غذا ها را از لیست انتخاب کرده و سپس بر روی مقایسه کلیک کنید

مقایسه مار ماهی(پخته در حرارت خشک) و چاودار پرک ارگانیک - اُ.آ.ب

رتبه (Grade)

  • A
  • A-
  • B+
  • B
  • B-
  • C+
  • C
  • C-
  • D+
  • D

صد گرم از مار ماهی(پخته در حرارت خشک) دارای ۳۷۸۷ گرم ویتامین A می باشد میزان تاثیر (۷۳.۶ %)

ویتامین آ برای محافظت از پوست، مخاط بینی، سینوس ها و سلامت دهان بسیار مفید است. این ویتامین در عملکرد سیستم ایمنی، رشد، تشکیل استخوان، باروری، ترمیم زخم و جراحت نقش بسزایی دارد.

صد گرم از مار ماهی(پخته در حرارت خشک) دارای ۲۳.۶۵ گرم پروتئین می باشد میزان تاثیر (۱۰.۱ %)

پروتئین ماده اصلی تشکیل دهنده بافت های عضلانی بدن انسان است و پروتئین بدون چربی از بهترین گزینه ها برای تولید این بافت ها و پشتیبانی از دیگر بخش های بدن است.

صد گرم از مار ماهی(پخته در حرارت خشک) دارای ۲۶ گرم کلسیم می باشد میزان تاثیر (۶.۲ %)

کلسیم علاوه بر نقش مهمش در تقویت استخوان‌ها و دندان‌ها، به عنوان یک پیام‌رسان، نقش بسیار مهمی نیز در مسیرهای نشانه‌گذاری سلولی در سرتاسر بدن ایفا می‌کند، همین‌طور این ماده‌ی معدنی برای کارکرد طبیعی سلول‌ها، انتقال پیام‌های عصبی، ترشح هورمون‌ها، انعقاد خون، انقباض ماهیچه‌ها، و آرام‌سازی ماهیچه‌ها نیز بسیار کاربردی است.

صد گرم از مار ماهی(پخته در حرارت خشک) دارای ۳.۰۲۳ گرم اسیدهای چرب اشباع می باشد میزان تاثیر (۴.۴ %)

چربی‌های اشباع شده در طی یک فرآیند شیمیایی به نام هیدروژنه کردن Hydrogenation به وجود می‌آیند، فرآیندی که در آن هیدروژن به روغن اضافه شده و در دمای زیادی گرم می‌شود. این کار عمر مفید چربی را افزایش می‌دهد.

صد گرم از مار ماهی(پخته در حرارت خشک) دارای ۱۴.۹۵ گرم چربی ها می باشد میزان تاثیر (۲.۸ %)

اگرچه وجود چربی برای جذب ویتامین های A، D، E و K ضروری می باشد، اما جذب زیاد آن به بالا رفتن لیپوپروتئین که نوع بد کلسترول است کمک می‌کنند.

صد گرم از مار ماهی(پخته در حرارت خشک) دارای ۱۶۱ گرم کلسترول می باشد میزان تاثیر (۲.۲ %)

اگرچه کلسترول برای براي توليد هورمون، ويتامين D و اسيدهاي لازم براي هضم غذا مورد نیاز است اما میزان زیاد آن باعث رسوب در جداره هاي سرخرگ ها مي شود که علت عمده حمله قلبي و سکته است.

صد گرم از مار ماهی(پخته در حرارت خشک) دارای ۶۵ گرم نمک(سدیم) می باشد میزان تاثیر (۰.۶ %)

اگرچه از دیرباز نمک برای بدن اهمیت زیادی دارد اما مصرف زیاد آن می تواند برای اعضای حیاتی بدن چون کلیه ها ، استخوان ها ، قلب ، پوست و معده مضر باشد

صد گرم از مار ماهی(پخته در حرارت خشک) دارای ۱.۸ گرم ویتامین C می باشد میزان تاثیر (۰.۱ %)

بدن شما خودش ویتامین C تولید نمی‌کند و حتی قادر هم نیست که این ویتامین را ذخیره کند؛ درنتیجه بسیار مهم است که در رژیم غذایی روزانه‌تان مقدار زیادی میوه‌ و سبزیجات حاوی ویتامین C مصرف کنید. مزایای ویتامین C عبارت‌اند از: جلوگیری از نارسایی‌های سیستم ایمنی؛ محافظت در برابر بیماری‌های قلبی و عروقی؛ محافظت در برابر مشکلات سلامتی ارثی؛ محافظت در برابر بیماری‌های چشم؛ پیشگیری از چروک شدن پوست.

صد گرم از مار ماهی(پخته در حرارت خشک) دارای ۰.۶۴ گرم آهن می باشد میزان تاثیر (۰ %)

آهن، ماده‌ی معدنی ضروری برای بدن است اما درست مانند سایر مغذی‌ها، زیادی آن برای بدن ضرر دارد. مصرف زیاد مکمل آهن می‌تواند مسمومیت شدیدی ایجاد کند.
امتیاز : ۰.۷۵

  • A
  • A-
  • B+
  • B
  • B-
  • C+
  • C
  • C-
  • D+
  • D

صد گرم از چاودار پرک ارگانیک - اُ.آ.ب دارای ۸ گرم پروتئین می باشد میزان تاثیر (۱۰۰ %)

پروتئین ماده اصلی تشکیل دهنده بافت های عضلانی بدن انسان است و پروتئین بدون چربی از بهترین گزینه ها برای تولید این بافت ها و پشتیبانی از دیگر بخش های بدن است.
امتیاز : ۱.۶۹

برنده : چاودار پرک ارگانیک - اُ.آ.ب

مقایسه ماکرو نوترینت ها

پروتئین

مار ماهی(پخته در حرارت خشک)

(۴۲.۲%)

چاودار پرک ارگانیک - اُ.آ.ب

(۱۴.۳%)

کربوهیدرات

مار ماهی(پخته در حرارت خشک)

(۰%)

چاودار پرک ارگانیک - اُ.آ.ب

(۴۹.۸%)

چربی

مار ماهی(پخته در حرارت خشک)

(۱۰۰%)

چاودار پرک ارگانیک - اُ.آ.ب

(۰%)

عمومی


مار ماهی(پخته در حرارت خشک)

چاودار پرک ارگانیک - اُ.آ.ب

شامل انرژی بیشتری است + 23.3 %

ویتامین ها


مار ماهی(پخته در حرارت خشک)

چاودار پرک ارگانیک - اُ.آ.ب

پروتئین ها


مار ماهی(پخته در حرارت خشک)

شامل پروتئین بیشتری است + 195.6 %

چاودار پرک ارگانیک - اُ.آ.ب

مواد معدنی


مار ماهی(پخته در حرارت خشک)

چاودار پرک ارگانیک - اُ.آ.ب

گروه های غذایی


مار ماهی(پخته در حرارت خشک)

چاودار پرک ارگانیک - اُ.آ.ب