غذا ها را از لیست انتخاب کرده و سپس بر روی مقایسه کلیک کنید

مقایسه لوبیا صورتی(آبپز)، بدون نمک و کوفته قلقلی منجمد(سبک ایتالیایی)

جدول مقایسه دو غذا

۹.۰۶ پروتئین ۱۴.۴
۰.۴۹ چربی ها ۲۲.۲۱
۲۷.۹۱ کربوهیدرات ها ۸.۰۶
۱۴۹ انرژی ۲۸۶
۰ الکل، اتیل ۰
۶۱.۲ آب ۵۳.۶۷
۰ کافئین ۰
۵.۳ فیبر ۲.۳
۵۲ کلسیم ۸۰
۲.۳ آهن ۱.۷۷
۶۵ منیزیم ۳۱
۱۶۵ فسفر ۲۳۹
۵۰۸ پتاسیم ۲۹۶
۲ نمک(سدیم) ۶۶۶
۰.۹۶ روی ۱.۶۶
۰.۲۷۱ مس ۰.۱۲۳
۰.۵۴۸ منگنز ۰.۲۸۲
۱.۴ سلنیوم ۱۵.۳
۰ ویتامین A ۷۳
۰ رتینول ۲۲
۰ بتا-کاروتن ۰
۰ آلفا-کاروتن ۰
۰ ویتامین D (D2 + D3) ۲
۰ بتا-کریپتوزانتین ۰
۰ لیکوپن ۰
۰ لوتئین + زآگزانتین ۰
۰ ویتامین C ۰
۰.۲۵۷ ویتامین ب۱ (تیامین) ۰.۱۳۶
۰.۰۶۳ ویتامین ب۲ (ریبوفلاوین ) ۰.۲۳
۰.۵۷ ویتامین ب۳( نیاسین) ۳.۱۰۸
۰.۲۹۹ ویتامین ب۵(پانتوتنیک اسید) ۰.۹۲۴
۰.۱۷۵ ویتامین ب۶ ۰.۲۰۲
۰ ویتامین ب۱۲ (کوبالامین) ۱
۳۶.۹ ویتامین ب ۴ (کولین) ۴۵.۲
۳.۷ ویتامین K ۸.۲
۱۶۸ ویتامین ب9 (فولات) ۳۶
۰ کلسترول ۶۶
۰ اسیدهای چرب ترانس ۰.۵۷۷
۰.۱۲۶ اسیدهای چرب اشباع ۷.۶۲۷
۰.۱۱۴ امگا 6 ۲.۹۶۵
۰.۰۹۶ امگا 3 ۰.۱۶۸
۰.۰۴۲ چربی اشباع نشده یگانه ۹.۱۸۸
۰.۲۱ چربی اشباع نشده چندگانه ۳.۳۴۶
۰.۳۶ قند ۳.۴۷

رتبه (Grade)

  • A
  • A-
  • B+
  • B
  • B-
  • C+
  • C
  • C-
  • D+
  • D

صد گرم از لوبیا صورتی(آبپز)، بدون نمک دارای ۵۲ گرم کلسیم می باشد میزان تاثیر (۴۵.۷ %)

کلسیم علاوه بر نقش مهمش در تقویت استخوان‌ها و دندان‌ها، به عنوان یک پیام‌رسان، نقش بسیار مهمی نیز در مسیرهای نشانه‌گذاری سلولی در سرتاسر بدن ایفا می‌کند، همین‌طور این ماده‌ی معدنی برای کارکرد طبیعی سلول‌ها، انتقال پیام‌های عصبی، ترشح هورمون‌ها، انعقاد خون، انقباض ماهیچه‌ها، و آرام‌سازی ماهیچه‌ها نیز بسیار کاربردی است.

صد گرم از لوبیا صورتی(آبپز)، بدون نمک دارای ۵.۳ گرم فیبر می باشد میزان تاثیر (۳۸.۲ %)

مصرف فیبر به میزان کافی، احتمال بروز مشکلات قلبی، سکته و دیابت نوع دو را کاهش می دهد.

صد گرم از لوبیا صورتی(آبپز)، بدون نمک دارای ۹.۰۶ گرم پروتئین می باشد میزان تاثیر (۱۴.۳ %)

پروتئین ماده اصلی تشکیل دهنده بافت های عضلانی بدن انسان است و پروتئین بدون چربی از بهترین گزینه ها برای تولید این بافت ها و پشتیبانی از دیگر بخش های بدن است.

