غذا ها را از لیست انتخاب کرده و سپس بر روی مقایسه کلیک کنید

مقایسه خوراک مرغ با سس پرتقال و اردک ماهی(پخته در حرارت خشک)

جدول مقایسه دو غذا

۲۰.۱۶ پروتئین ۲۴.۶۹
۸.۱۲ چربی ها ۰.۸۸
۲.۴۵ کربوهیدرات ها ۰
۱۶۷.۹۸ انرژی ۱۱۳
۶۹.۵۵ آب ۷۲.۹۷
۰.۱ فیبر ۰
۱۴.۴۸ کلسیم ۷۳
۰.۹۳ آهن ۰.۷۱
۱۸.۰۹ منیزیم ۴۰
۱۱۴.۷۳ فسفر ۲۸۲
۱۷۹.۳۸ پتاسیم ۳۳۱
۱۰۵.۰۷ نمک(سدیم) ۴۹
۱.۴۷ روی ۰.۸۶
۰.۰۵ مس ۰.۰۶۵
۰.۰۳ منگنز ۰.۳۱
۱۵.۳۵ سلنیوم ۱۶.۲
۱۷۹.۶۴ ویتامین A ۸۱
۳۷.۱۱ رتینول ۲۴
۱۱.۳۴ ویتامین C ۳.۸
۰.۰۶ ویتامین ب۱ (تیامین) ۰.۰۶۷
۰.۱۳ ویتامین ب۲ (ریبوفلاوین ) ۰.۰۷۷
۴.۵۷ ویتامین ب۳( نیاسین) ۲.۸
۰.۵۹ ویتامین ب۵(پانتوتنیک اسید) ۰.۸۷
۰.۲ ویتامین ب۶ ۰.۱۳۵
۰.۱۷ ویتامین ب۱۲ (کوبالامین) ۲.۳
۱۱.۳۲ ویتامین ب9 (فولات) ۱۷
۰.۲۳ تریپتوفان ۰.۲۷۷
۰.۸۴ ترئونین ۱.۰۸۲
۱.۰۵ ایزولوسین ۱.۱۳۸
۱.۵ لوسین ۲.۰۰۷
۱.۷ لیزین ۲.۲۶۷
۰.۵۵ متیونین ۰.۷۳۱
۰.۲۶ سیستین ۰.۲۶۵
۰.۷۹ فنیل‌آلانین ۰.۹۶۴
۰.۶۷ تیروزین ۰.۸۳۳
۰.۹۹ والین ۱.۲۷۲
۰.۶۲ هیستیدین ۰.۷۲۷
۶۹.۱۱ کلسترول ۵۰
۳.۳۳ اسیدهای چرب اشباع ۰.۱۵۱
۰.۹۹ امگا 6 ۰.۰۴۱
۰.۰۹ امگا 3 ۰.۰۲۷
۲.۶۷ چربی اشباع نشده یگانه ۰.۲۰۱
۱.۲۶ چربی اشباع نشده چندگانه ۰.۲۵۹

رتبه (Grade)

  • A
  • A-
  • B+
  • B
  • B-
  • C+
  • C
  • C-
  • D+
  • D

صد گرم از خوراک مرغ با سس پرتقال دارای ۲۰.۱۶ گرم پروتئین می باشد میزان تاثیر (۳۴.۷ %)

پروتئین ماده اصلی تشکیل دهنده بافت های عضلانی بدن انسان است و پروتئین بدون چربی از بهترین گزینه ها برای تولید این بافت ها و پشتیبانی از دیگر بخش های بدن است.

صد گرم از خوراک مرغ با سس پرتقال دارای ۳.۳۳ گرم اسیدهای چرب اشباع می باشد میزان تاثیر (۱۹.۷ %)

چربی‌های اشباع شده در طی یک فرآیند شیمیایی به نام هیدروژنه کردن Hydrogenation به وجود می‌آیند، فرآیندی که در آن هیدروژن به روغن اضافه شده و در دمای زیادی گرم می‌شود. این کار عمر مفید چربی را افزایش می‌دهد.

