غذا ها را از لیست انتخاب کرده و سپس بر روی مقایسه کلیک کنید

مقایسه خورشت مرغ ترش و کوکی نرم بلغور جو دوسر

جدول مقایسه دو غذا

۱۸.۴ پروتئین ۶.۱
۷.۵۵ چربی ها ۱۴.۷
۴.۲۷ کربوهیدرات ها ۶۵.۷
۱۵۹.۸۷ انرژی ۴۰۹
۶۷.۵۸ آب ۱۱
۱.۲ فیبر ۲.۷
۳۸.۷۷ کلسیم ۹۰
۱.۸۹ آهن ۲.۷۹
۲۸.۷۵ منیزیم ۳۰
۱۲۳.۷۴ فسفر ۲۰۹
۲۵۴.۹۹ پتاسیم ۱۳۵
۲۵۹.۴ نمک(سدیم) ۳۴۹
۱ روی ۰.۴۴
۰.۱۲ مس ۰.۵۵
۰.۲۷ منگنز ۰.۴۲۱
۱۳.۵۲ سلنیوم ۱۰.۵
۱۲۳۹.۴۷ ویتامین A ۳۲
۴.۹۵ رتینول ۴
۱۰.۱۵ ویتامین C ۰.۲
۰.۰۶ ویتامین ب۱ (تیامین) ۰.۱۸۶
۰.۱۱ ویتامین ب۲ (ریبوفلاوین ) ۰.۲۲۸
۵.۱۴ ویتامین ب۳( نیاسین) ۱.۸۲۳
۰.۵ ویتامین ب۵(پانتوتنیک اسید) ۰.۴۶۱
۰.۲۵ ویتامین ب۶ ۰.۰۸۵
۰.۱۴ ویتامین ب۱۲ (کوبالامین) ۰.۰۱
۲۴.۷۷ ویتامین ب9 (فولات) ۸
۰.۲ تریپتوفان ۰.۰۹۶
۰.۷۶ ترئونین ۰.۱۹۳
۰.۹۴ ایزولوسین ۰.۲۴
۱.۳۵ لوسین ۰.۴۵
۱.۴۹ لیزین ۰.۲۷۱
۰.۴۹ متیونین ۰.۱۳
۰.۲۳ سیستین ۰.۱۶۸
۰.۷۲ فنیل‌آلانین ۰.۳۰۱
۰.۶ تیروزین ۰.۲۱۳
۰.۸۹ والین ۰.۳۱۴
۰.۵۵ هیستیدین ۰.۱۴۲
۴۸.۳۲ کلسترول ۵
۱.۶۲ اسیدهای چرب اشباع ۳.۶۳
۲.۰۲ امگا 6 ۲.۰۹۳
۰.۳۱ امگا 3 ۰.۱۰۹
۲.۷۷ چربی اشباع نشده یگانه ۷.۹۸۸
۲.۴۵ چربی اشباع نشده چندگانه ۲.۲۰۴

رتبه (Grade)

  • A
  • A-
  • B+
  • B
  • B-
  • C+
  • C
  • C-
  • D+
  • D

صد گرم از خورشت مرغ ترش دارای ۱۲۳۹.۴۷ گرم ویتامین A می باشد میزان تاثیر (۴۷.۳ %)

ویتامین آ برای محافظت از پوست، مخاط بینی، سینوس ها و سلامت دهان بسیار مفید است. این ویتامین در عملکرد سیستم ایمنی، رشد، تشکیل استخوان، باروری، ترمیم زخم و جراحت نقش بسزایی دارد.

صد گرم از خورشت مرغ ترش دارای ۳۸.۷۷ گرم کلسیم می باشد میزان تاثیر (۱۸ %)

کلسیم علاوه بر نقش مهمش در تقویت استخوان‌ها و دندان‌ها، به عنوان یک پیام‌رسان، نقش بسیار مهمی نیز در مسیرهای نشانه‌گذاری سلولی در سرتاسر بدن ایفا می‌کند، همین‌طور این ماده‌ی معدنی برای کارکرد طبیعی سلول‌ها، انتقال پیام‌های عصبی، ترشح هورمون‌ها، انعقاد خون، انقباض ماهیچه‌ها، و آرام‌سازی ماهیچه‌ها نیز بسیار کاربردی است.

