مجله سلامتی من

آخرین مطالب

آشپری

مشاهده همه
5 ماه پیش

چند فوت و فن آشپزی ایرانی که باید یاد بگیرید

یکی از عوامل مزاحم در راه داشتن یک آشپزی دلچسب برای مهمانی ها وجود استرس های آزاردهنده است. استرس اگر مدیریت نشود زمام امور را از دست شما خواهد گرفت. برای رهایی از این فشارهای روانی بهتر است از یک روز قبل تمهیدات لازم را برای آشپزی خود مهیا کنید. ترفندها، ریزه کاری ها و نکات مهمی در آشپزی وجود دارد. در نظر گرفتن این فوت و فن ها و نکته های مهم آشپزی ایرانی می تواند عطر و طعم غذای شما را به یاد ماندنی کند. ما در این مقاله از سری مقالات سلامتی من، سعی داریم این رازهای مهم آشپزی را به شما نشان دهیم. پس برای تبدیل شدن به یک کدبانوی تمام عیار یا سرآشپز حرفه ای این مطلب را با دقت بخوانید.

5 ماه پیش

نکات مهم در مورد نگهداری تخم مرغ

تخم مرغ نوعی خوردنی بسیار مفید است که سرشار از پروتئین می باشد. مصرف تخم مرغ می تواند تامین کننده همه اسیدهای آمینه مورد نیاز بدن باشد. این خوراکی پرخاصیت دارای چربی های غیراشباع است و به همین جهت قرار دادن آن در سبد غذایی کودکان بسیار مهم است. همچنین از آنجایی که تخم مرغ دارای مواد مغذی و انرژی می باشد، مصرف آن به جوانان، کودکان، بزرگسالان و سالمندان نیز سفارش شده است. اما آنچه در این میان اهمیت دارد، نحوه نگهداری تخم مرغ است، به همین جهت ما در این مقاله سعی داریم به بررسی نکات مهم در مورد نگهداری تخم مرغ بپردازیم. شما نیز برای دانستن این مطلب مفید و کاربردی، مقاله جذاب حاضر را به دقت تا انتها مطالعه کنید.

5 ماه پیش

شیره انگور اصل و سالم چه مشخصاتی دارد؟

ماده ای غلیظ و شیرین که بر اثر فراوری آب انگور تولید می شود، شیره انگور نام دارد. این خوشمزه مغذی با نام دیگر دوشاب نیز شناخته شده است. شیره انگور دارای طبیعتی گرم است و اغلب از انگورهایی که کمتر آب خورده و شیرین هستند، استخراج می شود. انگورهایی همچون گاش انگور گیلان، دیوانگور مازندران، انگور فرنگی استان مرکزی، انگور عسگری اردبیل، انگور فخری و گزنه‌ای همدان برای تولید شیره انگور برداشت می شوند. ما در این مقاله قصد داریم به شما در خصوص مشخصات شیره انگور خوب آموزش هایی را ارائه دهیم با ما همراه باشید.

5 ماه پیش

برای جلوگیری از کپک زدن رب گوجه فرنگی چه باید کرد؟

رب گوجه یکی از چاشنی های اصلی غذای ایرانی به حساب می‌رود. از این فراورده غذایی در طبخ بسیاری از غذاها، کنسروجات و سس ها استفاده می شود. اما کپک زدگی رب گوجه فرنگی یکی از مشکلات عدیده ای است که خانم های خانه دار را آزاده خاطر می کند. کپک ها در حقیقت همان قارچ ها یا ضایعه های غذایی هستند که سلامتی افراد را تهدید می کنند. ایجاد کپک بر روی انواع خوراکی ها همچون رب، ترشی و آبغوره باعث اتلاف درآمد شما خواهد شد. چرا که ماده غذایی حاوی کپک به هیچ وجه قابل مصرف نخواهد بود. اما آیا روشهای جلوگیری از کپک زدن رب گوجه فرنگی را می شناسید؟ ما اینجا هستیم تا بهترین راه پیشگیری از کپک زدگی رب گوجه فرنگی را بیان کنیم.