غذا ها را از لیست انتخاب کرده و سپس بر روی مقایسه کلیک کنید

مقایسه ذرت زرد شیرین(خام) و پوست مرغ(خوابانده در آرد و سرخ شده)

جدول مقایسه دو غذا

۳.۲۷ پروتئین ۱۹.۰۹
۱.۳۵ چربی ها ۴۲.۵۸
۱۸.۷ کربوهیدرات ها ۹.۳۴
۸۶ انرژی ۵۰۲
۷۶.۰۵ آب ۲۸.۵۴
۲ کلسیم ۱۴
۰.۵۲ آهن ۱.۵۲
۳۷ منیزیم ۱۷
۸۹ فسفر ۱۲۶
۲۷۰ پتاسیم ۱۲۵
۱۵ نمک(سدیم) ۵۳
۰.۴۶ روی ۱.۱۵
۰.۰۵۴ مس ۰.۰۷۹
۰.۱۶۳ منگنز ۰.۰۶
۰.۶ سلنیوم ۶۲.۹
۱۸۷ ویتامین A ۲۳۲
۰ رتینول ۷۰
۶.۸ ویتامین C ۰
۰.۱۵۵ ویتامین ب۱ (تیامین) ۰.۰۹۷
۰.۰۵۵ ویتامین ب۲ (ریبوفلاوین ) ۰.۱۶۵
۱.۷۷ ویتامین ب۳( نیاسین) ۵.۸۱۸
۰.۷۱۷ ویتامین ب۵(پانتوتنیک اسید) ۰.۶۷۴
۰.۰۹۳ ویتامین ب۶ ۰.۱
۰ ویتامین ب۱۲ (کوبالامین) ۰.۱۸
۴۲ ویتامین ب9 (فولات) ۴
۰.۰۲۳ تریپتوفان ۰.۱۶
۰.۱۲۹ ترئونین ۰.۶۷۴
۰.۱۲۹ ایزولوسین ۰.۶۲۹
۰.۳۴۸ لوسین ۱.۱۴۴
۰.۱۳۷ لیزین ۱.۰۹۳
۰.۰۶۷ متیونین ۰.۳۸
۰.۰۲۶ سیستین ۰.۳۲۵
۰.۱۵ فنیل‌آلانین ۰.۶۷۲
۰.۱۲۳ تیروزین ۰.۴۴۵
۰.۱۸۵ والین ۰.۸۱۱
۰.۰۸۹ هیستیدین ۰.۳۷
۰ کلسترول ۷۳
۰.۳۲۵ اسیدهای چرب اشباع ۱۱.۶۷
۰.۴۷۲ امگا 6 ۸.۶۸
۰.۰۱۴ امگا 3 ۰.۴۱
۰.۴۳۲ چربی اشباع نشده یگانه ۱۸.۰۱
۰.۴۸۷ چربی اشباع نشده چندگانه ۹.۴۴

رتبه (Grade)

  • A
  • A-
  • B+
  • B
  • B-
  • C+
  • C
  • C-
  • D+
  • D

صد گرم از ذرت زرد شیرین(خام) دارای ۲ گرم فیبر می باشد میزان تاثیر (۳۴.۹ %)

مصرف فیبر به میزان کافی، احتمال بروز مشکلات قلبی، سکته و دیابت نوع دو را کاهش می دهد.

صد گرم از ذرت زرد شیرین(خام) دارای ۱۸۷ گرم ویتامین A می باشد میزان تاثیر (۳۲.۷ %)

ویتامین آ برای محافظت از پوست، مخاط بینی، سینوس ها و سلامت دهان بسیار مفید است. این ویتامین در عملکرد سیستم ایمنی، رشد، تشکیل استخوان، باروری، ترمیم زخم و جراحت نقش بسزایی دارد.

صد گرم از ذرت زرد شیرین(خام) دارای ۳.۲۷ گرم پروتئین می باشد میزان تاثیر (۱۲.۵ %)

پروتئین ماده اصلی تشکیل دهنده بافت های عضلانی بدن انسان است و پروتئین بدون چربی از بهترین گزینه ها برای تولید این بافت ها و پشتیبانی از دیگر بخش های بدن است.

صد گرم از ذرت زرد شیرین(خام) دارای ۶.۲۶ گرم قند می باشد میزان تاثیر (۴.۸ %)

مضرات زیاده روی در مصرف این مغذی به قدری است که کاها از آن به اسم سفید یاد می شود.

صد گرم از ذرت زرد شیرین(خام) دارای ۰.۳۲۵ گرم اسیدهای چرب اشباع می باشد میزان تاثیر (۴.۳ %)

چربی‌های اشباع شده در طی یک فرآیند شیمیایی به نام هیدروژنه کردن Hydrogenation به وجود می‌آیند، فرآیندی که در آن هیدروژن به روغن اضافه شده و در دمای زیادی گرم می‌شود. این کار عمر مفید چربی را افزایش می‌دهد.

