صفحه اصلی > آشپزی : طرز تهیه سوپ جو پرک با مرغ و قارچ + سوپ جو پرک بدون مرغ

طرز تهیه سوپ جو پرک با مرغ و قارچ + سوپ جو پرک بدون مرغ

طرز تهیه سوپ جو پرک با مرغ

فهرست مطالب

از رایج ترین انواع سوپ ها می توان به سوپ جو پرک با مرغ اشاره کرد. این سوپ مغذی و رژیمی را می توانید در مهمانی ها و مجالس سرو کنید. به عنوان یک خانم خانه دار بهتر است که با طرز پخت سوپ جو پرک با مرغ، بدون مرغ و به همراه قارچ آشنایی داشته باشید. در این مطلب، چند طرز تهیه سوپ جو پرک با مرغ را به همراه مواد اولیه مورد نیاز برای شما تهیه کرده ایم.

سوپ جو پرک با مرغ

سوپ جو پرک با مرغ

سوپ جو پرک جزو آن دسته از غذاهایی است که بیشتر به عنوان پیش غذا در مهمانی ها و مجالس سرو می شود. اما این سوپ خوشمزه را چگونه می توان در کوتاه ترین زمان در منزل آماده کنید؟ در ادامه این مطلب، شما را با طرز پخت سوپ جو با مرغ آشنا می کنیم.

طرز تهیه سوپ جو پرک با مرغ  

مرغ حاوی انواع ویتامین های مفید برای بدن است و برای پخت انواع غذاها از قبیل سوپ جو پرک استفاده می شود. طرز تهیه سوپ جو ساده با مرغ بسیار راحت است؛ طبق دستور زیر عمل کنید:

مواد اولیه برای تهیه سوپ جو پرک با مرغ مقدار لازم
مرغ بدون استخوان و پوست( ران یا سینه) 340 گرم
کره 2 قاشق غذاخوری
هویج برش داده شده 3 عدد
پیاز خرد شده 1 عدد
آب مرغ 1 فنجان
سیر خرد شده 2 حبه
جو پرک 3 چهارم فنجان
جعفری خرد شده به میزان لازم
  • در یک قابلمه، مرغ را به همراه کره سرخ کرده و سبزیجات را اضافه کنید. حدود 2 تا سه دقیقه بهتر است که مرغ و سبزیجات با هم بپزند.
  • ادویه هایی مانند فلفل و نمک را به ترکیبات موجود در قابلمه اضافه کرده و هم بزنید.
  • در مرحله بعد، آب مرغ، جو و آب را به قابلمه اجازه کرده و بگذارید که کاملاً بجوشد.
  • درب قابلمه را گذاشته و اجازه دهید که جو پرک به مدت 45 دقیقه نرم شود.
  • در صورت تمایل می توانید مقداری جعفری را برای تزئین سوپ جو پرک با مرغ استفاده کنید.
مطلب پیشنهادی:

طرز تهیه سوپ جو پرک با مرغ و قارچ

طرز تهیه سوپ جو پرک با مرغ و قارچ

سوپ جو پرک با مرغ و قارچ از انواع غذاهای مغذی و دارای ویتامین های مفید و غلات کامل است. سوپ جو پرک با مرغ و قارچ را می توانید ظرف مدت تقریباً 50 دقیقه اماده کنید. در این بخش، دستور پخت این نوع سوپ برای 8 نفر را به همراه مواد اولیه لازم برای شما آماده کرده ایم.

