غذا ها را از لیست انتخاب کرده و سپس بر روی مقایسه کلیک کنید
جدول مقایسه دو غذا |
||
۲۳.۶۵ | پروتئین | ۸ |
۱۴.۹۵ | چربی ها | ۰ |
۰ | کربوهیدرات ها | ۶۴.۷۵ |
۲۳۶ | انرژی | ۲۹۱ |
صد گرم از مار ماهی(پخته در حرارت خشک) دارای ۳۷۸۷ گرم ویتامین A می باشد میزان تاثیر (۷۳.۶ %)
صد گرم از مار ماهی(پخته در حرارت خشک) دارای ۲۳.۶۵ گرم پروتئین می باشد میزان تاثیر (۱۰.۱ %)
صد گرم از مار ماهی(پخته در حرارت خشک) دارای ۲۶ گرم کلسیم می باشد میزان تاثیر (۶.۲ %)
صد گرم از مار ماهی(پخته در حرارت خشک) دارای ۳.۰۲۳ گرم اسیدهای چرب اشباع می باشد میزان تاثیر (۴.۴ %)
صد گرم از مار ماهی(پخته در حرارت خشک) دارای ۱۴.۹۵ گرم چربی ها می باشد میزان تاثیر (۲.۸ %)
صد گرم از مار ماهی(پخته در حرارت خشک) دارای ۱۶۱ گرم کلسترول می باشد میزان تاثیر (۲.۲ %)
صد گرم از مار ماهی(پخته در حرارت خشک) دارای ۶۵ گرم نمک(سدیم) می باشد میزان تاثیر (۰.۶ %)
صد گرم از مار ماهی(پخته در حرارت خشک) دارای ۱.۸ گرم ویتامین C می باشد میزان تاثیر (۰.۱ %)
صد گرم از مار ماهی(پخته در حرارت خشک) دارای ۰.۶۴ گرم آهن می باشد میزان تاثیر (۰ %)
صد گرم از چاودار پرک ارگانیک - اُ.آ.ب دارای ۸ گرم پروتئین می باشد میزان تاثیر (۱۰۰ %)
برنده : چاودار پرک ارگانیک - اُ.آ.ب
مار ماهی(پخته در حرارت خشک)
چاودار پرک ارگانیک - اُ.آ.ب
مار ماهی(پخته در حرارت خشک)
چاودار پرک ارگانیک - اُ.آ.ب
مار ماهی(پخته در حرارت خشک)
چاودار پرک ارگانیک - اُ.آ.ب
مار ماهی(پخته در حرارت خشک)
چاودار پرک ارگانیک - اُ.آ.ب
مار ماهی(پخته در حرارت خشک)
چاودار پرک ارگانیک - اُ.آ.ب
مار ماهی(پخته در حرارت خشک)
چاودار پرک ارگانیک - اُ.آ.ب
مار ماهی(پخته در حرارت خشک)
چاودار پرک ارگانیک - اُ.آ.ب
مار ماهی(پخته در حرارت خشک)
چاودار پرک ارگانیک - اُ.آ.ب