صد گرم از خوراک مرغ با سس پرتقال دارای ۱۷۹.۶۴ گرم ویتامین A می باشد میزان تاثیر (۱۴.۱ %)

ویتامین آ برای محافظت از پوست، مخاط بینی، سینوس ها و سلامت دهان بسیار مفید است. این ویتامین در عملکرد سیستم ایمنی، رشد، تشکیل استخوان، باروری، ترمیم زخم و جراحت نقش بسزایی دارد.

صد گرم از خوراک مرغ با سس پرتقال دارای ۱۴.۴۸ گرم کلسیم می باشد میزان تاثیر (۱۳.۹ %)

کلسیم علاوه بر نقش مهمش در تقویت استخوان‌ها و دندان‌ها، به عنوان یک پیام‌رسان، نقش بسیار مهمی نیز در مسیرهای نشانه‌گذاری سلولی در سرتاسر بدن ایفا می‌کند، همین‌طور این ماده‌ی معدنی برای کارکرد طبیعی سلول‌ها، انتقال پیام‌های عصبی، ترشح هورمون‌ها، انعقاد خون، انقباض ماهیچه‌ها، و آرام‌سازی ماهیچه‌ها نیز بسیار کاربردی است.

صد گرم از خوراک مرغ با سس پرتقال دارای ۸.۱۲ گرم چربی ها می باشد میزان تاثیر (۶.۱ %)

اگرچه وجود چربی برای جذب ویتامین های A، D، E و K ضروری می باشد، اما جذب زیاد آن به بالا رفتن لیپوپروتئین که نوع بد کلسترول است کمک می‌کنند.

صد گرم از خوراک مرغ با سس پرتقال دارای ۶۹.۱۱ گرم کلسترول می باشد میزان تاثیر (۳.۹ %)

اگرچه کلسترول برای براي توليد هورمون، ويتامين D و اسيدهاي لازم براي هضم غذا مورد نیاز است اما میزان زیاد آن باعث رسوب در جداره هاي سرخرگ ها مي شود که علت عمده حمله قلبي و سکته است.

صد گرم از خوراک مرغ با سس پرتقال دارای ۱۰۵.۰۷ گرم نمک(سدیم) می باشد میزان تاثیر (۳.۷ %)

اگرچه از دیرباز نمک برای بدن اهمیت زیادی دارد اما مصرف زیاد آن می تواند برای اعضای حیاتی بدن چون کلیه ها ، استخوان ها ، قلب ، پوست و معده مضر باشد

صد گرم از خوراک مرغ با سس پرتقال دارای ۱۱.۳۴ گرم ویتامین C می باشد میزان تاثیر (۲.۲ %)

بدن شما خودش ویتامین C تولید نمی‌کند و حتی قادر هم نیست که این ویتامین را ذخیره کند؛ درنتیجه بسیار مهم است که در رژیم غذایی روزانه‌تان مقدار زیادی میوه‌ و سبزیجات حاوی ویتامین C مصرف کنید. مزایای ویتامین C عبارت‌اند از: جلوگیری از نارسایی‌های سیستم ایمنی؛ محافظت در برابر بیماری‌های قلبی و عروقی؛ محافظت در برابر مشکلات سلامتی ارثی؛ محافظت در برابر بیماری‌های چشم؛ پیشگیری از چروک شدن پوست.

صد گرم از خوراک مرغ با سس پرتقال دارای ۰.۱ گرم فیبر می باشد میزان تاثیر (۰.۸ %)

مصرف فیبر به میزان کافی، احتمال بروز مشکلات قلبی، سکته و دیابت نوع دو را کاهش می دهد.

صد گرم از خوراک مرغ با سس پرتقال دارای ۱.۹۱ گرم قند می باشد میزان تاثیر (۰.۷ %)

مضرات زیاده روی در مصرف این مغذی به قدری است که کاها از آن به اسم سفید یاد می شود.

