شاورما گوشت یکی از ساندویچ های بسیار خوشمزه عربی می باشد که در نان پیتا تهیه می شود و بسیار شبیه تاکو می باشد اما شاورما توسط مسیحیانی که در اواخر قرن ۱۹ و ۲۰ به آمریکا مهاجرت کردند وارد مکزیک شد. شاورماها ساندویچ های بسیار خوشمزه هستند که بسیار خوشمزه و سریع و راحت تهیه می شوند و از یک سس مخصوص ارد ...
به این غذا امتیاز دهید
مدت زمان آمادهسازی مواد اولیه:
۱۵ دقیقه
مدت زمان پخت:
۳۰ دقیقه
هر وعده مناسب برای:
۱ نفر
مواد تشکیل دهنده
مراحل آمادهسازی و پخت
مرحله 1
ابتدا گوشت راسته گوسفندی را با چاقو تیز به ضخامت ۲ میل برش بزنید بزنید سپس گوشت های خرد شده را داخل یک کاسه ریخته و نیمی از پیاز را که خلالی کردید به همراه ۱ حبه سیر پوره شده و سرکه بالزامیک و نیمی از آب لیموترش و ۳ ق غذا خوری روغن زیتون و سس خردل و ۲ ق غذا خوری ماست و همه ادویه ها به جز نمک و سماق به گوشت اضافه کنید و خوب هم بزنید و روی کاسه را بپوشانید و برای ۱ ساعت در یخچال استراحت دهید تا مزه دار شود.
مرحله 2
در یک کاسه سس مایونز و باقی مانده ماست و لیموترش و روغن زیتون و ۲ حبه سیر و ارده و کمی نمک و فلفل سیاه بریزید و خوب هم بزنید و کنار بگذارید. خیارشور و گوجه را پوست بگیرید و ورقه ای کنید و جعفری را نیز ساطوری کنید حالا داخل یک کاسه خیارشور و جعفری و گوجه را بریزید و سماق و کمی روغن زیتون و باقی مانده پیاز خلالی شده و کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و کنار بگذارید.
مرحله 3
حالا یک تابه را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود و گوشت را داخل تابه می ریزیم و به مدت ۱۵ دقیقه تفت می دهیم ۵ دقیقه ابتدایی حرارت را بالا برده و تفت دهید سپس حرارت را کم کنید و ۱۰ دیگر تفت دهید گوشت راسته به دلیل بافت نازک و لطیفی که دارد زود پخته می شود سپس در انتها گوشت را چک کنید و اگر پخته بود کمی نمک به گوشت اضافه کنید.
مرحله 4
نان پیتا را بردارید و کمی از سس مخصوص روی نان بزنید سپس گوشت را به همراه مخلوط خیارشور بریزید و رول کنید تا مانند ساندویچ شود سپس سرو کنید می توانید به دلخواه شاورما را گریل کنید. نوش جان
نظرات