صفحه اصلی > آشپزی : ترفند زود پختن نخود | حبوبات، عدس، لپه، لوبیا بدون خیساندن

ترفند زود پختن نخود | حبوبات، عدس، لپه، لوبیا بدون خیساندن

ترفند زود پختن نخود

فهرست مطالب

آشپزی جزو آن دسته از کارهایی است که برای انجام آن باید صبر و حوصله زیادی داشته باشید. اما اگر ترفندهای آشپزی را بلد باشید، غذا درست کردن برای شما کار طولانی و زمان‌بری نخواهد بود. مسلماَ حبوبات از مواد اولیه ای هستند که برای تهیه انواع غذاها و خورشت های مختلف استفاده می شوند. شما می توانید با به کارگیری چند ترفند ساده، سریع‌تر حبوبات را بپزید. در این مطلب، شما را با ترفند زود پختن نخود و سایر حبوبات آشما می کنیم.

ترفند زود پختن حبوبات

ترفند زود پختن حبوبات

برخی از حبوبات به خصوص اگر کهنه شده باشند، خیلی دیرتر می پزند. به عنوان یک خانم خانه دار باید بدانید که چگونه می توانید حبوبات را سریع تر بپزید. اطلاع از این ترفندها به شما کمک می کند که از آشپزی بیشتر لذت ببرید و غذاهایتان را زودتر آماده کنید. به خصوص اگر قصد پختن انواع خورشت برای مهمانی هایتان را دارید، ترفند زود پختن حبوبات به دردتان می خورد!

مطلب پیشنهادی:

ترفند زود پختن عدس

ترفند زود پختن عدس

ترفند زود پختن عدس خیلی راحت است. عدس ها را با استفاده از 3 فنجان آب روی اجاق گاز بپزید. بهتر است که از یک قابلمه بزرگ استفاده کنید؛ چون پختن عدس باعث دو برابر شدن حجمش می شود. درب قابلمه را بگذارید و حرارت گاز را کم کنید تا عدس ها به خوبی بپزند. معمولاً بعد از 15 دقیقه، عدس به خوبی پخته و نرم شده و آماده استفاده است. یکی از ترفندهای آشپزی این است که نمک را در مرحله آخر به عدس اضافه کنید تا سفت نشود.

ترفند زود پختن لپه

ترفند زود پختن لپه

آیا می دانید که برای سریع تر پختن لپه باید چه کاری انجام دهید؟ ترفند زود پختن لپه به شما کمک می کند که آشپزی را با سرعت بیشتری انجام دهید و غذاهای خوشمزه ای در کوتاه ترین زمان بپزید. یکی از ترفندهای آشپزی این است که در مرحله آخر پختن حبوباتی مانند لپه بهتر است که از نمک استفاده کنید. معمولاً استفاده از نمک های یددار خوراکی، نمک صورتی و آبی برای پختن سریع لپه پیشنهاد می شود. در کل، هر نوع نمکی را باید آخر از همه به خورشت حاوی لپه اضافه کنید تا سریع تر بپزد.

لپه ها به خصوص اگر کهنه باشند، خیلی دیر می پزند. به همین خاطر، اگر به دنبال ترفند سریع تر پختن لپه هستید از جوش شیرین استفاده کنید. وقتی لپه ها را در آب خیس کرده اید، کمی جوش شیرین هم روی آنها بریزید. آغشته کردن لپه ها به جوش شیرین می تواند باعث پخته شدن سریع تر این نوع حبوبات شود.

ترفند برای زود پختن لوبیا  

ترفند برای زود پختن لوبیا  

یکی از سوالات بسیار از خانم ها این است که برای زود پختن لوبیا قرمز چه کنیم؟ برای پختن سریع لوبیا قرمز می توانید حبوبات را داخل فلاسک حاوی آب جوش بریزید و درب آن را هم ببندید. این کار باعث پختن و نرم شدن هر چه بیشتر لوبیاها می شود. اگر لوبیا به خوبی پخته نشود، دچار نفخ خواهید شد. به همین خاطر، بهتر است که با استفاده از این ترفند، لوبیاها را سریع تر پخته و نفخ آنها را هم بگیرید. وقتی لوبیاها را از فلاسک بیرون می آورید، می بینید که به خوبی پخته شده اند. این کار را می توان بهترین ترفند برای زود پختن لوبیا در نظر گرفت.

