از آنجا که مصرف انواع کلم برای سلامت انسان بسیار مفید است بهتر است آن را در رژیم غذایی مان جای دهیم و نوعی از آن را برای برنامه غذایی روزانه در نظر بگیریم. خوب می دانیم با این گیاه خوشمزه و مفید می توان غذا، پیش غذا و ترشی های متنوع تهیه کرد از دلمه کلم، آش کلم گرفته تا ترشی کلم، سالاد کلم و … ...
به این غذا امتیاز دهید
مدت زمان آمادهسازی مواد اولیه:
۱۵ دقیقه
مدت زمان پخت:
۰ دقیقه
هر وعده مناسب برای:
۴ نفر
مواد تشکیل دهنده
مراحل آمادهسازی و پخت
مرحله 1
کلم و سبزیجات مورد نظر را پس از شستن و خشک کردن به اندازه دلخواه خرد کنید و در ظرف مخصوص سالاد بریزید.
مرحله 2
ادویه ها و روغن زیتون را روی مواد سالاد کلم بریزید و خوب مخلوط نمایید.
مرحله 3
جوانه را در سبد بریزید و روی آن آب بگیرید و اجازه دهید آب اضافی آن گرفته شود و پس از آن جوانه را همرا مغز های خوراکی به ظرف سالاد بیافزایید.
مرحله 4
پوست سیر را جذا کنید ، جعفری و فلفل دلمه را ریز خرد کنید.
مرحله 5
سیر،آب پرتقال، آب نارنج و نیمی جعفری و فلفل دلمه را در دستگاه غذاساز بریزید و مواد را مخلوط کنید.
مرحله 6
سس مایونز و سرکه را همراه ادویه ها به مایه قبلی اضافه و دستگاه را روشن کنید تا مواد به خوبی مخلوط شوند.
مرحله 7
در انتهای کار، رنده پوست پرتقال و باقی جعفری و فلفل را به سس اضافه کنید و مواد را به وسیله قاشق مخلوط نمایید و سس را در ظرف مخصوص سرو یا یک ظرف در دار بریزید.(پیشنهاد این است سس را چند ساعت قبل از سرو سالاد کلم درست کنید تا به خوبی مزه دار شود)
نظرات