مواد اولیه برای تهیه سوپ جو پرک با مرغ و قارچ مقدار لازم
آب جوش 2 فنجان
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
سبزی تره 3 برگ
سیر خرد شده 3 حبه
هویج متوسط خرد شده 2 عدد
قارچ تازه 16 تکه
ران مرغ بدون استخوان و بدون پوست 2 عدد
آب مرغ 6 فنجان
جو پرک 1 فنجان
آویشن تازه خرد شده 1 قاشق غذاخوری
سرکه 1 قاشق چایخوری
  • قارچ ها را به مدت 20 دقیقه در آب جوش خیس کنید. قارچ ها را از یک الک توری ریز عبور دهید تا آب اضافی آنها گرفته شود.
  • در همین حال، روغن را در قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط ​​گرم کرده و تره فرنگی و سیر را به ان اضافه کنید. حدود 4 دقیقه باید مواد بپزند تا کاملاً نرم شوند.
  • در مرحله بعد باید سراغ افزودن سایر مواد اولیه مانند هویج، قارچ، نمک و فلفل بروید. مواد را به خوبی هم بزنید تا کاملاّ با هم ترکیب شوند. حدود 4 دقیقه زمان برای انجام این پروسه کافی است.
  • آب مرغ، مرغ ریش ریش شده، سرکه و جو و آویشن را اضافه کرده و حرارت گاز را زیاد کنید.
  • در انتها، حرارت گاز را کم کرده و اجازه دهید که جو کاملاً نرم شود.
  • حدود 50 دقیقه زمان برای پخت جو پرک به همراه مرغ و قارچ کافی است.

سوپ جو پرک بدون مرغ

سوپ جو پرک بدون مرغ

اگر مرغ در خانه تان ندارید، بدون مرغ هم می توانید خوشمزه ترین سوپ جو را بپزید. در این بخش، دستور پخت مرحله به مرحله سوپ جو پرک بدون مرغ را برای شما تهیه کرده ایم.

مواد اولیه برای تهیه سوپ جو پرک بدون مرغ مقدار لازم
عصاره مرغ 2 عدد
جو پوست کنده 1 لیوان
هویج 2 عدد
پیاز 1 عدد
نمک و زردچوبه به میزان لازم
فلفل سیاه و قرمز به میزان کافی
آب لیمو ترش 3 قاشق غذاخوری
جعفری تازه به میزان دلخواه
روغن به میزان لازم
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
  • در مرحله اول باید جو پرک را از قبل در مقداری آب خیس کنید.
  • پیاز نگینی شده را در قابلمه ای حاوی روغن تفت دهید تا پیازها طلایی رنگ شوند.
  • هویج را به همراه سایر ادویه ها در قابلمه تفت دهید.
  • مقداری رب گوجه فرنگی را به مواد موجود در قابلمه اضافه کرده و به خوبی تفت دهید.
  • مقداری از عصاره مرغ را روی مواد ریخته و به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید.
  • در این مرحله باید مقداری آب را به قابلمه اضافه کرده و جو پرک را نیز داخل آن بریزید.
  • بعد از اینکه مخلوط مورد نظر جوشید، درب قابلمه را بگذارید.
  • برای اینکه سوپ ته نگیرد، چند بار در حین پخت قابلمه را هم بزنید.
  • در انتها، جعفری، آب لیمو ترش و نمک را به سوپ اضافه کرده و قابلمه را به خوبی هم بزنید.
  • معمولاً سه ساعت طول می کشد تا جوها به خوبی نرم و پخته شوند و سوپ تان آماده سرو شود.
مطلب پیشنهادی:

سخن آخر

سوپ جو پرک را می توانید به عنوان غذای کامل در وعده ناهار یا شام مصرف کنید. این سوپ معمولاً بدون مرغ، با مرغ و به همراه قارچ آماده می شود. به دلخواه خود می توانید هر یک از مواد اولیه را از سوپ جو پرک حذف کنید.

در این مطلب، شما را با طرز تهیه سوپ جو پرک با مرغ آشنا کردیم. با این حال، در صورت دنبال کردن رژیم خاص بهتر است که از متخصص تغذیه برای تهیه یک برنامه غذایی کمک بگیرید. متخصص تغذیه به شما کمک می کند که بهترین برنامه غذایی رژیمی را دنبال کنید تا به وزنی ایده آل و اندامی متناسب برسید.

مهدیون

دیدگاهتان را بنویسید