ساندویچ ژامبون با گوجه و کاهو

ساندویچ ژامبون با گوجه و کاهو

ساندویچ سرد یکی از ساندویچ های ساده است که در قرن ۱۸ ابداع شد. اولین بار ساندویچ سرد از تکه های گوشت تهیه شد و فردی به نام جان مونتاگو آن را کشف کرد. به سرعت تهیه این ساندویچ در کل اروپه رواج یافت و به کشور های دیگر رسید. ساندویچ سرد یکی از غذا های محبوب و پر مصرف در کل دنیا می باشد. ...

به این غذا امتیاز دهید

مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه:

۱۵ دقیقه

مدت زمان پخت:

۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای:

۲ نفر

اطلاعات کامل ارزش غذایی ساندویچ ژامبون با گوجه و کاهو

مراحل آماده‌سازی و پخت

مرحله 1

ابتدا توسط چاقو اره ای شکافی طولی روی نان ایجاد کنید. کمی خمیر های اضافی نان را خارج کنید.

مرحله 2

سس مایونز را داخل کاسه ای ریخته فلفل سیاه و کمی نمک به سس افزوده و چیپس خلال را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

مرحله 3

گوجه و خیار شور را به شکل خلالی برش دهید، کاهو را نیز شسته و به اندازه دلخواه خرد کنید.

مرحله 4

ژامبون ها را از وسط به دو نیم تقسیم کرده و همان طور دسته ای داخل نان قرار دهید. حالا سس آماده شده روی ژامبون ریخته و همین طور گوجه، خیار شور و کاهو را هم داخل نان قرار دهید. حالا ساندویچ را از وسط برش داده و لایه های جذاب و خوشمزه را مشاهده و نوش جان کنید.

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.