غذا ها را از لیست انتخاب کرده و سپس بر روی مقایسه کلیک کنید

مقایسه نان مافین انگلیسی با تخم مرغ و پنیر و سوسیس و ماهی شیر پخته

جدول مقایسه دو غذا

۱۳.۳۸ پروتئین ۲۶
۱۸.۱ چربی ها ۸.۶
۱۷.۴۴ کربوهیدرات ها ۰
۲۸۶ انرژی ۱۹۰
۰.۲ فیبر ۰
۱۶۸ کلسیم ۶۵
۵۴۸ نمک(سدیم) ۹۲
۱۶۳ کلسترول ۶۷
۱.۴۹ قند ۰

رتبه (Grade)

  • A
  • A-
  • B+
  • B
  • B-
  • C+
  • C
  • C-
  • D+
  • D

صد گرم از نان مافین انگلیسی با تخم مرغ و پنیر و سوسیس دارای ۱۶۸ گرم کلسیم می باشد میزان تاثیر (۵۵.۳ %)

کلسیم علاوه بر نقش مهمش در تقویت استخوان‌ها و دندان‌ها، به عنوان یک پیام‌رسان، نقش بسیار مهمی نیز در مسیرهای نشانه‌گذاری سلولی در سرتاسر بدن ایفا می‌کند، همین‌طور این ماده‌ی معدنی برای کارکرد طبیعی سلول‌ها، انتقال پیام‌های عصبی، ترشح هورمون‌ها، انعقاد خون، انقباض ماهیچه‌ها، و آرام‌سازی ماهیچه‌ها نیز بسیار کاربردی است.

صد گرم از نان مافین انگلیسی با تخم مرغ و پنیر و سوسیس دارای ۶.۹۲۸ گرم اسیدهای چرب اشباع می باشد میزان تاثیر (۱۴.۱ %)

چربی‌های اشباع شده در طی یک فرآیند شیمیایی به نام هیدروژنه کردن Hydrogenation به وجود می‌آیند، فرآیندی که در آن هیدروژن به روغن اضافه شده و در دمای زیادی گرم می‌شود. این کار عمر مفید چربی را افزایش می‌دهد.

صد گرم از نان مافین انگلیسی با تخم مرغ و پنیر و سوسیس دارای ۱۳.۳۸ گرم پروتئین می باشد میزان تاثیر (۷.۹ %)

پروتئین ماده اصلی تشکیل دهنده بافت های عضلانی بدن انسان است و پروتئین بدون چربی از بهترین گزینه ها برای تولید این بافت ها و پشتیبانی از دیگر بخش های بدن است.

صد گرم از نان مافین انگلیسی با تخم مرغ و پنیر و سوسیس دارای ۲۷۰ گرم ویتامین A می باشد میزان تاثیر (۷.۳ %)

ویتامین آ برای محافظت از پوست، مخاط بینی، سینوس ها و سلامت دهان بسیار مفید است. این ویتامین در عملکرد سیستم ایمنی، رشد، تشکیل استخوان، باروری، ترمیم زخم و جراحت نقش بسزایی دارد.

صد گرم از نان مافین انگلیسی با تخم مرغ و پنیر و سوسیس دارای ۵۴۸ گرم نمک(سدیم) می باشد میزان تاثیر (۶.۷ %)

اگرچه از دیرباز نمک برای بدن اهمیت زیادی دارد اما مصرف زیاد آن می تواند برای اعضای حیاتی بدن چون کلیه ها ، استخوان ها ، قلب ، پوست و معده مضر باشد

صد گرم از نان مافین انگلیسی با تخم مرغ و پنیر و سوسیس دارای ۱۸.۱ گرم چربی ها می باشد میزان تاثیر (۴.۷ %)

اگرچه وجود چربی برای جذب ویتامین های A، D، E و K ضروری می باشد، اما جذب زیاد آن به بالا رفتن لیپوپروتئین که نوع بد کلسترول است کمک می‌کنند.

صد گرم از نان مافین انگلیسی با تخم مرغ و پنیر و سوسیس دارای ۱۶۳ گرم کلسترول می باشد میزان تاثیر (۳.۱ %)

اگرچه کلسترول برای براي توليد هورمون، ويتامين D و اسيدهاي لازم براي هضم غذا مورد نیاز است اما میزان زیاد آن باعث رسوب در جداره هاي سرخرگ ها مي شود که علت عمده حمله قلبي و سکته است.

صد گرم از نان مافین انگلیسی با تخم مرغ و پنیر و سوسیس دارای ۰.۲ گرم فیبر می باشد میزان تاثیر (۰.۵ %)

مصرف فیبر به میزان کافی، احتمال بروز مشکلات قلبی، سکته و دیابت نوع دو را کاهش می دهد.