صد گرم از خوراک مرغ با سس پرتقال دارای ۰.۹۳ گرم آهن می باشد میزان تاثیر (۰.۲ %)

آهن، ماده‌ی معدنی ضروری برای بدن است اما درست مانند سایر مغذی‌ها، زیادی آن برای بدن ضرر دارد. مصرف زیاد مکمل آهن می‌تواند مسمومیت شدیدی ایجاد کند.
امتیاز : ۰.۸۱

  • A
  • A-
  • B+
  • B
  • B-
  • C+
  • C
  • C-
  • D+
  • D

صد گرم از اردک ماهی(پخته در حرارت خشک) دارای ۷۳ گرم کلسیم می باشد میزان تاثیر (۵۵.۶ %)

کلسیم علاوه بر نقش مهمش در تقویت استخوان‌ها و دندان‌ها، به عنوان یک پیام‌رسان، نقش بسیار مهمی نیز در مسیرهای نشانه‌گذاری سلولی در سرتاسر بدن ایفا می‌کند، همین‌طور این ماده‌ی معدنی برای کارکرد طبیعی سلول‌ها، انتقال پیام‌های عصبی، ترشح هورمون‌ها، انعقاد خون، انقباض ماهیچه‌ها، و آرام‌سازی ماهیچه‌ها نیز بسیار کاربردی است.

صد گرم از اردک ماهی(پخته در حرارت خشک) دارای ۲۴.۶۹ گرم پروتئین می باشد میزان تاثیر (۳۳.۸ %)

پروتئین ماده اصلی تشکیل دهنده بافت های عضلانی بدن انسان است و پروتئین بدون چربی از بهترین گزینه ها برای تولید این بافت ها و پشتیبانی از دیگر بخش های بدن است.

صد گرم از اردک ماهی(پخته در حرارت خشک) دارای ۸۱ گرم ویتامین A می باشد میزان تاثیر (۵.۱ %)

ویتامین آ برای محافظت از پوست، مخاط بینی، سینوس ها و سلامت دهان بسیار مفید است. این ویتامین در عملکرد سیستم ایمنی، رشد، تشکیل استخوان، باروری، ترمیم زخم و جراحت نقش بسزایی دارد.

صد گرم از اردک ماهی(پخته در حرارت خشک) دارای ۵۰ گرم کلسترول می باشد میزان تاثیر (۲.۲ %)

اگرچه کلسترول برای براي توليد هورمون، ويتامين D و اسيدهاي لازم براي هضم غذا مورد نیاز است اما میزان زیاد آن باعث رسوب در جداره هاي سرخرگ ها مي شود که علت عمده حمله قلبي و سکته است.

صد گرم از اردک ماهی(پخته در حرارت خشک) دارای ۴۹ گرم نمک(سدیم) می باشد میزان تاثیر (۱.۴ %)

اگرچه از دیرباز نمک برای بدن اهمیت زیادی دارد اما مصرف زیاد آن می تواند برای اعضای حیاتی بدن چون کلیه ها ، استخوان ها ، قلب ، پوست و معده مضر باشد

صد گرم از اردک ماهی(پخته در حرارت خشک) دارای ۰.۱۵۱ گرم اسیدهای چرب اشباع می باشد میزان تاثیر (۰.۷ %)

چربی‌های اشباع شده در طی یک فرآیند شیمیایی به نام هیدروژنه کردن Hydrogenation به وجود می‌آیند، فرآیندی که در آن هیدروژن به روغن اضافه شده و در دمای زیادی گرم می‌شود. این کار عمر مفید چربی را افزایش می‌دهد.

صد گرم از اردک ماهی(پخته در حرارت خشک) دارای ۳.۸ گرم ویتامین C می باشد میزان تاثیر (۰.۶ %)

بدن شما خودش ویتامین C تولید نمی‌کند و حتی قادر هم نیست که این ویتامین را ذخیره کند؛ درنتیجه بسیار مهم است که در رژیم غذایی روزانه‌تان مقدار زیادی میوه‌ و سبزیجات حاوی ویتامین C مصرف کنید. مزایای ویتامین C عبارت‌اند از: جلوگیری از نارسایی‌های سیستم ایمنی؛ محافظت در برابر بیماری‌های قلبی و عروقی؛ محافظت در برابر مشکلات سلامتی ارثی؛ محافظت در برابر بیماری‌های چشم؛ پیشگیری از چروک شدن پوست.

