غذا ها را از لیست انتخاب کرده و سپس بر روی مقایسه کلیک کنید

مقایسه خوش گوشت گوساله(پخته بصورت تفت‌آب‌پزی) و سوسیس ایتالیایی رشته ای(شیرین)

جدول مقایسه دو غذا

۲۲.۶۷ پروتئین ۱۶.۱۳
۳.۱۱ چربی ها ۸.۴۲
۰ کربوهیدرات ها ۲.۱
۱۲۵ انرژی ۱۴۹
۰ الکل، اتیل ۰
۷۳.۶۳ آب ۷۱.۶
۰ کافئین ۰
۰ فیبر ۰
۴ کلسیم ۲۵
۱.۲۴ آهن ۱.۱۹
۲۴ منیزیم ۱۲
۶۲۷ فسفر ۱۰۳
۴۳۵ پتاسیم ۱۹۴
۵۹ نمک(سدیم) ۵۷۰
۲.۱۳ روی ۱.۵۲
۰.۰۷۲ مس ۰.۰۴
۰.۰۲۱ منگنز ۰.۰۰۷
۲۱.۵ سلنیوم ۱۰.۸
۰ ویتامین A ۲
۰ رتینول ۰
۰ بتا-کاروتن ۰
۰ آلفا-کاروتن ۰
۰ بتا-کریپتوزانتین ۰
۰ لیکوپن ۰
۰ لوتئین + زآگزانتین ۰
۳۹.۴ ویتامین C ۰.۲
۰.۰۵۴ ویتامین ب۱ (تیامین) ۰.۱۷۲
۰.۱ ویتامین ب۲ (ریبوفلاوین ) ۰.۱۲۵
۳.۳۸ ویتامین ب۳( نیاسین) ۱.۷۳۶
۱.۰۸ ویتامین ب۵(پانتوتنیک اسید) ۰.۲۷۷
۰.۰۲۷ ویتامین ب۶ ۰.۱۸۷
۲.۸۵ ویتامین ب۱۲ (کوبالامین) ۱.۰۴
۲۰ ویتامین ب9 (فولات) ۴
۳۵۰ کلسترول ۳۰
۰.۹۴۲ اسیدهای چرب اشباع ۳.۲۵۷
۰.۱۸۹ امگا 6 ۰.۳۷۶
۰ امگا 3 ۰.۰۹۵
۰.۹۰۳ چربی اشباع نشده یگانه ۳.۶۲۹
۰.۳۱۵ چربی اشباع نشده چندگانه ۰.۴۹۳
۰ قند ۰

رتبه (Grade)

  • A
  • A-
  • B+
  • B
  • B-
  • C+
  • C
  • C-
  • D+
  • D

صد گرم از خوش گوشت گوساله(پخته بصورت تفت‌آب‌پزی) دارای ۲۲.۶۷ گرم پروتئین می باشد میزان تاثیر (۴۸.۶ %)

پروتئین ماده اصلی تشکیل دهنده بافت های عضلانی بدن انسان است و پروتئین بدون چربی از بهترین گزینه ها برای تولید این بافت ها و پشتیبانی از دیگر بخش های بدن است.

صد گرم از خوش گوشت گوساله(پخته بصورت تفت‌آب‌پزی) دارای ۳۵۰ گرم کلسترول می باشد میزان تاثیر (۲۴.۳ %)

اگرچه کلسترول برای براي توليد هورمون، ويتامين D و اسيدهاي لازم براي هضم غذا مورد نیاز است اما میزان زیاد آن باعث رسوب در جداره هاي سرخرگ ها مي شود که علت عمده حمله قلبي و سکته است.

صد گرم از خوش گوشت گوساله(پخته بصورت تفت‌آب‌پزی) دارای ۳۹.۴ گرم ویتامین C می باشد میزان تاثیر (۹.۴ %)

بدن شما خودش ویتامین C تولید نمی‌کند و حتی قادر هم نیست که این ویتامین را ذخیره کند؛ درنتیجه بسیار مهم است که در رژیم غذایی روزانه‌تان مقدار زیادی میوه‌ و سبزیجات حاوی ویتامین C مصرف کنید. مزایای ویتامین C عبارت‌اند از: جلوگیری از نارسایی‌های سیستم ایمنی؛ محافظت در برابر بیماری‌های قلبی و عروقی؛ محافظت در برابر مشکلات سلامتی ارثی؛ محافظت در برابر بیماری‌های چشم؛ پیشگیری از چروک شدن پوست.

صد گرم از خوش گوشت گوساله(پخته بصورت تفت‌آب‌پزی) دارای ۰.۹۴۲ گرم اسیدهای چرب اشباع می باشد میزان تاثیر (۶.۹ %)

چربی‌های اشباع شده در طی یک فرآیند شیمیایی به نام هیدروژنه کردن Hydrogenation به وجود می‌آیند، فرآیندی که در آن هیدروژن به روغن اضافه شده و در دمای زیادی گرم می‌شود. این کار عمر مفید چربی را افزایش می‌دهد.

