غذا ها را از لیست انتخاب کرده و سپس بر روی مقایسه کلیک کنید

مقایسه کره دانه آفتابگردان(با نمک) و شکلات کنجدی

جدول مقایسه دو غذا

۱۷.۲۸ پروتئین ۱۲
۵۵.۲ چربی ها ۳۳
۲۳.۳۲ کربوهیدرات ها ۵۰
۶۱۷ انرژی ۵۱۶
۵.۷ فیبر ۸
۶۴ کلسیم ۶۳۹
۳۳۱ نمک(سدیم) ۱۶۷
۰ کلسترول ۰
۰.۰۲۷ اسیدهای چرب ترانس ۰
۴.۶۷۸ اسیدهای چرب اشباع ۴.۶
۱۰.۵۴ قند ۳۱

رتبه (Grade)

  • A
  • A-
  • B+
  • B
  • B-
  • C+
  • C
  • C-
  • D+
  • D

صد گرم از کره دانه آفتابگردان(با نمک) دارای ۶۴ گرم کلسیم می باشد میزان تاثیر (۲۷.۱ %)

کلسیم علاوه بر نقش مهمش در تقویت استخوان‌ها و دندان‌ها، به عنوان یک پیام‌رسان، نقش بسیار مهمی نیز در مسیرهای نشانه‌گذاری سلولی در سرتاسر بدن ایفا می‌کند، همین‌طور این ماده‌ی معدنی برای کارکرد طبیعی سلول‌ها، انتقال پیام‌های عصبی، ترشح هورمون‌ها، انعقاد خون، انقباض ماهیچه‌ها، و آرام‌سازی ماهیچه‌ها نیز بسیار کاربردی است.

صد گرم از کره دانه آفتابگردان(با نمک) دارای ۵.۷ گرم فیبر می باشد میزان تاثیر (۱۹.۸ %)

مصرف فیبر به میزان کافی، احتمال بروز مشکلات قلبی، سکته و دیابت نوع دو را کاهش می دهد.

صد گرم از کره دانه آفتابگردان(با نمک) دارای ۵۵.۲ گرم چربی ها می باشد میزان تاثیر (۱۸.۴ %)

اگرچه وجود چربی برای جذب ویتامین های A، D، E و K ضروری می باشد، اما جذب زیاد آن به بالا رفتن لیپوپروتئین که نوع بد کلسترول است کمک می‌کنند.

صد گرم از کره دانه آفتابگردان(با نمک) دارای ۱۷.۲۸ گرم پروتئین می باشد میزان تاثیر (۱۳.۲ %)

پروتئین ماده اصلی تشکیل دهنده بافت های عضلانی بدن انسان است و پروتئین بدون چربی از بهترین گزینه ها برای تولید این بافت ها و پشتیبانی از دیگر بخش های بدن است.

صد گرم از کره دانه آفتابگردان(با نمک) دارای ۴.۶۷۸ گرم اسیدهای چرب اشباع می باشد میزان تاثیر (۱۲.۲ %)

چربی‌های اشباع شده در طی یک فرآیند شیمیایی به نام هیدروژنه کردن Hydrogenation به وجود می‌آیند، فرآیندی که در آن هیدروژن به روغن اضافه شده و در دمای زیادی گرم می‌شود. این کار عمر مفید چربی را افزایش می‌دهد.

صد گرم از کره دانه آفتابگردان(با نمک) دارای ۳۳۱ گرم نمک(سدیم) می باشد میزان تاثیر (۵.۲ %)

اگرچه از دیرباز نمک برای بدن اهمیت زیادی دارد اما مصرف زیاد آن می تواند برای اعضای حیاتی بدن چون کلیه ها ، استخوان ها ، قلب ، پوست و معده مضر باشد

صد گرم از کره دانه آفتابگردان(با نمک) دارای ۵۲ گرم ویتامین A می باشد میزان تاثیر (۱.۸ %)

ویتامین آ برای محافظت از پوست، مخاط بینی، سینوس ها و سلامت دهان بسیار مفید است. این ویتامین در عملکرد سیستم ایمنی، رشد، تشکیل استخوان، باروری، ترمیم زخم و جراحت نقش بسزایی دارد.

صد گرم از کره دانه آفتابگردان(با نمک) دارای ۱۰.۵۴ گرم قند می باشد میزان تاثیر (۱.۶ %)

مضرات زیاده روی در مصرف این مغذی به قدری است که کاها از آن به اسم سفید یاد می شود.

صد گرم از کره دانه آفتابگردان(با نمک) دارای ۴.۱۲ گرم آهن می باشد میزان تاثیر (۰.۵ %)

آهن، ماده‌ی معدنی ضروری برای بدن است اما درست مانند سایر مغذی‌ها، زیادی آن برای بدن ضرر دارد. مصرف زیاد مکمل آهن می‌تواند مسمومیت شدیدی ایجاد کند.

