غذا ها را از لیست انتخاب کرده و سپس بر روی مقایسه کلیک کنید

مقایسه پنیر پاستوریزه سوئیسی و نان یوفکا دالیا

جدول مقایسه دو غذا

۲۴.۷۳ پروتئین ۰
۲۵.۰۱ چربی ها ۰
۲.۱ کربوهیدرات ها ۶۳.۲۵
۳۳۴ انرژی ۲۵۳

رتبه (Grade)

  • A
  • A-
  • B+
  • B
  • B-
  • C+
  • C
  • C-
  • D+
  • D

صد گرم از پنیر پاستوریزه سوئیسی دارای ۷۷۲ گرم کلسیم می باشد میزان تاثیر (۷۳.۳ %)

کلسیم علاوه بر نقش مهمش در تقویت استخوان‌ها و دندان‌ها، به عنوان یک پیام‌رسان، نقش بسیار مهمی نیز در مسیرهای نشانه‌گذاری سلولی در سرتاسر بدن ایفا می‌کند، همین‌طور این ماده‌ی معدنی برای کارکرد طبیعی سلول‌ها، انتقال پیام‌های عصبی، ترشح هورمون‌ها، انعقاد خون، انقباض ماهیچه‌ها، و آرام‌سازی ماهیچه‌ها نیز بسیار کاربردی است.

صد گرم از پنیر پاستوریزه سوئیسی دارای ۱۶.۰۴۵ گرم اسیدهای چرب اشباع می باشد میزان تاثیر (۹.۴ %)

چربی‌های اشباع شده در طی یک فرآیند شیمیایی به نام هیدروژنه کردن Hydrogenation به وجود می‌آیند، فرآیندی که در آن هیدروژن به روغن اضافه شده و در دمای زیادی گرم می‌شود. این کار عمر مفید چربی را افزایش می‌دهد.

صد گرم از پنیر پاستوریزه سوئیسی دارای ۷۴۶ گرم ویتامین A می باشد میزان تاثیر (۵.۸ %)

ویتامین آ برای محافظت از پوست، مخاط بینی، سینوس ها و سلامت دهان بسیار مفید است. این ویتامین در عملکرد سیستم ایمنی، رشد، تشکیل استخوان، باروری، ترمیم زخم و جراحت نقش بسزایی دارد.

صد گرم از پنیر پاستوریزه سوئیسی دارای ۱۳۷۰ گرم نمک(سدیم) می باشد میزان تاثیر (۴.۸ %)

اگرچه از دیرباز نمک برای بدن اهمیت زیادی دارد اما مصرف زیاد آن می تواند برای اعضای حیاتی بدن چون کلیه ها ، استخوان ها ، قلب ، پوست و معده مضر باشد

صد گرم از پنیر پاستوریزه سوئیسی دارای ۲۴.۷۳ گرم پروتئین می باشد میزان تاثیر (۴.۲ %)

پروتئین ماده اصلی تشکیل دهنده بافت های عضلانی بدن انسان است و پروتئین بدون چربی از بهترین گزینه ها برای تولید این بافت ها و پشتیبانی از دیگر بخش های بدن است.

صد گرم از پنیر پاستوریزه سوئیسی دارای ۲۵.۰۱ گرم چربی ها می باشد میزان تاثیر (۱.۹ %)

اگرچه وجود چربی برای جذب ویتامین های A، D، E و K ضروری می باشد، اما جذب زیاد آن به بالا رفتن لیپوپروتئین که نوع بد کلسترول است کمک می‌کنند.

صد گرم از پنیر پاستوریزه سوئیسی دارای ۸۵ گرم کلسترول می باشد میزان تاثیر (۰.۵ %)

اگرچه کلسترول برای براي توليد هورمون، ويتامين D و اسيدهاي لازم براي هضم غذا مورد نیاز است اما میزان زیاد آن باعث رسوب در جداره هاي سرخرگ ها مي شود که علت عمده حمله قلبي و سکته است.

صد گرم از پنیر پاستوریزه سوئیسی دارای ۱.۲۳ گرم قند می باشد میزان تاثیر (۰ %)

مضرات زیاده روی در مصرف این مغذی به قدری است که کاها از آن به اسم سفید یاد می شود.

صد گرم از پنیر پاستوریزه سوئیسی دارای ۰.۶۱ گرم آهن می باشد میزان تاثیر (۰ %)

آهن، ماده‌ی معدنی ضروری برای بدن است اما درست مانند سایر مغذی‌ها، زیادی آن برای بدن ضرر دارد. مصرف زیاد مکمل آهن می‌تواند مسمومیت شدیدی ایجاد کند.
امتیاز : -۸.۱۷

  • A
  • A-
  • B+
  • B
  • B-
  • C+
  • C
  • C-
  • D+
  • D
امتیاز : ۰.۷۱

برنده : نان یوفکا دالیا

مقایسه ماکرو نوترینت ها

پروتئین

پنیر پاستوریزه سوئیسی

(۴۴.۲%)

نان یوفکا دالیا

(۰%)

کربوهیدرات

پنیر پاستوریزه سوئیسی

(۱.۶%)

نان یوفکا دالیا

(۴۸.۷%)

چربی

پنیر پاستوریزه سوئیسی

(۱۰۰%)

نان یوفکا دالیا

(۰%)

عمومی


پنیر پاستوریزه سوئیسی

شامل انرژی بیشتری است + 32 %

نان یوفکا دالیا

ویتامین ها


پنیر پاستوریزه سوئیسی

نان یوفکا دالیا

پروتئین ها


پنیر پاستوریزه سوئیسی

نان یوفکا دالیا

مواد معدنی


پنیر پاستوریزه سوئیسی

نان یوفکا دالیا

گروه های غذایی


پنیر پاستوریزه سوئیسی

نان یوفکا دالیا