غذا ها را از لیست انتخاب کرده و سپس بر روی مقایسه کلیک کنید

مقایسه غاز اهلی، گوشت و پوست(خام) و جعفری(خشک)

جدول مقایسه دو غذا

۱۵.۸۶ پروتئین ۲۶.۶۳
۳۳.۶۲ چربی ها ۵.۴۸
۰ کربوهیدرات ها ۵۰.۶۴
۳۷۱ انرژی ۲۹۲
۰ الکل، اتیل ۰
۴۹.۶۶ آب ۵.۸۹
۰ فیبر ۲۶.۷
۱۲ کلسیم ۱۱۴۰
۲.۵ آهن ۲۲.۰۴
۱۸ منیزیم ۴۰۰
۲۳۴ فسفر ۴۳۶
۳۰۸ پتاسیم ۲۶۸۳
۷۳ نمک(سدیم) ۴۵۲
۱.۷۲ روی ۵.۴۴
۰.۲۷ مس ۰.۷۸
۰.۰۲ منگنز ۹.۸۱
۱۴.۴ سلنیوم ۱۴.۱
۵۵ ویتامین A ۱۹۳۹
۱۷ رتینول ۰
۴.۲ ویتامین C ۱۲۵
۰.۰۸۵ ویتامین ب۱ (تیامین) ۰.۱۹۶
۰.۲۴۵ ویتامین ب۲ (ریبوفلاوین ) ۲.۳۸۳
۳.۶۰۸ ویتامین ب۳( نیاسین) ۹.۹۴۳
۱.۲۹۴ ویتامین ب۵(پانتوتنیک اسید) ۱.۰۶۲
۰.۳۹ ویتامین ب۶ ۰.۹
۰.۳۴ ویتامین ب۱۲ (کوبالامین) ۰
۴ ویتامین ب9 (فولات) ۱۸۰
۰.۲۰۷ تریپتوفان ۰.۴۷۵
۰.۷۰۸ ترئونین ۱.۱۹۳
۰.۷۴۶ ایزولوسین ۱.۵۴۶
۱.۳۳ لوسین ۲.۷۹۴
۱.۲۵۴ لیزین ۲.۰۹۸
۰.۳۸۳ متیونین ۰.۵۹۶
۰.۲۴۷ سیستین ۰.۲۹۸
۰.۶۶۵ فنیل‌آلانین ۱.۷۱۲
۰.۵۰۸ تیروزین ۱.۱۵۹
۰.۷۷۷ والین ۲.۰۲۱
۰.۴۴۲ هیستیدین ۰.۷۱۸
۸۰ کلسترول ۰
۹.۷۸ اسیدهای چرب اشباع ۱.۳۷۸
۳.۳۴ امگا 6 ۱.۲۴۸
۰.۲۱ امگا 3 ۱.۸۷۶
۱۷.۷۷ چربی اشباع نشده یگانه ۰.۷۶۱
۳.۷۶ چربی اشباع نشده چندگانه ۳.۱۲۴

رتبه (Grade)

  • A
  • A-
  • B+
  • B
  • B-
  • C+
  • C
  • C-
  • D+
  • D

صد گرم از غاز اهلی، گوشت و پوست(خام) دارای ۹.۷۸ گرم اسیدهای چرب اشباع می باشد میزان تاثیر (۴۲.۹ %)

چربی‌های اشباع شده در طی یک فرآیند شیمیایی به نام هیدروژنه کردن Hydrogenation به وجود می‌آیند، فرآیندی که در آن هیدروژن به روغن اضافه شده و در دمای زیادی گرم می‌شود. این کار عمر مفید چربی را افزایش می‌دهد.

صد گرم از غاز اهلی، گوشت و پوست(خام) دارای ۱۵.۸۶ گرم پروتئین می باشد میزان تاثیر (۲۰.۲ %)

پروتئین ماده اصلی تشکیل دهنده بافت های عضلانی بدن انسان است و پروتئین بدون چربی از بهترین گزینه ها برای تولید این بافت ها و پشتیبانی از دیگر بخش های بدن است.

