ساندویچ استیک

ساندویچ استیک

برای درست کردن یک ساندویچ استیک خوشمزه و حرفه ای حتما باید طرز تهیه ساندویچ استیک گوساله مزه دار شده را امتحان کنید. شما برای اینکه یک ساندویچ استیک خوشمزه داشته باشید باید یک برش استیک خوب انتخاب کنید که می تونید از استیک راسته یا ران استفاده کنید و اگه دوست دارید گوشت خیلی نرم باشه کمی آن را بکوبی ...

به این غذا امتیاز دهید

مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه:

۵ دقیقه

مدت زمان پخت:

۲۵ دقیقه

هر وعده مناسب برای:

۲ نفر

اطلاعات کامل ارزش غذایی ساندویچ استیک

مراحل آماده‌سازی و پخت

مرحله 1

اگر دوست دارید گوشت شما خیلی نرم بشه اول برش استیک را کمی بکوبید سپس درون یک کاسه کوچک نمک ، فلفل ، و سس ورچستیر یا ورشستیر را با هم مخلوط کنید و روی گوشت بمالید. روی استیک را بپوشانید و اجازه دهید حداقل 30 دقیقه یا حداکثر 4 ساعت در یخچال بماند تا استیک خوب مزه دار بشه.

مرحله 2

قبل از پخت استیک باید اجازه بدین استیک به دمای اتاق برسه سپس در یک ماهیتابه بزرگ ، روغن را روی حرارت متوسط تا زیاد گرم کنید. وقتی روغن داغ شد ، استیک را اضافه کنید. 3 دقیقه صبر کنید و استیک را جا بجا نکنید سپس استیک را پشت و رو کنید و 3 دقیقه دیگر استیک را بپزید اگر ضخامت گوشت شما زیاد هست این زمان بیشتر میشه یا اگر خودتون دوست دارید استیک بیشتر بپزه. استیک را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید و حتما استیک را درون یک فویل بپیچید تا استیک سریعا حرارتش کم نشه و خشک نشه.

مرحله 3

کره را به همان تابه اضافه کرده و با حرارت متوسط و کم ذوب کنید. پیازهای خلالی را اضافه کنید و به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که پیازها نرم شوند و شروع به کاراملی شدن کنند ، تفت دهید.

مرحله 4

در حین پخت پیاز به سراغ تهیه سس میرویم. درون یک کاسه سس مایونز ، ترب کوهی ، سیر و خامه ترش را با هم مخلوط کنید.

مرحله 5

نان ساندویچی را برش بزنید و کمی روغن داخل نان بمالید نان ها را چند دقیقه در فر یا روی تستر بگذارید تا لایه داخلی نان کمی برشته و گرم بشه. استیک را نازک برش بزنید.

مرحله 6

سس را از طرف برش خورده نان روی آنها بمالید. استیک را بین نان ها تقسیم کنید ، سپس پنیر ورقه ای ، نیمی از پیازها و جعفری و کاهو را اضافه کنید و بلافاصله ساندویچ استیک گوساله را سرو کنید و لذت ببرید.

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.