صد گرم از ذرت زرد شیرین(خام) دارای ۲ گرم کلسیم می باشد میزان تاثیر (۴.۳ %)

کلسیم علاوه بر نقش مهمش در تقویت استخوان‌ها و دندان‌ها، به عنوان یک پیام‌رسان، نقش بسیار مهمی نیز در مسیرهای نشانه‌گذاری سلولی در سرتاسر بدن ایفا می‌کند، همین‌طور این ماده‌ی معدنی برای کارکرد طبیعی سلول‌ها، انتقال پیام‌های عصبی، ترشح هورمون‌ها، انعقاد خون، انقباض ماهیچه‌ها، و آرام‌سازی ماهیچه‌ها نیز بسیار کاربردی است.

صد گرم از ذرت زرد شیرین(خام) دارای ۶.۸ گرم ویتامین C می باشد میزان تاثیر (۲.۹ %)

بدن شما خودش ویتامین C تولید نمی‌کند و حتی قادر هم نیست که این ویتامین را ذخیره کند؛ درنتیجه بسیار مهم است که در رژیم غذایی روزانه‌تان مقدار زیادی میوه‌ و سبزیجات حاوی ویتامین C مصرف کنید. مزایای ویتامین C عبارت‌اند از: جلوگیری از نارسایی‌های سیستم ایمنی؛ محافظت در برابر بیماری‌های قلبی و عروقی؛ محافظت در برابر مشکلات سلامتی ارثی؛ محافظت در برابر بیماری‌های چشم؛ پیشگیری از چروک شدن پوست.

صد گرم از ذرت زرد شیرین(خام) دارای ۱.۳۵ گرم چربی ها می باشد میزان تاثیر (۲.۳ %)

اگرچه وجود چربی برای جذب ویتامین های A، D، E و K ضروری می باشد، اما جذب زیاد آن به بالا رفتن لیپوپروتئین که نوع بد کلسترول است کمک می‌کنند.

صد گرم از ذرت زرد شیرین(خام) دارای ۱۵ گرم نمک(سدیم) می باشد میزان تاثیر (۱.۲ %)

اگرچه از دیرباز نمک برای بدن اهمیت زیادی دارد اما مصرف زیاد آن می تواند برای اعضای حیاتی بدن چون کلیه ها ، استخوان ها ، قلب ، پوست و معده مضر باشد

صد گرم از ذرت زرد شیرین(خام) دارای ۰.۵۲ گرم آهن می باشد میزان تاثیر (۰.۳ %)

آهن، ماده‌ی معدنی ضروری برای بدن است اما درست مانند سایر مغذی‌ها، زیادی آن برای بدن ضرر دارد. مصرف زیاد مکمل آهن می‌تواند مسمومیت شدیدی ایجاد کند.
امتیاز : ۱.۸۳

  • A
  • A-
  • B+
  • B
  • B-
  • C+
  • C
  • C-
  • D+
  • D

صد گرم از پوست مرغ(خوابانده در آرد و سرخ شده) دارای ۱۱.۶۷ گرم اسیدهای چرب اشباع می باشد میزان تاثیر (۴۰.۲ %)

چربی‌های اشباع شده در طی یک فرآیند شیمیایی به نام هیدروژنه کردن Hydrogenation به وجود می‌آیند، فرآیندی که در آن هیدروژن به روغن اضافه شده و در دمای زیادی گرم می‌شود. این کار عمر مفید چربی را افزایش می‌دهد.

صد گرم از پوست مرغ(خوابانده در آرد و سرخ شده) دارای ۱۹.۰۹ گرم پروتئین می باشد میزان تاثیر (۱۹.۱ %)

پروتئین ماده اصلی تشکیل دهنده بافت های عضلانی بدن انسان است و پروتئین بدون چربی از بهترین گزینه ها برای تولید این بافت ها و پشتیبانی از دیگر بخش های بدن است.

صد گرم از پوست مرغ(خوابانده در آرد و سرخ شده) دارای ۴۲.۵۸ گرم چربی ها می باشد میزان تاثیر (۱۸.۶ %)

اگرچه وجود چربی برای جذب ویتامین های A، D، E و K ضروری می باشد، اما جذب زیاد آن به بالا رفتن لیپوپروتئین که نوع بد کلسترول است کمک می‌کنند.

صد گرم از پوست مرغ(خوابانده در آرد و سرخ شده) دارای ۲۳۲ گرم ویتامین A می باشد میزان تاثیر (۱۰.۶ %)

ویتامین آ برای محافظت از پوست، مخاط بینی، سینوس ها و سلامت دهان بسیار مفید است. این ویتامین در عملکرد سیستم ایمنی، رشد، تشکیل استخوان، باروری، ترمیم زخم و جراحت نقش بسزایی دارد.