صد گرم از خوش گوشت گوساله(پخته بصورت تفت‌آب‌پزی) دارای ۴ گرم کلسیم می باشد میزان تاثیر (۴.۸ %)

کلسیم علاوه بر نقش مهمش در تقویت استخوان‌ها و دندان‌ها، به عنوان یک پیام‌رسان، نقش بسیار مهمی نیز در مسیرهای نشانه‌گذاری سلولی در سرتاسر بدن ایفا می‌کند، همین‌طور این ماده‌ی معدنی برای کارکرد طبیعی سلول‌ها، انتقال پیام‌های عصبی، ترشح هورمون‌ها، انعقاد خون، انقباض ماهیچه‌ها، و آرام‌سازی ماهیچه‌ها نیز بسیار کاربردی است.

صد گرم از خوش گوشت گوساله(پخته بصورت تفت‌آب‌پزی) دارای ۳.۱۱ گرم چربی ها می باشد میزان تاثیر (۲.۹ %)

اگرچه وجود چربی برای جذب ویتامین های A، D، E و K ضروری می باشد، اما جذب زیاد آن به بالا رفتن لیپوپروتئین که نوع بد کلسترول است کمک می‌کنند.

صد گرم از خوش گوشت گوساله(پخته بصورت تفت‌آب‌پزی) دارای ۵۹ گرم نمک(سدیم) می باشد میزان تاثیر (۲.۶ %)

اگرچه از دیرباز نمک برای بدن اهمیت زیادی دارد اما مصرف زیاد آن می تواند برای اعضای حیاتی بدن چون کلیه ها ، استخوان ها ، قلب ، پوست و معده مضر باشد

صد گرم از خوش گوشت گوساله(پخته بصورت تفت‌آب‌پزی) دارای ۱.۲۴ گرم آهن می باشد میزان تاثیر (۰.۴ %)

آهن، ماده‌ی معدنی ضروری برای بدن است اما درست مانند سایر مغذی‌ها، زیادی آن برای بدن ضرر دارد. مصرف زیاد مکمل آهن می‌تواند مسمومیت شدیدی ایجاد کند.
امتیاز : ۱.۳۹

  • A
  • A-
  • B+
  • B
  • B-
  • C+
  • C
  • C-
  • D+
  • D

صد گرم از سوسیس ایتالیایی رشته ای(شیرین) دارای ۱۶.۱۳ گرم پروتئین می باشد میزان تاثیر (۲۷.۸ %)

پروتئین ماده اصلی تشکیل دهنده بافت های عضلانی بدن انسان است و پروتئین بدون چربی از بهترین گزینه ها برای تولید این بافت ها و پشتیبانی از دیگر بخش های بدن است.

صد گرم از سوسیس ایتالیایی رشته ای(شیرین) دارای ۲۵ گرم کلسیم می باشد میزان تاثیر (۲۴ %)

کلسیم علاوه بر نقش مهمش در تقویت استخوان‌ها و دندان‌ها، به عنوان یک پیام‌رسان، نقش بسیار مهمی نیز در مسیرهای نشانه‌گذاری سلولی در سرتاسر بدن ایفا می‌کند، همین‌طور این ماده‌ی معدنی برای کارکرد طبیعی سلول‌ها، انتقال پیام‌های عصبی، ترشح هورمون‌ها، انعقاد خون، انقباض ماهیچه‌ها، و آرام‌سازی ماهیچه‌ها نیز بسیار کاربردی است.

صد گرم از سوسیس ایتالیایی رشته ای(شیرین) دارای ۵۷۰ گرم نمک(سدیم) می باشد میزان تاثیر (۲۰.۳ %)

اگرچه از دیرباز نمک برای بدن اهمیت زیادی دارد اما مصرف زیاد آن می تواند برای اعضای حیاتی بدن چون کلیه ها ، استخوان ها ، قلب ، پوست و معده مضر باشد

صد گرم از سوسیس ایتالیایی رشته ای(شیرین) دارای ۳.۲۵۷ گرم اسیدهای چرب اشباع می باشد میزان تاثیر (۱۹.۳ %)

چربی‌های اشباع شده در طی یک فرآیند شیمیایی به نام هیدروژنه کردن Hydrogenation به وجود می‌آیند، فرآیندی که در آن هیدروژن به روغن اضافه شده و در دمای زیادی گرم می‌شود. این کار عمر مفید چربی را افزایش می‌دهد.

صد گرم از سوسیس ایتالیایی رشته ای(شیرین) دارای ۸.۴۲ گرم چربی ها می باشد میزان تاثیر (۶.۴ %)

اگرچه وجود چربی برای جذب ویتامین های A، D، E و K ضروری می باشد، اما جذب زیاد آن به بالا رفتن لیپوپروتئین که نوع بد کلسترول است کمک می‌کنند.

