صفحه اصلی > سبک زندگی : 5 نکته برای کنار آمدن وقتی همه در خانه هستند

5 نکته برای کنار آمدن وقتی همه در خانه هستند

فهرست مطالب

چکیده :

مهم نیست که چقدر با هم کنار می آیید، گذراندن هر روز با هم در نهایت می تواند عوارض خود را به دنبال داشته باشد. برای اکثر ما، محدود بودن در خانه و به هم پیوستن بسیاری از جنبه های زندگی، استرس اضافی زیادی ایجاد کرده است. این که آیا شما زمان بیشتری را با اعضای خانواده، همسر، دوستان و هم اتاقی خود می گذرانید – و حتی اگر تنها زندگی می کنید – ممکن است در حال حاضر چالش هایی را در توانایی خود برای برقراری ارتباط خوب با دیگران تجربه کنید که در ادامه به آنها می پردازیم.

1. به جای خواسته ها، درخواستهای واضح مطرح کنید

درخواستهای واضح مطرح کردن

ما عادت کرده ایم به این فکر کنیم که می خواهیم دیگران از انجام چه کارهایی خودداری کنند. به جای آنکه خواسته های دیگری را که نمی خواهید انجام دهد یا بگوید، برای رفتار یا عملی که می خواهید انجام شود درخواست دهید.

به یاد داشته باشید که این یک درخواست است – این بدان معناست که طرف مقابل حق انتخاب یا رد آن را دارد. با دادن اختیار به طرف مقابل، به او می فهمانید که نیازهای او به اندازه نیازهای شما اهمیت دارد.

به عنوان مثال، فرض کنید یکی از اعضای خانواده شما برای دهمین بار این هفته با یکی از دوستان خود تلفنی صحبت می کند و میزان صدا در حالت انفجار کامل است.

به جای از دست دادن آرامش خود، سعی کنید از او بخواهید تماس های خود را به صورت خصوصی، با هدفون یا هر روز در ساعت معینی انجام دهند. تفاوت اصلی بین این کار در این است که اغلب درخواست رد شده منجر به گفتگوی بیشتر می شود، در حالی که رد درخواست بدون بیان آن منجر به درگیری بیشتر و عدم حل می شود.

2. مراقب باشید

وارد کردن مشاهده در ارتباط ما با دیگران به این معنی است که ما قضاوت های خود را از آنچه واقعاً اتفاق افتاده جدا می کنیم. این به ما کمک می کند تا درک کنیم که تجربه ما می تواند بسیار متفاوت از دیگران باشد. به عنوان مثال، اگر به همسرم بگویم او بی توجه است، ممکن است آزرده خاطر شود.

اما اگر من بگویم، «شما ظروف خود را از شام به مدت 24 ساعت روی میز آشپزخانه گذاشته اید»، پس من شرح آنچه اتفاق افتاده است را ارائه می دهم. این من را از نتیجه گیری در مورد دلیل انجام این کار یا احساساتش نسبت به من باز می دارد.

وقتی توصیف رویداد را از قضاوت درباره آن جدا می کنیم، می توانیم آنچه را که از آن ناراحت هستیم، بدون تجویز خودکار معنا برای آن بیان کنیم.

3. به جای عمل کردن، نیازهای خود را بیان کنید

غالباً، زمانی که من بیش از حد واکنش نشان می دهم، به این دلیل است که می خواهم یک نیاز را برآورده کنم. به عنوان مثال، ممکن است در مورد زمان خاموش کردن تلویزیون در شب با یکی از اعضای خانواده مشاجره کنید.

اگر کمی به نیاز خود دقت کنید، ممکن است متوجه شوید که نیاز شما به یک خواب کامل شبانه است. اگر بتوانید این نیاز را جور دیگر مثلا رفتن به اتاق خود یا با صحبت ملایمت آمیز برآورده کنید مشکل نیز خود به خود حل خواهد شد.

درک، نامگذاری و ارتباط با نیازهای شما به شما کمک می کند روابط خود را با خود و دیگران بهبود ببخشید. هنگامی که می دانید نیازهای شما و طرف مقابل چیست، به احتمال زیاد اقداماتی را انجام می دهید که این نیازها را برآورده کند. این به ایجاد روابط قوی تر با افراد کمک می کند و  به شما  هم کمک می کند تا با هم کنار بیایید.

4. ایجاد ارتباط، نه درگیری

ایجاد ارتبتط

توانایی گوش دادن به روشی که به جای ایجاد تعارض ارتباط ایجاد می کند، نیاز به همدلی دارد. ارتباط با همدلی فرایند ارتباط با دیگران با حدس زدن احساسات و نیازهای آنها است. آوردن این ویژگی در مکالمات و درگیری های روزمره می تواند تأثیر واقعاً دگرگون کننده ای داشته باشد. این نشان می دهد که شما حاضر هستید و مایل به توجه کامل به موقعیت هستید.

همدلی همچنین به شما کمک می کند تا به ذخایر جدید مهربانی و سخاوت دسترسی پیدا کنید. در شرایط به ظاهر غیرممکن می تواند راه حل های خلاقانه ای را برای شما باز کند که هنگام قطع ارتباط با آنها غیرقابل تصور بود. یک راه ساده برای تمرین همدلی این است که آنچه را که اعضای خوانده  به شما می گوید، بازتاب دهید. به عنوان مثال، ممکن است شریک زندگی شما پرتنش یا عصبی به نظر برسد.

می توانید پاسخ دهید: «احساس می کنم استرس دارید. آیا می توانم کاری برای کمک انجام دهم؟» این بررسی های کوچک می تواند راهگشای زیادی برای باز کردن گفتگو و نشان دادن توجه شما باشد.

5. با مهارت های پیشرفته به جلو حرکت کنید

فشار بر روابط در حال حاضر بسیار واقعی است. در مجموع، ما مجبور به رشد و سازگاری سریع می شویم. ارتباطات بین فردی یکی از زمینه هایی است که به رشد بیشتر نیاز دارد. وقتی این مهارت ها را آزمایش می کنیم، به خود و عزیزانمان این فرصت را می دهیم که عمیق تر رشد کرده و ارتباط برقرار کنند. توجه کنید که چگونه تعاملات شما به سرعت تغییر می کند.

با توجه به اینکه این تجربه را فرصتی برای کسب مهارتهای جدید در زندگی باید بدانید، اطمینان حاصل کنید که از این زمان چالش انگیز حتی قوی تر بیرون خواهید آمد.  با خود بگویید من این شانس را دارم که درباره عزیزانم و از همه مهمتر درباره خودم بیشتر بدانم.

نتیجه گیری :

کنار آمدن با اعضای خانواده خصوصا زمانی که مجبور هستید زمان هایی زیادی را با هم بگذارنید مثل دوران کرونا یا روزهای تعطیل ممکن است کمی دشوار باشد. چراکه به دلیل اختلاف سلیقه و … ممکن است این امر شما را کمی دچار مشکلات شده و بر روابط شخصی و فردی شما تاثیر بگذارد. شناخت و درک درست مواجعه با این مشکلات زمانی که این مسئله برایمان پیش می آید می تواند تا حد زیادی از این نگرانی و استرس ها بکاهد که ما به برخی از آنها در این مقاله اشاره کردیم.

منابع :

منبع

ندا عباسی

دیدگاهتان را بنویسید