صد گرم از لوبیا صورتی(آبپز)، بدون نمک دارای ۰.۱۲۶ گرم اسیدهای چرب اشباع می باشد میزان تاثیر (۰.۷ %)

چربی‌های اشباع شده در طی یک فرآیند شیمیایی به نام هیدروژنه کردن Hydrogenation به وجود می‌آیند، فرآیندی که در آن هیدروژن به روغن اضافه شده و در دمای زیادی گرم می‌شود. این کار عمر مفید چربی را افزایش می‌دهد.

صد گرم از لوبیا صورتی(آبپز)، بدون نمک دارای ۲.۳ گرم آهن می باشد میزان تاثیر (۰.۵ %)

آهن، ماده‌ی معدنی ضروری برای بدن است اما درست مانند سایر مغذی‌ها، زیادی آن برای بدن ضرر دارد. مصرف زیاد مکمل آهن می‌تواند مسمومیت شدیدی ایجاد کند.

صد گرم از لوبیا صورتی(آبپز)، بدون نمک دارای ۰.۴۹ گرم چربی ها می باشد میزان تاثیر (۰.۳ %)

اگرچه وجود چربی برای جذب ویتامین های A، D، E و K ضروری می باشد، اما جذب زیاد آن به بالا رفتن لیپوپروتئین که نوع بد کلسترول است کمک می‌کنند.

صد گرم از لوبیا صورتی(آبپز)، بدون نمک دارای ۰.۳۶ گرم قند می باشد میزان تاثیر (۰.۱ %)

مضرات زیاده روی در مصرف این مغذی به قدری است که کاها از آن به اسم سفید یاد می شود.

صد گرم از لوبیا صورتی(آبپز)، بدون نمک دارای ۲ گرم نمک(سدیم) می باشد میزان تاثیر (۰.۱ %)

اگرچه از دیرباز نمک برای بدن اهمیت زیادی دارد اما مصرف زیاد آن می تواند برای اعضای حیاتی بدن چون کلیه ها ، استخوان ها ، قلب ، پوست و معده مضر باشد
امتیاز : ۴.۷۰

  • A
  • A-
  • B+
  • B
  • B-
  • C+
  • C
  • C-
  • D+
  • D

صد گرم از کوفته قلقلی منجمد(سبک ایتالیایی) دارای ۸۰ گرم کلسیم می باشد میزان تاثیر (۳۵.۵ %)

کلسیم علاوه بر نقش مهمش در تقویت استخوان‌ها و دندان‌ها، به عنوان یک پیام‌رسان، نقش بسیار مهمی نیز در مسیرهای نشانه‌گذاری سلولی در سرتاسر بدن ایفا می‌کند، همین‌طور این ماده‌ی معدنی برای کارکرد طبیعی سلول‌ها، انتقال پیام‌های عصبی، ترشح هورمون‌ها، انعقاد خون، انقباض ماهیچه‌ها، و آرام‌سازی ماهیچه‌ها نیز بسیار کاربردی است.

صد گرم از کوفته قلقلی منجمد(سبک ایتالیایی) دارای ۷.۶۲۷ گرم اسیدهای چرب اشباع می باشد میزان تاثیر (۲۰.۹ %)

چربی‌های اشباع شده در طی یک فرآیند شیمیایی به نام هیدروژنه کردن Hydrogenation به وجود می‌آیند، فرآیندی که در آن هیدروژن به روغن اضافه شده و در دمای زیادی گرم می‌شود. این کار عمر مفید چربی را افزایش می‌دهد.

صد گرم از کوفته قلقلی منجمد(سبک ایتالیایی) دارای ۱۴.۴ گرم پروتئین می باشد میزان تاثیر (۱۱.۵ %)

پروتئین ماده اصلی تشکیل دهنده بافت های عضلانی بدن انسان است و پروتئین بدون چربی از بهترین گزینه ها برای تولید این بافت ها و پشتیبانی از دیگر بخش های بدن است.

صد گرم از کوفته قلقلی منجمد(سبک ایتالیایی) دارای ۶۶۶ گرم نمک(سدیم) می باشد میزان تاثیر (۱۱ %)

اگرچه از دیرباز نمک برای بدن اهمیت زیادی دارد اما مصرف زیاد آن می تواند برای اعضای حیاتی بدن چون کلیه ها ، استخوان ها ، قلب ، پوست و معده مضر باشد

صد گرم از کوفته قلقلی منجمد(سبک ایتالیایی) دارای ۲.۳ گرم فیبر می باشد میزان تاثیر (۸.۴ %)

مصرف فیبر به میزان کافی، احتمال بروز مشکلات قلبی، سکته و دیابت نوع دو را کاهش می دهد.

