صفحه اصلی > آشپزی : اگر غذا شور شد چه کنیم؟ روش های از بین بردن شوری غذا

اگر غذا شور شد چه کنیم؟ روش های از بین بردن شوری غذا

اگر غذا شور شد چه کنیم؟

فهرست مطالب

آیا تا به حال  پیش آمده که غذاهایتان شور شوند و به دلیل نداشتن راهکار مجبور شده اید از اول آشپزی کنید؟ امروزه ترفندهایی برای گرفتن شوری غذاها توسط خانم های خانه دار مورد استفاده قرار می گیرند. شوری بیش از حد غذا، علاوه بر تاثیرگذاری روی طعم، مضراتی را نیز برای سلامتی به همراه دارد. به همین خاطر، غذاهایتان را خیلی شور و پرنمک نکنید!

اگر غذا شور شد چه کنیم؟ در این مطلب، ترفندهایی را جهت رفع شوری غذا برای شما تهیه کرده ایم.

روش های از بین بردن شوری غذا (اگر غذا شور شد چه کنیم)

روش های از بین بردن شوری غذا  

آیا این سوال برای شما هم پیش آمده که شوری غذا رو با چی بگیریم؟ شما می توانید با چندین راهکار اصولی شوری غذاها را کمتر کنید. در این بخش، بهترین ترفندها جهت داشتن غذایی با شوری و نمک کمتر را برای شما تهیه کرده ایم که هر آشپزی یک روزی به آنها نیاز پیدا می کند.

گرفتن شوری غذا با سیب زمینی  

از متداول ترین روش ها جهت گرفتن شوری غذا، استفاده از سیب زمینی خام است. این ترفند را می توانید به عنوان بهترین ایده برای شوری غذاهایی مانند خورشت و سوپ استفاده کنید. در حین پخت غذا، مقداری سیب زمینی خام خرد شده را به آن اضافه کنید. سیب زمینی در حین پخت می تواند مقداری از نمک اضافی غذا را به خود جذب کند.

مطلب پیشنهادی:

رفع شوری غذا با قند

رفع شوری غذا با قند

به طور معمول می توانید غذاهای بیش از حد شور را با مقداری شیرینی متعادل کنید. استفاده از شکر و قند می تواند طعم شور غذا را از بین ببرد. البته، بعد از ریختن قند و شکر داخل قابلمه غذای موردنظرتان باید دقت کنید که خیلی شیرین نشود و طعم آن را مرتب بچشید.  

رفع شوری غذا با نوشابه  

یکی دیگر از روش های گرفتن شوری غذاها، استفاده از نوشابه است. شما می توانید به غذاهای خورشتی نوشابه اضافه کنید. معمولاً یک قاشق چای خوری نوشابه برای گرفتن شوری غذاها کافی است. بیشتر از این مقدار نوشابه استفاده نکنید که طعم غذا از بین می رود.

رفع شوری غذا با سرکه، آب پرتقال و آبلیمو

رفع شوری غذا با سرکه، آب پرتقال و آبلیمو

یکی از راهکارهای از بین شوری غذاها، استفاده از ترکیبات حاوی اسید است. اما چه ترکیباتی اسیدی هستند؟ سرکه، لیمو، آب مرکبات را می توان از ترکیبات اسیدی در نظر گرفت. افزودن ترکیبات حاوی اسید مانند آبلیمو، سرکه و آب پرتقال به غذا می تواند طعم شور آن را از بین ببرد. برای رفع شوری انواع سوپ و خورشت، در حین پخت با توجه به درصد نمک غذا، مقداری آبلیمو به آن اضافه کنید. استفاده از سس یا رب گوجه فرنگی هم می تواند تاثیر قابل توجهی روی رفع شوری غذا داشته باشد.

استفاده از مواد چرب مانند خامه و شیر

استفاده از مواد چرب مانند خامه و شیر

آیا میدانید با محصولات لبنی می توانید شوری غذا را کاهش دهید؟ اگر سوپ تان خیلی شور شده است، از خامه و شیر استفاده کنید. استفاده از لبنیات می تواند طعم شور ظرف غذا را خنثی کند.