صد گرم از نان مافین انگلیسی با تخم مرغ و پنیر و سوسیس دارای ۲.۶۳ گرم آهن می باشد میزان تاثیر (۰.۲ %)

آهن، ماده‌ی معدنی ضروری برای بدن است اما درست مانند سایر مغذی‌ها، زیادی آن برای بدن ضرر دارد. مصرف زیاد مکمل آهن می‌تواند مسمومیت شدیدی ایجاد کند.

صد گرم از نان مافین انگلیسی با تخم مرغ و پنیر و سوسیس دارای ۱.۴۹ گرم قند می باشد میزان تاثیر (۰.۲ %)

مضرات زیاده روی در مصرف این مغذی به قدری است که کاها از آن به اسم سفید یاد می شود.
امتیاز : -۳.۵۱

  • A
  • A-
  • B+
  • B
  • B-
  • C+
  • C
  • C-
  • D+
  • D

صد گرم از ماهی شیر پخته دارای ۶۵ گرم کلسیم می باشد میزان تاثیر (۵۱.۷ %)

کلسیم علاوه بر نقش مهمش در تقویت استخوان‌ها و دندان‌ها، به عنوان یک پیام‌رسان، نقش بسیار مهمی نیز در مسیرهای نشانه‌گذاری سلولی در سرتاسر بدن ایفا می‌کند، همین‌طور این ماده‌ی معدنی برای کارکرد طبیعی سلول‌ها، انتقال پیام‌های عصبی، ترشح هورمون‌ها، انعقاد خون، انقباض ماهیچه‌ها، و آرام‌سازی ماهیچه‌ها نیز بسیار کاربردی است.

صد گرم از ماهی شیر پخته دارای ۲۶ گرم پروتئین می باشد میزان تاثیر (۳۷.۱ %)

پروتئین ماده اصلی تشکیل دهنده بافت های عضلانی بدن انسان است و پروتئین بدون چربی از بهترین گزینه ها برای تولید این بافت ها و پشتیبانی از دیگر بخش های بدن است.

صد گرم از ماهی شیر پخته دارای ۸.۶ گرم چربی ها می باشد میزان تاثیر (۵.۴ %)

اگرچه وجود چربی برای جذب ویتامین های A، D، E و K ضروری می باشد، اما جذب زیاد آن به بالا رفتن لیپوپروتئین که نوع بد کلسترول است کمک می‌کنند.

صد گرم از ماهی شیر پخته دارای ۶۷ گرم کلسترول می باشد میزان تاثیر (۳.۱ %)

اگرچه کلسترول برای براي توليد هورمون، ويتامين D و اسيدهاي لازم براي هضم غذا مورد نیاز است اما میزان زیاد آن باعث رسوب در جداره هاي سرخرگ ها مي شود که علت عمده حمله قلبي و سکته است.

صد گرم از ماهی شیر پخته دارای ۹۲ گرم نمک(سدیم) می باشد میزان تاثیر (۲.۷ %)

اگرچه از دیرباز نمک برای بدن اهمیت زیادی دارد اما مصرف زیاد آن می تواند برای اعضای حیاتی بدن چون کلیه ها ، استخوان ها ، قلب ، پوست و معده مضر باشد
امتیاز : ۲.۹۵

برنده : ماهی شیر پخته

مقایسه ماکرو نوترینت ها

پروتئین

نان مافین انگلیسی با تخم مرغ و پنیر و سوسیس

(۲۳.۹%)

ماهی شیر پخته

(۴۶.۴%)

کربوهیدرات

نان مافین انگلیسی با تخم مرغ و پنیر و سوسیس

(۱۳.۴%)

ماهی شیر پخته

(۰%)

چربی

نان مافین انگلیسی با تخم مرغ و پنیر و سوسیس

(۱۰۰%)

ماهی شیر پخته

(۱۰۰%)

عمومی


نان مافین انگلیسی با تخم مرغ و پنیر و سوسیس

شامل انرژی بیشتری است + 50.5 %

ماهی شیر پخته

ویتامین ها


نان مافین انگلیسی با تخم مرغ و پنیر و سوسیس

ماهی شیر پخته

پروتئین ها


نان مافین انگلیسی با تخم مرغ و پنیر و سوسیس

ماهی شیر پخته

شامل پروتئین بیشتری است + 94.3 %

مواد معدنی


نان مافین انگلیسی با تخم مرغ و پنیر و سوسیس

شامل کلسیم بیشتری است + 158.5 %

شامل نمک(سدیم) بیشتری است + 495.7 %

ماهی شیر پخته

گروه های غذایی


نان مافین انگلیسی با تخم مرغ و پنیر و سوسیس

ماهی شیر پخته