صد گرم از پوست مرغ(خوابانده در آرد و سرخ شده) دارای ۱۴ گرم کلسیم می باشد میزان تاثیر (۷.۸ %)

کلسیم علاوه بر نقش مهمش در تقویت استخوان‌ها و دندان‌ها، به عنوان یک پیام‌رسان، نقش بسیار مهمی نیز در مسیرهای نشانه‌گذاری سلولی در سرتاسر بدن ایفا می‌کند، همین‌طور این ماده‌ی معدنی برای کارکرد طبیعی سلول‌ها، انتقال پیام‌های عصبی، ترشح هورمون‌ها، انعقاد خون، انقباض ماهیچه‌ها، و آرام‌سازی ماهیچه‌ها نیز بسیار کاربردی است.

صد گرم از پوست مرغ(خوابانده در آرد و سرخ شده) دارای ۷۳ گرم کلسترول می باشد میزان تاثیر (۲.۴ %)

اگرچه کلسترول برای براي توليد هورمون، ويتامين D و اسيدهاي لازم براي هضم غذا مورد نیاز است اما میزان زیاد آن باعث رسوب در جداره هاي سرخرگ ها مي شود که علت عمده حمله قلبي و سکته است.

صد گرم از پوست مرغ(خوابانده در آرد و سرخ شده) دارای ۵۳ گرم نمک(سدیم) می باشد میزان تاثیر (۱.۱ %)

اگرچه از دیرباز نمک برای بدن اهمیت زیادی دارد اما مصرف زیاد آن می تواند برای اعضای حیاتی بدن چون کلیه ها ، استخوان ها ، قلب ، پوست و معده مضر باشد

صد گرم از پوست مرغ(خوابانده در آرد و سرخ شده) دارای ۱.۵۲ گرم آهن می باشد میزان تاثیر (۰.۲ %)

آهن، ماده‌ی معدنی ضروری برای بدن است اما درست مانند سایر مغذی‌ها، زیادی آن برای بدن ضرر دارد. مصرف زیاد مکمل آهن می‌تواند مسمومیت شدیدی ایجاد کند.
امتیاز : -۴.۶۰

برنده : ذرت زرد شیرین(خام)

مقایسه ماکرو نوترینت ها

پروتئین

ذرت زرد شیرین(خام)

(۵.۸%)

پوست مرغ(خوابانده در آرد و سرخ شده)

(۳۴.۱%)

کربوهیدرات

ذرت زرد شیرین(خام)

(۱۴.۴%)

پوست مرغ(خوابانده در آرد و سرخ شده)

(۷.۲%)

چربی

ذرت زرد شیرین(خام)

(۱۰۰%)

پوست مرغ(خوابانده در آرد و سرخ شده)

(۱۰۰%)

عمومی


ذرت زرد شیرین(خام)

شامل آب بیشتری است + 166.5 %

پوست مرغ(خوابانده در آرد و سرخ شده)

شامل انرژی بیشتری است + 483.7 %

ویتامین ها


ذرت زرد شیرین(خام)

شامل ویتامین ب۱ (تیامین) بیشتری است + 59.8 %

شامل ویتامین ب۵(پانتوتنیک اسید) بیشتری است + 6.4 %

شامل ویتامین ب9 (فولات) بیشتری است + 950 %

پوست مرغ(خوابانده در آرد و سرخ شده)

شامل ویتامین A بیشتری است + 24.1 %

شامل ویتامین ب۲ (ریبوفلاوین ) بیشتری است + 200 %

شامل ویتامین ب۳( نیاسین) بیشتری است + 228.7 %

شامل ویتامین ب۶ بیشتری است + 7.5 %

پروتئین ها


ذرت زرد شیرین(خام)

پوست مرغ(خوابانده در آرد و سرخ شده)

شامل پروتئین بیشتری است + 483.8 %

شامل تریپتوفان بیشتری است + 595.7 %

شامل ترئونین بیشتری است + 422.5 %

شامل ایزولوسین بیشتری است + 387.6 %

شامل لوسین بیشتری است + 228.7 %

شامل لیزین بیشتری است + 697.8 %

شامل متیونین بیشتری است + 467.2 %

شامل سیستین بیشتری است + 1150 %

شامل فنیل‌آلانین بیشتری است + 348 %

شامل تیروزین بیشتری است + 261.8 %

شامل والین بیشتری است + 338.4 %

شامل هیستیدین بیشتری است + 315.7 %

مواد معدنی


ذرت زرد شیرین(خام)

شامل منیزیم بیشتری است + 117.6 %

شامل پتاسیم بیشتری است + 116 %

شامل منگنز بیشتری است + 171.7 %

پوست مرغ(خوابانده در آرد و سرخ شده)

شامل کلسیم بیشتری است + 600 %

شامل آهن بیشتری است + 192.3 %

شامل فسفر بیشتری است + 41.6 %

شامل نمک(سدیم) بیشتری است + 253.3 %

شامل روی بیشتری است + 150 %

شامل مس بیشتری است + 46.3 %

شامل سلنیوم بیشتری است + 10383.3 %

گروه های غذایی


ذرت زرد شیرین(خام)

پوست مرغ(خوابانده در آرد و سرخ شده)