صد گرم از خورشت مرغ ترش دارای ۱۸.۴ گرم پروتئین می باشد میزان تاثیر (۱۵.۴ %)

پروتئین ماده اصلی تشکیل دهنده بافت های عضلانی بدن انسان است و پروتئین بدون چربی از بهترین گزینه ها برای تولید این بافت ها و پشتیبانی از دیگر بخش های بدن است.

صد گرم از خورشت مرغ ترش دارای ۱.۶۲ گرم اسیدهای چرب اشباع می باشد میزان تاثیر (۴.۷ %)

چربی‌های اشباع شده در طی یک فرآیند شیمیایی به نام هیدروژنه کردن Hydrogenation به وجود می‌آیند، فرآیندی که در آن هیدروژن به روغن اضافه شده و در دمای زیادی گرم می‌شود. این کار عمر مفید چربی را افزایش می‌دهد.

صد گرم از خورشت مرغ ترش دارای ۱.۲ گرم فیبر می باشد میزان تاثیر (۴.۶ %)

مصرف فیبر به میزان کافی، احتمال بروز مشکلات قلبی، سکته و دیابت نوع دو را کاهش می دهد.

صد گرم از خورشت مرغ ترش دارای ۲۵۹.۴ گرم نمک(سدیم) می باشد میزان تاثیر (۴.۵ %)

اگرچه از دیرباز نمک برای بدن اهمیت زیادی دارد اما مصرف زیاد آن می تواند برای اعضای حیاتی بدن چون کلیه ها ، استخوان ها ، قلب ، پوست و معده مضر باشد

صد گرم از خورشت مرغ ترش دارای ۷.۵۵ گرم چربی ها می باشد میزان تاثیر (۲.۸ %)

اگرچه وجود چربی برای جذب ویتامین های A، D، E و K ضروری می باشد، اما جذب زیاد آن به بالا رفتن لیپوپروتئین که نوع بد کلسترول است کمک می‌کنند.

صد گرم از خورشت مرغ ترش دارای ۴۸.۳۲ گرم کلسترول می باشد میزان تاثیر (۱.۳ %)

اگرچه کلسترول برای براي توليد هورمون، ويتامين D و اسيدهاي لازم براي هضم غذا مورد نیاز است اما میزان زیاد آن باعث رسوب در جداره هاي سرخرگ ها مي شود که علت عمده حمله قلبي و سکته است.

صد گرم از خورشت مرغ ترش دارای ۱۰.۱۵ گرم ویتامین C می باشد میزان تاثیر (۰.۹ %)

بدن شما خودش ویتامین C تولید نمی‌کند و حتی قادر هم نیست که این ویتامین را ذخیره کند؛ درنتیجه بسیار مهم است که در رژیم غذایی روزانه‌تان مقدار زیادی میوه‌ و سبزیجات حاوی ویتامین C مصرف کنید. مزایای ویتامین C عبارت‌اند از: جلوگیری از نارسایی‌های سیستم ایمنی؛ محافظت در برابر بیماری‌های قلبی و عروقی؛ محافظت در برابر مشکلات سلامتی ارثی؛ محافظت در برابر بیماری‌های چشم؛ پیشگیری از چروک شدن پوست.

صد گرم از خورشت مرغ ترش دارای ۱.۶ گرم قند می باشد میزان تاثیر (۰.۳ %)

مضرات زیاده روی در مصرف این مغذی به قدری است که کاها از آن به اسم سفید یاد می شود.

