خلال را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
مرحله 3
گوجه و خیار شور را به شکل خلالی برش دهید، کاهو را نیز شسته و به اندازه دلخواه خرد کنید.
مرحله 4
ژامبون ها را از وسط به دو نیم تقسیم کرده و همان طور دسته ای داخل نان قرار دهید. حالا سس آماده شده روی ژامبون ریخته و همین طور گوجه، خیار شور و کاهو را هم داخل نان قرار دهید. حالا ساندویچ را از وسط برش داده و لایه های جذاب و خوشمزه را مشاهده و نوش جان کنید.
نظرات