ساندویچ شاورما گوشت

ساندویچ شاورما گوشت

شاورما گوشت یکی از ساندویچ های بسیار خوشمزه عربی می باشد که در نان پیتا تهیه می شود و بسیار شبیه تاکو می باشد اما شاورما توسط مسیحیانی که در اواخر قرن ۱۹ و ۲۰ به آمریکا مهاجرت کردند وارد مکزیک شد. شاورماها ساندویچ های بسیار خوشمزه هستند که بسیار خوشمزه و سریع و راحت تهیه می شوند و از یک سس مخصوص ارد ...

به این غذا امتیاز دهید

مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه:

۱۵ دقیقه

مدت زمان پخت:

۳۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای:

۱ نفر

اطلاعات کامل ارزش غذایی ساندویچ شاورما گوشت

مراحل آماده‌سازی و پخت

مرحله 1

ابتدا گوشت راسته گوسفندی را با چاقو تیز به ضخامت ۲ میل برش بزنید بزنید سپس گوشت های خرد شده را داخل یک کاسه ریخته و نیمی از پیاز را که خلالی کردید به همراه ۱ حبه سیر پوره شده و سرکه بالزامیک و نیمی از آب لیموترش و ۳ ق غذا خوری روغن زیتون و سس خردل و ۲ ق غذا خوری ماست و همه ادویه ها به جز نمک و سماق به گوشت اضافه کنید و خوب هم بزنید و روی کاسه را بپوشانید و برای ۱ ساعت در یخچال استراحت دهید تا مزه دار شود.

مرحله 2

در یک کاسه سس مایونز و باقی مانده ماست و لیموترش و روغن زیتون و ۲ حبه سیر و ارده و کمی نمک و فلفل سیاه بریزید و خوب هم بزنید و کنار بگذارید. خیارشور و گوجه را پوست بگیرید و ورقه ای کنید و جعفری را نیز ساطوری کنید حالا داخل یک کاسه خیارشور و جعفری و گوجه را بریزید و سماق و کمی روغن زیتون و باقی مانده پیاز خلالی شده و کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و کنار بگذارید.

مرحله 3

حالا یک تابه را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود و گوشت را داخل تابه می ریزیم و به مدت ۱۵ دقیقه تفت می دهیم ۵ دقیقه ابتدایی حرارت را بالا برده و تفت دهید سپس حرارت را کم کنید و ۱۰ دیگر تفت دهید گوشت راسته به دلیل بافت نازک و لطیفی که دارد زود پخته می شود سپس در انتها گوشت را چک کنید و اگر پخته بود کمی نمک به گوشت اضافه کنید.

مرحله 4

نان پیتا را بردارید و کمی از سس مخصوص روی نان بزنید سپس گوشت را به همراه مخلوط خیارشور بریزید و رول کنید تا مانند ساندویچ شود سپس سرو کنید می توانید به دلخواه شاورما را گریل کنید. نوش جان

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.