صد گرم از کره دانه آفتابگردان(با نمک) دارای ۲.۷ گرم ویتامین C می باشد میزان تاثیر (۰.۲ %)

بدن شما خودش ویتامین C تولید نمی‌کند و حتی قادر هم نیست که این ویتامین را ذخیره کند؛ درنتیجه بسیار مهم است که در رژیم غذایی روزانه‌تان مقدار زیادی میوه‌ و سبزیجات حاوی ویتامین C مصرف کنید. مزایای ویتامین C عبارت‌اند از: جلوگیری از نارسایی‌های سیستم ایمنی؛ محافظت در برابر بیماری‌های قلبی و عروقی؛ محافظت در برابر مشکلات سلامتی ارثی؛ محافظت در برابر بیماری‌های چشم؛ پیشگیری از چروک شدن پوست.
امتیاز : -۰.۰۲

  • A
  • A-
  • B+
  • B
  • B-
  • C+
  • C
  • C-
  • D+
  • D

صد گرم از شکلات کنجدی دارای ۶۳۹ گرم کلسیم می باشد میزان تاثیر (۸۰.۱ %)

کلسیم علاوه بر نقش مهمش در تقویت استخوان‌ها و دندان‌ها، به عنوان یک پیام‌رسان، نقش بسیار مهمی نیز در مسیرهای نشانه‌گذاری سلولی در سرتاسر بدن ایفا می‌کند، همین‌طور این ماده‌ی معدنی برای کارکرد طبیعی سلول‌ها، انتقال پیام‌های عصبی، ترشح هورمون‌ها، انعقاد خون، انقباض ماهیچه‌ها، و آرام‌سازی ماهیچه‌ها نیز بسیار کاربردی است.

صد گرم از شکلات کنجدی دارای ۸ گرم فیبر می باشد میزان تاثیر (۸.۲ %)

مصرف فیبر به میزان کافی، احتمال بروز مشکلات قلبی، سکته و دیابت نوع دو را کاهش می دهد.

صد گرم از شکلات کنجدی دارای ۴.۶ گرم اسیدهای چرب اشباع می باشد میزان تاثیر (۳.۶ %)

چربی‌های اشباع شده در طی یک فرآیند شیمیایی به نام هیدروژنه کردن Hydrogenation به وجود می‌آیند، فرآیندی که در آن هیدروژن به روغن اضافه شده و در دمای زیادی گرم می‌شود. این کار عمر مفید چربی را افزایش می‌دهد.

صد گرم از شکلات کنجدی دارای ۳۳ گرم چربی ها می باشد میزان تاثیر (۳.۲ %)

اگرچه وجود چربی برای جذب ویتامین های A، D، E و K ضروری می باشد، اما جذب زیاد آن به بالا رفتن لیپوپروتئین که نوع بد کلسترول است کمک می‌کنند.

صد گرم از شکلات کنجدی دارای ۱۲ گرم پروتئین می باشد میزان تاثیر (۲.۷ %)

پروتئین ماده اصلی تشکیل دهنده بافت های عضلانی بدن انسان است و پروتئین بدون چربی از بهترین گزینه ها برای تولید این بافت ها و پشتیبانی از دیگر بخش های بدن است.

صد گرم از شکلات کنجدی دارای ۳۱ گرم قند می باشد میزان تاثیر (۱.۴ %)

مضرات زیاده روی در مصرف این مغذی به قدری است که کاها از آن به اسم سفید یاد می شود.

صد گرم از شکلات کنجدی دارای ۱۶۷ گرم نمک(سدیم) می باشد میزان تاثیر (۰.۸ %)

اگرچه از دیرباز نمک برای بدن اهمیت زیادی دارد اما مصرف زیاد آن می تواند برای اعضای حیاتی بدن چون کلیه ها ، استخوان ها ، قلب ، پوست و معده مضر باشد
امتیاز : ۱.۸۱

برنده : شکلات کنجدی

مقایسه ماکرو نوترینت ها

پروتئین

کره دانه آفتابگردان(با نمک)

(۳۰.۹%)

شکلات کنجدی

(۲۱.۴%)

کربوهیدرات

کره دانه آفتابگردان(با نمک)

(۱۷.۹%)

شکلات کنجدی

(۳۸.۵%)

چربی

کره دانه آفتابگردان(با نمک)

(۱۰۰%)

شکلات کنجدی

(۱۰۰%)

عمومی


کره دانه آفتابگردان(با نمک)

شامل انرژی بیشتری است + 19.6 %

شکلات کنجدی

ویتامین ها


کره دانه آفتابگردان(با نمک)

شکلات کنجدی

پروتئین ها


کره دانه آفتابگردان(با نمک)

شامل پروتئین بیشتری است + 44 %

شکلات کنجدی

مواد معدنی


کره دانه آفتابگردان(با نمک)

شامل نمک(سدیم) بیشتری است + 98.2 %

شکلات کنجدی

شامل کلسیم بیشتری است + 898.4 %

گروه های غذایی


کره دانه آفتابگردان(با نمک)

شکلات کنجدی