ویتامین C

ویتامین C که اسید آسکوربیک نیز نامیده می شود، یک آنتی اکسیدان است که به محافظت از بافتها در برابر استرس اکسیداتیو کمک می کند.در ساخت کلاژن نقش دارد و به پوست، استخوانها و غضروف ها ساختار می دهد.ویتامین C در هنگام هضم از آهن در برابر اکسیداسیون محافظت می کند، و باعث سهولت در جذب آهن می شود.بیشتر حیوانات می توانند ویتامین C را از گلوگز تهیه می کنند، اما انسان نمی تواند، بنابراین این ویتامین را به یک ویتامین ضروری تبدیل می کند، که باید از غذای خود دریافت کنید.

ویتامین C که اسید آسکوربیک نیز نامیده می شود، یک آنتی اکسیدان است که به محافظت از بافتها در برابر استرس اکسیداتیو کمک می کند.در ساخت کلاژن نقش دارد و به پوست، استخوانها و غضروف ها ساختار می دهد.ویتامین C در هنگام هضم از آهن در برابر اکسیداسیون محافظت می کند، و باعث سهولت در جذب آهن می شود.بیشتر حیوانات می توانند ویتامین C را از گلوگز تهیه می کنند، اما انسان نمی تواند، بنابراین این ویتامین را به یک ویتامین ضروری تبدیل می کند، که باید از غذای خود دریافت کنید.
منابع : فلفل قرمز و زرد، آناناس، خربزه، هلو، کدو سبز، کلم بروکلی، اسفناج و توت فرنگی

منابع :

منابع : فلفل قرمز و زرد، آناناس، خربزه، هلو، کدو سبز، کلم بروکلی، اسفناج و توت فرنگی

غذاهای سرشار از ویتامین C