صد گرم از خورشت مرغ ترش دارای ۱.۸۹ گرم آهن می باشد میزان تاثیر (۰.۲ %)

آهن، ماده‌ی معدنی ضروری برای بدن است اما درست مانند سایر مغذی‌ها، زیادی آن برای بدن ضرر دارد. مصرف زیاد مکمل آهن می‌تواند مسمومیت شدیدی ایجاد کند.
امتیاز : ۱.۶۷

  • A
  • A-
  • B+
  • B
  • B-
  • C+
  • C
  • C-
  • D+
  • D

صد گرم از کوکی نرم بلغور جو دوسر دارای ۹۰ گرم کلسیم می باشد میزان تاثیر (۵۱.۸ %)

کلسیم علاوه بر نقش مهمش در تقویت استخوان‌ها و دندان‌ها، به عنوان یک پیام‌رسان، نقش بسیار مهمی نیز در مسیرهای نشانه‌گذاری سلولی در سرتاسر بدن ایفا می‌کند، همین‌طور این ماده‌ی معدنی برای کارکرد طبیعی سلول‌ها، انتقال پیام‌های عصبی، ترشح هورمون‌ها، انعقاد خون، انقباض ماهیچه‌ها، و آرام‌سازی ماهیچه‌ها نیز بسیار کاربردی است.

صد گرم از کوکی نرم بلغور جو دوسر دارای ۳.۶۳ گرم اسیدهای چرب اشباع می باشد میزان تاثیر (۱۲.۹ %)

چربی‌های اشباع شده در طی یک فرآیند شیمیایی به نام هیدروژنه کردن Hydrogenation به وجود می‌آیند، فرآیندی که در آن هیدروژن به روغن اضافه شده و در دمای زیادی گرم می‌شود. این کار عمر مفید چربی را افزایش می‌دهد.

صد گرم از کوکی نرم بلغور جو دوسر دارای ۲.۷ گرم فیبر می باشد میزان تاثیر (۱۲.۷ %)

مصرف فیبر به میزان کافی، احتمال بروز مشکلات قلبی، سکته و دیابت نوع دو را کاهش می دهد.

صد گرم از کوکی نرم بلغور جو دوسر دارای ۳۴۹ گرم نمک(سدیم) می باشد میزان تاثیر (۷.۵ %)

اگرچه از دیرباز نمک برای بدن اهمیت زیادی دارد اما مصرف زیاد آن می تواند برای اعضای حیاتی بدن چون کلیه ها ، استخوان ها ، قلب ، پوست و معده مضر باشد

صد گرم از کوکی نرم بلغور جو دوسر دارای ۱۴.۷ گرم چربی ها می باشد میزان تاثیر (۶.۶ %)

اگرچه وجود چربی برای جذب ویتامین های A، D، E و K ضروری می باشد، اما جذب زیاد آن به بالا رفتن لیپوپروتئین که نوع بد کلسترول است کمک می‌کنند.

صد گرم از کوکی نرم بلغور جو دوسر دارای ۶.۱ گرم پروتئین می باشد میزان تاثیر (۶.۳ %)

پروتئین ماده اصلی تشکیل دهنده بافت های عضلانی بدن انسان است و پروتئین بدون چربی از بهترین گزینه ها برای تولید این بافت ها و پشتیبانی از دیگر بخش های بدن است.

صد گرم از کوکی نرم بلغور جو دوسر دارای ۳۲ گرم ویتامین A می باشد میزان تاثیر (۱.۵ %)

ویتامین آ برای محافظت از پوست، مخاط بینی، سینوس ها و سلامت دهان بسیار مفید است. این ویتامین در عملکرد سیستم ایمنی، رشد، تشکیل استخوان، باروری، ترمیم زخم و جراحت نقش بسزایی دارد.

صد گرم از کوکی نرم بلغور جو دوسر دارای ۲.۷۹ گرم آهن می باشد میزان تاثیر (۰.۴ %)

آهن، ماده‌ی معدنی ضروری برای بدن است اما درست مانند سایر مغذی‌ها، زیادی آن برای بدن ضرر دارد. مصرف زیاد مکمل آهن می‌تواند مسمومیت شدیدی ایجاد کند.

صد گرم از کوکی نرم بلغور جو دوسر دارای ۵ گرم کلسترول می باشد میزان تاثیر (۰.۲ %)

اگرچه کلسترول برای براي توليد هورمون، ويتامين D و اسيدهاي لازم براي هضم غذا مورد نیاز است اما میزان زیاد آن باعث رسوب در جداره هاي سرخرگ ها مي شود که علت عمده حمله قلبي و سکته است.