صد گرم از غاز اهلی، گوشت و پوست(خام) دارای ۳۳.۶۲ گرم چربی ها می باشد میزان تاثیر (۱۸.۸ %)

اگرچه وجود چربی برای جذب ویتامین های A، D، E و K ضروری می باشد، اما جذب زیاد آن به بالا رفتن لیپوپروتئین که نوع بد کلسترول است کمک می‌کنند.

صد گرم از غاز اهلی، گوشت و پوست(خام) دارای ۱۲ گرم کلسیم می باشد میزان تاثیر (۸.۵ %)

کلسیم علاوه بر نقش مهمش در تقویت استخوان‌ها و دندان‌ها، به عنوان یک پیام‌رسان، نقش بسیار مهمی نیز در مسیرهای نشانه‌گذاری سلولی در سرتاسر بدن ایفا می‌کند، همین‌طور این ماده‌ی معدنی برای کارکرد طبیعی سلول‌ها، انتقال پیام‌های عصبی، ترشح هورمون‌ها، انعقاد خون، انقباض ماهیچه‌ها، و آرام‌سازی ماهیچه‌ها نیز بسیار کاربردی است.

صد گرم از غاز اهلی، گوشت و پوست(خام) دارای ۸۰ گرم کلسترول می باشد میزان تاثیر (۳.۳ %)

اگرچه کلسترول برای براي توليد هورمون، ويتامين D و اسيدهاي لازم براي هضم غذا مورد نیاز است اما میزان زیاد آن باعث رسوب در جداره هاي سرخرگ ها مي شود که علت عمده حمله قلبي و سکته است.

صد گرم از غاز اهلی، گوشت و پوست(خام) دارای ۵۵ گرم ویتامین A می باشد میزان تاثیر (۳.۲ %)

ویتامین آ برای محافظت از پوست، مخاط بینی، سینوس ها و سلامت دهان بسیار مفید است. این ویتامین در عملکرد سیستم ایمنی، رشد، تشکیل استخوان، باروری، ترمیم زخم و جراحت نقش بسزایی دارد.

صد گرم از غاز اهلی، گوشت و پوست(خام) دارای ۷۳ گرم نمک(سدیم) می باشد میزان تاثیر (۱.۹ %)

اگرچه از دیرباز نمک برای بدن اهمیت زیادی دارد اما مصرف زیاد آن می تواند برای اعضای حیاتی بدن چون کلیه ها ، استخوان ها ، قلب ، پوست و معده مضر باشد

صد گرم از غاز اهلی، گوشت و پوست(خام) دارای ۴.۲ گرم ویتامین C می باشد میزان تاثیر (۰.۶ %)

بدن شما خودش ویتامین C تولید نمی‌کند و حتی قادر هم نیست که این ویتامین را ذخیره کند؛ درنتیجه بسیار مهم است که در رژیم غذایی روزانه‌تان مقدار زیادی میوه‌ و سبزیجات حاوی ویتامین C مصرف کنید. مزایای ویتامین C عبارت‌اند از: جلوگیری از نارسایی‌های سیستم ایمنی؛ محافظت در برابر بیماری‌های قلبی و عروقی؛ محافظت در برابر مشکلات سلامتی ارثی؛ محافظت در برابر بیماری‌های چشم؛ پیشگیری از چروک شدن پوست.