صد گرم از سوسیس ایتالیایی رشته ای(شیرین) دارای ۳۰ گرم کلسترول می باشد میزان تاثیر (۱.۷ %)

اگرچه کلسترول برای براي توليد هورمون، ويتامين D و اسيدهاي لازم براي هضم غذا مورد نیاز است اما میزان زیاد آن باعث رسوب در جداره هاي سرخرگ ها مي شود که علت عمده حمله قلبي و سکته است.

صد گرم از سوسیس ایتالیایی رشته ای(شیرین) دارای ۱.۱۹ گرم آهن می باشد میزان تاثیر (۰.۳ %)

آهن، ماده‌ی معدنی ضروری برای بدن است اما درست مانند سایر مغذی‌ها، زیادی آن برای بدن ضرر دارد. مصرف زیاد مکمل آهن می‌تواند مسمومیت شدیدی ایجاد کند.

صد گرم از سوسیس ایتالیایی رشته ای(شیرین) دارای ۲ گرم ویتامین A می باشد میزان تاثیر (۰.۲ %)

ویتامین آ برای محافظت از پوست، مخاط بینی، سینوس ها و سلامت دهان بسیار مفید است. این ویتامین در عملکرد سیستم ایمنی، رشد، تشکیل استخوان، باروری، ترمیم زخم و جراحت نقش بسزایی دارد.

صد گرم از سوسیس ایتالیایی رشته ای(شیرین) دارای ۰.۲ گرم ویتامین C می باشد میزان تاثیر (۰ %)

بدن شما خودش ویتامین C تولید نمی‌کند و حتی قادر هم نیست که این ویتامین را ذخیره کند؛ درنتیجه بسیار مهم است که در رژیم غذایی روزانه‌تان مقدار زیادی میوه‌ و سبزیجات حاوی ویتامین C مصرف کنید. مزایای ویتامین C عبارت‌اند از: جلوگیری از نارسایی‌های سیستم ایمنی؛ محافظت در برابر بیماری‌های قلبی و عروقی؛ محافظت در برابر مشکلات سلامتی ارثی؛ محافظت در برابر بیماری‌های چشم؛ پیشگیری از چروک شدن پوست.
امتیاز : -۰.۷۰

برنده : خوش گوشت گوساله(پخته بصورت تفت‌آب‌پزی)

مقایسه ماکرو نوترینت ها

پروتئین

خوش گوشت گوساله(پخته بصورت تفت‌آب‌پزی)

(۴۰.۵%)

سوسیس ایتالیایی رشته ای(شیرین)

(۲۸.۸%)

کربوهیدرات

خوش گوشت گوساله(پخته بصورت تفت‌آب‌پزی)

(۰%)

سوسیس ایتالیایی رشته ای(شیرین)

(۱.۶%)

چربی

خوش گوشت گوساله(پخته بصورت تفت‌آب‌پزی)

(۱۰۰%)

سوسیس ایتالیایی رشته ای(شیرین)

(۱۰۰%)

عمومی


خوش گوشت گوساله(پخته بصورت تفت‌آب‌پزی)

شامل آب بیشتری است + 2.8 %

سوسیس ایتالیایی رشته ای(شیرین)

شامل انرژی بیشتری است + 19.2 %

ویتامین ها


خوش گوشت گوساله(پخته بصورت تفت‌آب‌پزی)

شامل ویتامین C بیشتری است + 19600 %

شامل ویتامین ب۳( نیاسین) بیشتری است + 94.7 %

شامل ویتامین ب۵(پانتوتنیک اسید) بیشتری است + 289.9 %

شامل ویتامین ب۱۲ (کوبالامین) بیشتری است + 174 %

شامل ویتامین ب9 (فولات) بیشتری است + 400 %

سوسیس ایتالیایی رشته ای(شیرین)

شامل ویتامین ب۱ (تیامین) بیشتری است + 218.5 %

شامل ویتامین ب۲ (ریبوفلاوین ) بیشتری است + 25 %

شامل ویتامین ب۶ بیشتری است + 592.6 %

پروتئین ها


خوش گوشت گوساله(پخته بصورت تفت‌آب‌پزی)

شامل پروتئین بیشتری است + 40.5 %

سوسیس ایتالیایی رشته ای(شیرین)

مواد معدنی


خوش گوشت گوساله(پخته بصورت تفت‌آب‌پزی)

شامل آهن بیشتری است + 4.2 %

شامل منیزیم بیشتری است + 100 %

شامل فسفر بیشتری است + 508.7 %

شامل پتاسیم بیشتری است + 124.2 %

شامل روی بیشتری است + 40.1 %

شامل مس بیشتری است + 80 %

شامل منگنز بیشتری است + 200 %

شامل سلنیوم بیشتری است + 99.1 %

سوسیس ایتالیایی رشته ای(شیرین)

شامل کلسیم بیشتری است + 525 %

شامل نمک(سدیم) بیشتری است + 866.1 %

گروه های غذایی


خوش گوشت گوساله(پخته بصورت تفت‌آب‌پزی)

سوسیس ایتالیایی رشته ای(شیرین)