صد گرم از کوکی نرم بلغور جو دوسر دارای ۰.۲ گرم ویتامین C می باشد میزان تاثیر (۰ %)

بدن شما خودش ویتامین C تولید نمی‌کند و حتی قادر هم نیست که این ویتامین را ذخیره کند؛ درنتیجه بسیار مهم است که در رژیم غذایی روزانه‌تان مقدار زیادی میوه‌ و سبزیجات حاوی ویتامین C مصرف کنید. مزایای ویتامین C عبارت‌اند از: جلوگیری از نارسایی‌های سیستم ایمنی؛ محافظت در برابر بیماری‌های قلبی و عروقی؛ محافظت در برابر مشکلات سلامتی ارثی؛ محافظت در برابر بیماری‌های چشم؛ پیشگیری از چروک شدن پوست.
امتیاز : -۰.۲۶

برنده : خورشت مرغ ترش

مقایسه ماکرو نوترینت ها

پروتئین

خورشت مرغ ترش

(۳۲.۹%)

کوکی نرم بلغور جو دوسر

(۱۰.۹%)

کربوهیدرات

خورشت مرغ ترش

(۳.۳%)

کوکی نرم بلغور جو دوسر

(۵۰.۵%)

چربی

خورشت مرغ ترش

(۱۰۰%)

کوکی نرم بلغور جو دوسر

(۱۰۰%)

عمومی


خورشت مرغ ترش

شامل آب بیشتری است + 514.4 %

کوکی نرم بلغور جو دوسر

شامل انرژی بیشتری است + 155.8 %

ویتامین ها


خورشت مرغ ترش

شامل ویتامین A بیشتری است + 3773.3 %

شامل رتینول بیشتری است + 23.8 %

شامل ویتامین C بیشتری است + 4975 %

شامل ویتامین ب۳( نیاسین) بیشتری است + 182 %

شامل ویتامین ب۵(پانتوتنیک اسید) بیشتری است + 8.5 %

شامل ویتامین ب۶ بیشتری است + 194.1 %

شامل ویتامین ب۱۲ (کوبالامین) بیشتری است + 1300 %

شامل ویتامین ب9 (فولات) بیشتری است + 209.6 %

کوکی نرم بلغور جو دوسر

شامل ویتامین ب۱ (تیامین) بیشتری است + 210 %

شامل ویتامین ب۲ (ریبوفلاوین ) بیشتری است + 107.3 %

پروتئین ها


خورشت مرغ ترش

شامل پروتئین بیشتری است + 201.6 %

شامل تریپتوفان بیشتری است + 108.3 %

شامل ترئونین بیشتری است + 293.8 %

شامل ایزولوسین بیشتری است + 291.7 %

شامل لوسین بیشتری است + 200 %

شامل لیزین بیشتری است + 449.8 %

شامل متیونین بیشتری است + 276.9 %

شامل سیستین بیشتری است + 36.9 %

شامل فنیل‌آلانین بیشتری است + 139.2 %

شامل تیروزین بیشتری است + 181.7 %

شامل والین بیشتری است + 183.4 %

شامل هیستیدین بیشتری است + 287.3 %

کوکی نرم بلغور جو دوسر

مواد معدنی


خورشت مرغ ترش

شامل پتاسیم بیشتری است + 88.9 %

شامل روی بیشتری است + 127.3 %

شامل سلنیوم بیشتری است + 28.8 %

کوکی نرم بلغور جو دوسر

شامل کلسیم بیشتری است + 132.1 %

شامل آهن بیشتری است + 47.6 %

شامل منیزیم بیشتری است + 4.3 %

شامل فسفر بیشتری است + 68.9 %

شامل نمک(سدیم) بیشتری است + 34.5 %

شامل مس بیشتری است + 358.3 %

شامل منگنز بیشتری است + 55.9 %

گروه های غذایی


خورشت مرغ ترش

کوکی نرم بلغور جو دوسر