صد گرم از غاز اهلی، گوشت و پوست(خام) دارای ۲.۵ گرم آهن می باشد میزان تاثیر (۰.۵ %)

آهن، ماده‌ی معدنی ضروری برای بدن است اما درست مانند سایر مغذی‌ها، زیادی آن برای بدن ضرر دارد. مصرف زیاد مکمل آهن می‌تواند مسمومیت شدیدی ایجاد کند.
امتیاز : -۳.۷۹

  • A
  • A-
  • B+
  • B
  • B-
  • C+
  • C
  • C-
  • D+
  • D

صد گرم از جعفری(خشک) دارای ۱۱۴۰ گرم کلسیم می باشد میزان تاثیر (۷۰ %)

کلسیم علاوه بر نقش مهمش در تقویت استخوان‌ها و دندان‌ها، به عنوان یک پیام‌رسان، نقش بسیار مهمی نیز در مسیرهای نشانه‌گذاری سلولی در سرتاسر بدن ایفا می‌کند، همین‌طور این ماده‌ی معدنی برای کارکرد طبیعی سلول‌ها، انتقال پیام‌های عصبی، ترشح هورمون‌ها، انعقاد خون، انقباض ماهیچه‌ها، و آرام‌سازی ماهیچه‌ها نیز بسیار کاربردی است.

صد گرم از جعفری(خشک) دارای ۲۶.۷ گرم فیبر می باشد میزان تاثیر (۱۳.۴ %)

مصرف فیبر به میزان کافی، احتمال بروز مشکلات قلبی، سکته و دیابت نوع دو را کاهش می دهد.

صد گرم از جعفری(خشک) دارای ۱۹۳۹ گرم ویتامین A می باشد میزان تاثیر (۹.۸ %)

ویتامین آ برای محافظت از پوست، مخاط بینی، سینوس ها و سلامت دهان بسیار مفید است. این ویتامین در عملکرد سیستم ایمنی، رشد، تشکیل استخوان، باروری، ترمیم زخم و جراحت نقش بسزایی دارد.

صد گرم از جعفری(خشک) دارای ۲۶.۶۳ گرم پروتئین می باشد میزان تاثیر (۲.۹ %)

پروتئین ماده اصلی تشکیل دهنده بافت های عضلانی بدن انسان است و پروتئین بدون چربی از بهترین گزینه ها برای تولید این بافت ها و پشتیبانی از دیگر بخش های بدن است.

صد گرم از جعفری(خشک) دارای ۱۲۵ گرم ویتامین C می باشد میزان تاثیر (۱.۵ %)

بدن شما خودش ویتامین C تولید نمی‌کند و حتی قادر هم نیست که این ویتامین را ذخیره کند؛ درنتیجه بسیار مهم است که در رژیم غذایی روزانه‌تان مقدار زیادی میوه‌ و سبزیجات حاوی ویتامین C مصرف کنید. مزایای ویتامین C عبارت‌اند از: جلوگیری از نارسایی‌های سیستم ایمنی؛ محافظت در برابر بیماری‌های قلبی و عروقی؛ محافظت در برابر مشکلات سلامتی ارثی؛ محافظت در برابر بیماری‌های چشم؛ پیشگیری از چروک شدن پوست.

صد گرم از جعفری(خشک) دارای ۴۵۲ گرم نمک(سدیم) می باشد میزان تاثیر (۱ %)

اگرچه از دیرباز نمک برای بدن اهمیت زیادی دارد اما مصرف زیاد آن می تواند برای اعضای حیاتی بدن چون کلیه ها ، استخوان ها ، قلب ، پوست و معده مضر باشد

صد گرم از جعفری(خشک) دارای ۱.۳۷۸ گرم اسیدهای چرب اشباع می باشد میزان تاثیر (۰.۵ %)

چربی‌های اشباع شده در طی یک فرآیند شیمیایی به نام هیدروژنه کردن Hydrogenation به وجود می‌آیند، فرآیندی که در آن هیدروژن به روغن اضافه شده و در دمای زیادی گرم می‌شود. این کار عمر مفید چربی را افزایش می‌دهد.

