مجله سلامتی من

آخرین مطالب

آشپری

مشاهده همه
7 ماه پیش

انواع خرمای خشک و تازه را بشناسید

خرما گیاهی تک لپه ای است. این میوه ویژه مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری است و به تیره نخل ها در تعلق دارد. هسته آن سخت و پوستش نازک است. مزه این میوه شیرین بوده و به حالت خوشه‌ای می روید. برخی از افراد رویشگاه اصلی خرما را هندوستان می نامند. باستان شناسان بر این باورند که قدمت این درخت به ۵۰۰۰ سال می رسد. خرما منبع خوبی از انواع ویتامین همچون ویتامین آ، ویتامین b، ویتامین c و ویتامین e و عناصر معدنی همچون فسفر، کلسیم، آهن، ید و منیزیم است. ما در این مقاله سعی داریم شما را با انواع خرماهای خشک و تازه آشنا کنیم. برای شناخت انواع خرماها ما را تا انتهای مطلب حاضر همراهی کنید.

7 ماه پیش

3 دمنوش گیاهی ترکیبی لاغری را بشناسید

لاغری و کاهش وزن از قدیم الایام برای رسیدن به اندامی متناسب و حفظ سلامتی بدن همیشه مورد توجه بوده است. افراد از روش‌های مختلفی از جمله ورزش، رژیم های غذایی، داروهای شیمیایی و عمل های جراحی برای از بین بردن چربی های شکم و پهلوی خود استفاده می کنند. اما یکی از روش های فوق العاده خوب در این خصوص استفاده از دمنوش های گیاهی ترکیبی لاغری است. دمنوش لاغری به علت طبیعی و گیاهی بودن نسبت به سایر روش های لاغری عوارض خطرناکی ندارند. این دمنوش های خوش طعم را به راحتی می توان در منزل تهیه کرد و مورد استفاده قرار داد. پس اگر شما هم به دنبال وزنی ایده آل و بدنی سالم هستید این مقاله را حتماً بخوانید.

7 ماه پیش

ترفندهای پخت قورمه سبزی

قورمه سبزی بی شک از جمله خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است که کمتر کسی آن را دوست ندارد. این خوراک خوشمزه با انواع لوبیا همچون لوبیا چیتی، لوبیا قرمز، لوبیا چشم بلبلی، سبزی و گوشت گوسفند پخت می شود. البته در برخی مناطق گوشت مرغ جایگزین گوشت گوسفند می شود. مهارت پخت قورمه سبزی در فرهنگ ایرانی از حرفه ای بودن سرآشپز حکایت دارد. تنها وجود سبزی و گوشت در قورمه سبزی موجب جا افتادن و روغن انداختن آن نمی شود. بلکه برای پخت قورمه سبزی جا افتاده و روغن انداخته رعایت نکاتی خاص مهم است. به همین جهت ما در این نوشتار قصد داریم به شما در خصوص ترفندهای پخت قورمه سبزی آموزش هایی را ارائه دهیم. شما نیز برای کسب اطلاعات در خصوص اصول طبخ قورمه سبزی با ما همراه باشید.

7 ماه پیش

خواص انبه

انبه نوعی میوه گرمسیری است. طعم آن شیرین است و سرشار از ویتامین و مواد معدنی مغذی فراوان می باشد، که برای حفظ سلامت پوست، قلب، سیستم‌گوارش، سیستم ایمنی و چشم های انسان بسیار مفید است. در حقیقت انبه حاوی ۲۰ ویتامین و مواد معدنی معدنی می باشد. یک واحد انبه دارای ۲۰۷ کالری است. بهتر است بگوییم یک فنجان انبه خرد شده دارای ۱۶۵ کالری است که این مقدار حدوداً ۷۰ درصد ویتامین سی مورد نیاز روزانه افراد را تامین می کند. با توجه به خواص فراوانی این میوه ما موضوع مقاله حاضر را به بررسی خواص انبه اختصاص داده ایم. برای کسب اطلاعات در این زمینه ما را همراهی کنید.