صد گرم از کوفته قلقلی منجمد(سبک ایتالیایی) دارای ۲۲.۲۱ گرم چربی ها می باشد میزان تاثیر (۷.۷ %)

اگرچه وجود چربی برای جذب ویتامین های A، D، E و K ضروری می باشد، اما جذب زیاد آن به بالا رفتن لیپوپروتئین که نوع بد کلسترول است کمک می‌کنند.

صد گرم از کوفته قلقلی منجمد(سبک ایتالیایی) دارای ۷۳ گرم ویتامین A می باشد میزان تاثیر (۲.۷ %)

ویتامین آ برای محافظت از پوست، مخاط بینی، سینوس ها و سلامت دهان بسیار مفید است. این ویتامین در عملکرد سیستم ایمنی، رشد، تشکیل استخوان، باروری، ترمیم زخم و جراحت نقش بسزایی دارد.

صد گرم از کوفته قلقلی منجمد(سبک ایتالیایی) دارای ۶۶ گرم کلسترول می باشد میزان تاثیر (۱.۷ %)

اگرچه کلسترول برای براي توليد هورمون، ويتامين D و اسيدهاي لازم براي هضم غذا مورد نیاز است اما میزان زیاد آن باعث رسوب در جداره هاي سرخرگ ها مي شود که علت عمده حمله قلبي و سکته است.

صد گرم از کوفته قلقلی منجمد(سبک ایتالیایی) دارای ۳.۴۷ گرم قند می باشد میزان تاثیر (۰.۶ %)

مضرات زیاده روی در مصرف این مغذی به قدری است که کاها از آن به اسم سفید یاد می شود.

صد گرم از کوفته قلقلی منجمد(سبک ایتالیایی) دارای ۱.۷۷ گرم آهن می باشد میزان تاثیر (۰.۲ %)

آهن، ماده‌ی معدنی ضروری برای بدن است اما درست مانند سایر مغذی‌ها، زیادی آن برای بدن ضرر دارد. مصرف زیاد مکمل آهن می‌تواند مسمومیت شدیدی ایجاد کند.
امتیاز : -۲.۶۹

برنده : لوبیا صورتی(آبپز)، بدون نمک

مقایسه ماکرو نوترینت ها

پروتئین

لوبیا صورتی(آبپز)، بدون نمک

(۱۶.۲%)

کوفته قلقلی منجمد(سبک ایتالیایی)

(۲۵.۷%)

کربوهیدرات

لوبیا صورتی(آبپز)، بدون نمک

(۲۱.۵%)

کوفته قلقلی منجمد(سبک ایتالیایی)

(۶.۲%)

چربی

لوبیا صورتی(آبپز)، بدون نمک

(۱۰۰%)

کوفته قلقلی منجمد(سبک ایتالیایی)

(۱۰۰%)

عمومی


لوبیا صورتی(آبپز)، بدون نمک

شامل آب بیشتری است + 14 %

کوفته قلقلی منجمد(سبک ایتالیایی)

شامل انرژی بیشتری است + 91.9 %

ویتامین ها


لوبیا صورتی(آبپز)، بدون نمک

شامل ویتامین ب۱ (تیامین) بیشتری است + 89 %

شامل ویتامین ب9 (فولات) بیشتری است + 366.7 %

کوفته قلقلی منجمد(سبک ایتالیایی)

شامل ویتامین ب۲ (ریبوفلاوین ) بیشتری است + 265.1 %

شامل ویتامین ب۳( نیاسین) بیشتری است + 445.3 %

شامل ویتامین ب۵(پانتوتنیک اسید) بیشتری است + 209 %

شامل ویتامین ب۶ بیشتری است + 15.4 %

شامل ویتامین ب ۴ (کولین) بیشتری است + 22.5 %

شامل ویتامین K بیشتری است + 121.6 %

پروتئین ها


لوبیا صورتی(آبپز)، بدون نمک

کوفته قلقلی منجمد(سبک ایتالیایی)

شامل پروتئین بیشتری است + 58.9 %

مواد معدنی


لوبیا صورتی(آبپز)، بدون نمک

شامل آهن بیشتری است + 29.9 %

شامل منیزیم بیشتری است + 109.7 %

شامل پتاسیم بیشتری است + 71.6 %

شامل مس بیشتری است + 120.3 %

شامل منگنز بیشتری است + 94.3 %

کوفته قلقلی منجمد(سبک ایتالیایی)

شامل کلسیم بیشتری است + 53.8 %

شامل فسفر بیشتری است + 44.8 %

شامل نمک(سدیم) بیشتری است + 33200 %

شامل روی بیشتری است + 72.9 %

شامل سلنیوم بیشتری است + 992.9 %

گروه های غذایی


لوبیا صورتی(آبپز)، بدون نمک

کوفته قلقلی منجمد(سبک ایتالیایی)