صد گرم از جعفری(خشک) دارای ۲۲.۰۴ گرم آهن می باشد میزان تاثیر (۰.۴ %)

آهن، ماده‌ی معدنی ضروری برای بدن است اما درست مانند سایر مغذی‌ها، زیادی آن برای بدن ضرر دارد. مصرف زیاد مکمل آهن می‌تواند مسمومیت شدیدی ایجاد کند.

صد گرم از جعفری(خشک) دارای ۵.۴۸ گرم چربی ها می باشد میزان تاثیر (۰.۳ %)

اگرچه وجود چربی برای جذب ویتامین های A، D، E و K ضروری می باشد، اما جذب زیاد آن به بالا رفتن لیپوپروتئین که نوع بد کلسترول است کمک می‌کنند.

صد گرم از جعفری(خشک) دارای ۷.۲۷ گرم قند می باشد میزان تاثیر (۰.۲ %)

مضرات زیاده روی در مصرف این مغذی به قدری است که کاها از آن به اسم سفید یاد می شود.
امتیاز : ۱۶.۸۲

برنده : جعفری(خشک)

مقایسه ماکرو نوترینت ها

پروتئین

غاز اهلی، گوشت و پوست(خام)

(۲۸.۳%)

جعفری(خشک)

(۴۷.۶%)

کربوهیدرات

غاز اهلی، گوشت و پوست(خام)

(۰%)

جعفری(خشک)

(۳۹%)

چربی

غاز اهلی، گوشت و پوست(خام)

(۱۰۰%)

جعفری(خشک)

(۱۰۰%)

عمومی


غاز اهلی، گوشت و پوست(خام)

شامل انرژی بیشتری است + 27.1 %

شامل آب بیشتری است + 743.1 %

جعفری(خشک)

ویتامین ها


غاز اهلی، گوشت و پوست(خام)

شامل ویتامین ب۵(پانتوتنیک اسید) بیشتری است + 21.8 %

جعفری(خشک)

شامل ویتامین A بیشتری است + 3425.5 %

شامل ویتامین C بیشتری است + 2876.2 %

شامل ویتامین ب۱ (تیامین) بیشتری است + 130.6 %

شامل ویتامین ب۲ (ریبوفلاوین ) بیشتری است + 872.7 %

شامل ویتامین ب۳( نیاسین) بیشتری است + 175.6 %

شامل ویتامین ب۶ بیشتری است + 130.8 %

شامل ویتامین ب9 (فولات) بیشتری است + 4400 %

پروتئین ها


غاز اهلی، گوشت و پوست(خام)

جعفری(خشک)

شامل پروتئین بیشتری است + 67.9 %

شامل تریپتوفان بیشتری است + 129.5 %

شامل ترئونین بیشتری است + 68.5 %

شامل ایزولوسین بیشتری است + 107.2 %

شامل لوسین بیشتری است + 110.1 %

شامل لیزین بیشتری است + 67.3 %

شامل متیونین بیشتری است + 55.6 %

شامل سیستین بیشتری است + 20.6 %

شامل فنیل‌آلانین بیشتری است + 157.4 %

شامل تیروزین بیشتری است + 128.1 %

شامل والین بیشتری است + 160.1 %

شامل هیستیدین بیشتری است + 62.4 %

مواد معدنی


غاز اهلی، گوشت و پوست(خام)

شامل سلنیوم بیشتری است + 2.1 %

جعفری(خشک)

شامل کلسیم بیشتری است + 9400 %

شامل آهن بیشتری است + 781.6 %

شامل منیزیم بیشتری است + 2122.2 %

شامل فسفر بیشتری است + 86.3 %

شامل پتاسیم بیشتری است + 771.1 %

شامل نمک(سدیم) بیشتری است + 519.2 %

شامل روی بیشتری است + 216.3 %

شامل مس بیشتری است + 188.9 %

شامل منگنز بیشتری است + 48950 %

گروه های غذایی


غاز اهلی، گوشت و پوست(خام)

جعفری(خشک)