رفع شوری غذا به کمک آب

رفع شوری غذا به کمک آب

از ساده ترین روش ها جهت گرفتن شوری غذاها، افزودن آب به قابلمه خورشت است. این راهکار می توانید میزان نمک موجود در خورشت را متعادل کند.

استفاده از نان خشک

استفاده از نان خشک

یکی از راهکارهای گرفتن شوری غذاها، استفاده از نان خشک است. شما می توانید یک تکه نان را در قابلمه خورشت انداخته و بعد از چند دقیقه آن را خارج کنید. این کار می توانید بهترین ترفند برای گرفتن شوری انواع خورشت های مختلف باشد.

استفاده از گوجه

آیا می دانید که استفاده از گوجه در غذاهایی از قبیل آبگوشت، خورشت و انواع سوپ می تواند شوری آنها را تا حدودی کاهش دهد؟ حتماً این ترفند آشپزی را برای رفع شوری غذاها امتحان کنید.

استفاده از میوه هایی مانند آناناس و سیب

استفاده از میوه هایی مانند آناناس و سیب

از ترفندهای ساده برای رفع شوری غذاها می توان به استفاده از میوه هایی مانند سیب و آناناس اشاره کرد. معمولاً برای از بین بردن طعم شور خوراک و گوشت بهتر است که چند تکه سیب یا آناناس داخل غذا بیندازید. بعد از چند دقیقه، میوه ها را ظرف غذا خارج کنید تا طعم آن تغییر نکند.

استفاده از سبزیجات

استفاده از سبزیجات

یکی از راهکارهای رفع شوری غذاها، استفاده از سبزیجاتی مانند کلم بروکلی و گل کلم است. این سبزیجات می توانند طعم شور غذا را به خود جذب کنند.

رفع شوری برنج  

آیا می دانید شوری برنج را می توانید با تکنیک هایی از بین ببرید؟ در این بخش، راهکارهایی اصولی جهت رفع شوری برنج را برای شما تهیه کرده ایم.

  • اول از همه، شما می توانید با قند، شوری برنج را از بین ببرید. چند حبه قند روی برنج بریزید؛ بعد از حل شدن قند، متوجه رفع شوری برنج خواهید شد.
  • سیب زمینی خام را چند تکه کرده و لابه لای برنج ها بریزید. بعد از چند دقیقه باید سیب زمینی ها را از برنح بیرون آورده و مزه غذا را بچشید.
  • از سایر راهکارها برای رفع شوری برنج می توان به استفاده از آبلیمو اشاره کرد. مقداری از آبلیمو را در هنگام پختن روی برنج اسپری کنید. سپس، برنج را برای چند دقیقه روی حرارت قرار دهید. این کار باعث می شود که تا حدی از شوری برنج گرفته شود. حواستان باشد که زیاد داخل برنج آبلیمو نریزید تا طعمش تغییر نکند.

سخن پایانی

اگر به سلامتی تان خیلی اهمیت داده و به دنبال رژیمی غذایی اصولی هستید، از متخصص تغذیه در این زمینه راهنمایی دریافت کنید. مسلماً مصرف غذاهای بیش از حد شور برای سلامتی مضراتی به همراه خواهد داشت. به علاوه، ایده خوبی نیست که در مهمانی ها غذای شور برای مهمان ها سرو کنید. پس به عنوان یک خانم خانه دار و اهل آشپزی باید با ترفندها و تکنیک های رفع شوری غذا آشنایی داشته باشید. شما می توانید برای گرفتن شوری خورشت های مختلف و برنج از آبلیمو، سیب زمینی، سرکه، نان خشک، نوشابه، قند و … استفاده کنید. البته، در مصرف هر کدام از این مواد اولیه نباید زیاده روی کنید تا طعم غذاهایتان عوض نشود.

سوالات متداول

وقتی غذا شور شد چه کنیم؟

وقتی غذا شور شد، به دلخواه خودتان از شکر، نوشابه، آبلیمو، سرکه و سیب زمینی برای رفع شوری استفاده کنید.

آیا نوشابه شوری غذا را میگیرد؟

بله. افزودن یک قاشق نوشابه به غذا می تواند شوری آن را از بین ببرد.

موسوی

دیدگاهتان را بنویسید