صد گرم از اردک ماهی(پخته در حرارت خشک) دارای ۰.۸۸ گرم چربی ها می باشد میزان تاثیر (۰.۵ %)

اگرچه وجود چربی برای جذب ویتامین های A، D، E و K ضروری می باشد، اما جذب زیاد آن به بالا رفتن لیپوپروتئین که نوع بد کلسترول است کمک می‌کنند.

صد گرم از اردک ماهی(پخته در حرارت خشک) دارای ۰.۷۱ گرم آهن می باشد میزان تاثیر (۰.۱ %)

آهن، ماده‌ی معدنی ضروری برای بدن است اما درست مانند سایر مغذی‌ها، زیادی آن برای بدن ضرر دارد. مصرف زیاد مکمل آهن می‌تواند مسمومیت شدیدی ایجاد کند.
امتیاز : ۳.۳۲

برنده : اردک ماهی(پخته در حرارت خشک)

مقایسه ماکرو نوترینت ها

پروتئین

خوراک مرغ با سس پرتقال

(۳۶%)

اردک ماهی(پخته در حرارت خشک)

(۴۴.۱%)

کربوهیدرات

خوراک مرغ با سس پرتقال

(۱.۹%)

اردک ماهی(پخته در حرارت خشک)

(۰%)

چربی

خوراک مرغ با سس پرتقال

(۱۰۰%)

اردک ماهی(پخته در حرارت خشک)

(۱۰۰%)

عمومی


خوراک مرغ با سس پرتقال

شامل انرژی بیشتری است + 48.7 %

اردک ماهی(پخته در حرارت خشک)

شامل آب بیشتری است + 4.9 %

ویتامین ها


خوراک مرغ با سس پرتقال

شامل ویتامین A بیشتری است + 121.8 %

شامل رتینول بیشتری است + 54.6 %

شامل ویتامین C بیشتری است + 198.4 %

شامل ویتامین ب۲ (ریبوفلاوین ) بیشتری است + 68.8 %

شامل ویتامین ب۳( نیاسین) بیشتری است + 63.2 %

شامل ویتامین ب۶ بیشتری است + 48.1 %

اردک ماهی(پخته در حرارت خشک)

شامل ویتامین ب۱ (تیامین) بیشتری است + 11.7 %

شامل ویتامین ب۵(پانتوتنیک اسید) بیشتری است + 47.5 %

شامل ویتامین ب۱۲ (کوبالامین) بیشتری است + 1252.9 %

شامل ویتامین ب9 (فولات) بیشتری است + 50.2 %

پروتئین ها


خوراک مرغ با سس پرتقال

اردک ماهی(پخته در حرارت خشک)

شامل پروتئین بیشتری است + 22.5 %

شامل تریپتوفان بیشتری است + 20.4 %

شامل ترئونین بیشتری است + 28.8 %

شامل ایزولوسین بیشتری است + 8.4 %

شامل لوسین بیشتری است + 33.8 %

شامل لیزین بیشتری است + 33.4 %

شامل متیونین بیشتری است + 32.9 %

شامل سیستین بیشتری است + 1.9 %

شامل فنیل‌آلانین بیشتری است + 22 %

شامل تیروزین بیشتری است + 24.3 %

شامل والین بیشتری است + 28.5 %

شامل هیستیدین بیشتری است + 17.3 %

مواد معدنی


خوراک مرغ با سس پرتقال

شامل آهن بیشتری است + 31 %

شامل نمک(سدیم) بیشتری است + 114.4 %

شامل روی بیشتری است + 70.9 %

اردک ماهی(پخته در حرارت خشک)

شامل کلسیم بیشتری است + 404.1 %

شامل منیزیم بیشتری است + 121.1 %

شامل فسفر بیشتری است + 145.8 %

شامل پتاسیم بیشتری است + 84.5 %

شامل مس بیشتری است + 30 %

شامل منگنز بیشتری است + 933.3 %

شامل سلنیوم بیشتری است + 5.5 %

گروه های غذایی


خوراک مرغ با سس پرتقال

اردک ماهی(پخته در حرارت خشک)