ساندویچ رست بیف

ساندویچ رست بیف

ساندویچ رست بیف یکی از خوشمزه ترین ساندویچ ها می باشد که نام آن در میان منوی رستوران ها چشمک می زند این ساندویچ ریشه انگلیسی دارد آنها رست بیف را در فر می پختند. ساندویچ رست بیف از تکه گوشت گاو تهیه می شود. ...

به این غذا امتیاز دهید

مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه:

۱۰ دقیقه

مدت زمان پخت:

۳۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای:

۲ نفر

اطلاعات کامل ارزش غذایی ساندویچ رست بیف

مراحل آماده‌سازی و پخت

مرحله 1

گوشت گوساله را خرد کرده داخل قابلمه با روغن و بدون هیچ افزودنی دیگری شروع می کنیم به تفت دادن تا گوشت ها کاملا سرخ شوند سپس وقتی گوشت آب انداخت یک عدد پیاز خلالی شده را افزوده و با گوشت تفت می دهیم سپس مقداری پودر پیاز و رزماری و آویشن و فلفل سیاه و کاری و پودر سیر را افزوده و هم میزنیم و مقداری آب جوش داخل گوشت ریخته و اجازه می دهیم تا گوشت ها خوب پخته شوند بعد از پخت یک سس غلیظ همراه با گوشت های پخته شده شما خواهید داشت. گوشت ها را از سس خارج میکنیم و ریش ریش کرده کنار میگذاریم.

مرحله 2

قارچ ها را خوب شسته و اسلایس کنید و ۱ ق غذا خوری آبلیمو ترش به قارچ ها بزنید تا سیاه نشوند سپس آن ها را داخل تابه با حرارت بالا تفت بدهید کمی بعد گوشت های ریش ریش شده را با قارچ تفت دهید تا با هم مخلوط شوند نیاز به سرخ کردن زیاد گوشت نیست زیرا باعث خشک شدن و از دست رفتن آب گوشت می شود در انتها سس آب گوشت را افزوده و هم بزنید تا از حالت ژله ای خارج شود مقداری نمک اضافه کرده و رست بیف را از روی حرارت بر میداریم.

مرحله 3

نان ساندویچی مورد نظر را برش بزنید و داخل آن سس فرانسوی بمالید سپس مقداری کاهو خرد شده با پنیر ورقه ای قرار داده و مخلوط رست بیف را داخل نان ها قرار می دهیم ساندویچ رست بیف را برای چند دقیقه داخل فر بگذارید تا پنیر کمی آب شود سپس سرو کنید. نوش جان