یکی دیگر از ترفندهای آشپزی برای پختن سریع تر لوبیا، انداختن خیار داخل قابلمه حاوی این نوع حبوبات است. یک خیار را از وسط برش داده و داخل قابلمه لوبیا بیندازید. بعد از اینکه لوبیاها پخته شدند، خیار را از قابلمه خارج کنید.

برای زودتر پختن لوبیاها دیگر لازم نیست که آنها را از شب قبل خیس کنید. به منظور پختن سریع این نوع حبوبات باید لوبیاها را داخل قابلمه آب جوش ریخته و بعد از یک مرتبه جوشیدن آنها را آبکشی کنید. دوباره، قابلمه را پر از آب کرده و 3 حبه سیر و یک قاشق چای خوری نمک را به آن اضافه کنید. اجازه دهید که قابلمه حاوی لوبیا به مدت 40 دقیقه بجوشد.

مطلب پیشنهادی:

ترفند زود پختن نخود

ترفند زود پختن نخود

نخود از مواد اولیه ای است که برای تهیه انواع خورشت های خوشمزه مورد استفاده قرار می گیرد. اما اگر نخود به اندازه کافی پخته نشود، با مصرف آن دچار نفخ و دل درد خواهید شد. به همین خاطر، بهتر است که ترفند زود پختن نخود را یاد بگیرید.

پخت سریع نخود با سرکه

پخت سریع نخود با سرکه

یکی از راهکار‌های پختن سریع نخود، استفاده از ماده اولیه ساده و دسترسی مانند سرکه است. وقتی نخود را خیس می کنید، حدود 1 قاشق چای خوری سرکه به آن اضافه کنید. این کار باعث می شود که زمان پخت نخود کاهش پیدا کند. به علاوه، وقتی نخودها در قابلمه در حال جوش هستند هم می توانید به آنها مقداری سرکه اضافه کنید. این کار باعث می شود که لپه ها نرم تر شوند و خیلی زود بپزند.

پخت سریع نخود با جوش شیرین

یکی از روش های پخت سریع نخود، استفاده از جوش شیرین است. برای اینکه نخود سریع تر بپزد، نصف قاشق چای خوری جوش شیرین را در هنگام پختن به نخودها اضافه کنید. این کار باعث پختن زودتر نخودها و نرم شدن آنها می شود.

سخن پایانی

 

همه خانم ها به دنبال ترفندهایی برای سریعتر پختن حبوبات هستند. دیر پخته شدن حبوبات به خصوص وقتی در حال آماده کردن غذاهای مخصوص مهمانی هستید، مسئله ناراحت کننده ای به نظر می رسد! اما با ساده ترین راهکارها و مواد اولیه در دسترس می توانید حبوبات را زودتر بپزید.

 در واقع، با مواد اولیه ای مانند نمک، جوش شیرین و سرکه می توانید سریع تر حبوباتی از قبیل لپه، لوبیا، عدس و نخود را بپزید.

 از ترفندهای دیگر سریع تر پختن حبوبات می توان به خیساندن آنها از شب قبل و استفاده از فلاسک حاوی آب جوش اشاره کرد. شما می توانید هر یک از این ترفندها را به دلخواه خودتان کار ببرید. دانستن ترفند زود پختن نخود به خانم ها کمک می کند که به آشپزی حرفه ای تبدیل شده و سریع تر انواع خورشت ها با حبوبات دیرپز را آماده کنند.

سوالات متداول

نخود آبگوشتم نپخته چیکار کنم؟

اگر نخود آبگوشت تان نپخته است، مقداری سرکه یا جوش شیرین به آن اضافه کنید.

موسوی

دیدگاهتان را بنویسید