چیکن ماسالا

چیکن ماسالا

چیکن ماسالا مرغی فوق‌العاده خوش طعم و عالی است که طی دو مرحله پخته می‌شود. در مرحله اول داخل فر قرار می‌گیرد و حالت کبابی و نیم‌پز پیدا می‌کند. در مرحله بعدی مرغ داخل یک سس پر مایه از پوره گوجه، خامه و ادویه‌های مختلف ریخته و این بار به طور کامل پخته می‌شود. ادویه اصلی خوراک چیکن ماسالا همان طور که ...

به این غذا امتیاز دهید

مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه:

۲۰ دقیقه

مدت زمان پخت:

۴۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای:

۴ نفر

اطلاعات کامل ارزش غذایی چیکن ماسالا

مراحل آماده‌سازی و پخت

مرحله 1

ابتدا سینه‌های مرغ را به صورت تکه‌های ۵–۶ سانتی خرد کنید. در کاسه بزرگی ماست، نمک و بقیه ادویه‌ها را بریزید و خوب مخلوط کنید. سپس مرغ خرد شده را داخل مایع بریزید و زیر و رو کنید تا مخلوط ماست تکه‌های مرغ را بپوشاند. سپس روی کاسه را بپوشانید و آن را حداقل ۱ ساعت (یا از شب تا صبح) در یخچال قرار دهید.

مرحله 2

روی یک سینی فر ورقه آلومینیومی بکشید و یک توری فلزی پایه‌دار روی آن قرار دهید. مرغ‌ها را روی توری بچینید و سس اضافی را هم روی آن بمالید. سینی را در فر قرار دهید و ۵–۸ دقیقه شعله بالای فر را روشن کنید. فقط مراقب باشید مرغ نسوزد. در این مدت می‌توانید تهیه سس را شروع کنید.

مرحله 3

کره را در تابه بزرگی روی شعله متوسط آب کنید. پیاز خرد شده را همراه با زنجبیل داخل تابه بریزیدو ۵–۷ دقیقه تفت بدهید و مرتب هم بزنید. قبل از این که پیاز قهوه‌ای رنگ شود شعله را کم کنید. ادویه‌ها را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.

مرحله 4

پوره گوجه، خامه، نمک، شکر و فلفل را همراه با نصف پیمانه آب اضافه کنید و بگذارید جوش بیاید. سپس شعله را کم کنید و بدون گذاشتن درب تابه صبر کنید سس غلیظ شود (حدود ۱۵ دقیقه). سس را بچشید و طعم آن را به سلیقه خود تنظیم کنید (احتمالاً لازم است مقدار بیشتری نمک و شکر اضافه کنید).

مرحله 5

مرغ که حالا روی آن کباب شده است را داخل سس بریزید و بگذارید روی همان شعله ملایم بماند تا مغزپخت شود. چیکن ماسالا را همراه با پلو یا نان سرو کنید.

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.