** درصدها نشان دهنده ی نیاز روزانه شما به آن ریز مغذی یا درشت مغذی است.
کیک، گونهای شیرینی است که خاستگاه اروپایی دارد. اگرچه به باور باستانشناسان این خوراک از زمانهای باستان وجود داشتهاست، اما تصوری که از کیک امروزی وجود دارد و سه ویژگیِ شیرین بودن، سبکی و بافت اسفنجی را در ذهن مجسم میکند، از میانه ی سده هجدهم به وجود آمدهاست. آرد، شکر، تخم مرغ و کره چهار مادهای هستند که بیش از مواد دیگر در کیک به کار برده میشوند.کیک شکلاتی، نوعی کیک است که با شکلات آب شده یا پودر کاکائو یا هر دو آنها طعم داده میشود.
غذاهای مشابه
آخرین مقالات
نظرات