غذا ها را از لیست انتخاب کرده و سپس بر روی مقایسه کلیک کنید
جدول مقایسه دو غذا |
||
۲.۳۶ | پروتئین | ۲.۷۴ |
۰.۱۹ | چربی ها | ۰.۹۷ |
۲۸.۷۳ | کربوهیدرات ها | ۲۵.۵۸ |
۱۳۰ | انرژی | ۱۲۳ |
۶۸.۵۳ | آب | ۷۰.۲۷ |
۱ | کلسیم | ۳ |
۰.۲ | آهن | ۰.۵۶ |
۸ | منیزیم | ۳۹ |
۳۳ | فسفر | ۱۰۳ |
۲۶ | پتاسیم | ۸۶ |
۰ | نمک(سدیم) | ۴ |
۰.۴ | روی | ۰.۷۱ |
۰.۰۷۲ | مس | ۰.۱۰۶ |
۰.۳۵۷ | منگنز | ۰.۹۷۴ |
۰ | ویتامین D (D2 + D3) | ۰ |
۰ | ویتامین C | ۰ |
۰.۰۲ | ویتامین ب۱ (تیامین) | ۰.۱۷۸ |
۰.۰۱۶ | ویتامین ب۲ (ریبوفلاوین ) | ۰.۰۶۹ |
۰.۴ | ویتامین ب۳( نیاسین) | ۲.۵۶۱ |
۰.۳۹۷ | ویتامین ب۵(پانتوتنیک اسید) | ۰.۳۸ |
۰.۰۵۹ | ویتامین ب۶ | ۰.۱۲۳ |
۰ | ویتامین ب۱۲ (کوبالامین) | ۰ |
۲ | ویتامین ب9 (فولات) | ۹ |
۰.۰۲۷ | تریپتوفان | ۰.۰۳۳ |
۰.۰۸۴ | ترئونین | ۰.۰۹۵ |
۰.۱۰۲ | ایزولوسین | ۰.۱۰۹ |
۰.۱۹۵ | لوسین | ۰.۲۱۴ |
۰.۰۸۵ | لیزین | ۰.۰۹۹ |
۰.۰۵۶ | متیونین | ۰.۰۵۸ |
۰.۰۴۸ | سیستین | ۰.۰۳۱ |
۰.۱۲۶ | فنیلآلانین | ۰.۱۳۳ |
۰.۰۷۹ | تیروزین | ۰.۰۹۷ |
۰.۱۴۴ | والین | ۰.۱۵۱ |
۰.۰۵۶ | هیستیدین | ۰.۰۶۶ |
۰ | کلسترول | ۰ |
۰.۰۵۱ | اسیدهای چرب اشباع | ۰.۲۶ |
۰.۰۴۱ | امگا 6 | ۰.۳۵۵ |
۰.۰۰۹ | امگا 3 | ۰.۰۱۱ |
۰.۰۵۸ | چربی اشباع نشده یگانه | ۰.۳۶۹ |
۰.۰۵ | چربی اشباع نشده چندگانه | ۰.۳۶۶ |
۱ | گروه غلات | ۱ |
صد گرم از برنج سفید دانه کوتاه(پخته) دارای ۲.۳۶ گرم پروتئین می باشد میزان تاثیر (۷۳.۶ %)
صد گرم از برنج سفید دانه کوتاه(پخته) دارای ۱ گرم کلسیم می باشد میزان تاثیر (۱۷.۴ %)
صد گرم از برنج سفید دانه کوتاه(پخته) دارای ۰.۰۵۱ گرم اسیدهای چرب اشباع می باشد میزان تاثیر (۵.۵ %)
صد گرم از برنج سفید دانه کوتاه(پخته) دارای ۰.۱۹ گرم چربی ها می باشد میزان تاثیر (۲.۶ %)
صد گرم از برنج سفید دانه کوتاه(پخته) دارای ۰.۲ گرم آهن می باشد میزان تاثیر (۰.۹ %)
صد گرم از برنج قهوه ای دانه بلند(پخته) دارای ۱.۶ گرم فیبر می باشد میزان تاثیر (۵۵.۱ %)
صد گرم از برنج قهوه ای دانه بلند(پخته) دارای ۲.۷۴ گرم پروتئین می باشد میزان تاثیر (۲۰.۷ %)
صد گرم از برنج قهوه ای دانه بلند(پخته) دارای ۳ گرم کلسیم می باشد میزان تاثیر (۱۲.۶ %)
صد گرم از برنج قهوه ای دانه بلند(پخته) دارای ۰.۲۶ گرم اسیدهای چرب اشباع می باشد میزان تاثیر (۶.۸ %)
صد گرم از برنج قهوه ای دانه بلند(پخته) دارای ۰.۹۷ گرم چربی ها می باشد میزان تاثیر (۳.۲ %)
صد گرم از برنج قهوه ای دانه بلند(پخته) دارای ۰.۵۶ گرم آهن می باشد میزان تاثیر (۰.۶ %)
صد گرم از برنج قهوه ای دانه بلند(پخته) دارای ۴ گرم نمک(سدیم) می باشد میزان تاثیر (۰.۶ %)
صد گرم از برنج قهوه ای دانه بلند(پخته) دارای ۰.۲۴ گرم قند می باشد میزان تاثیر (۰.۴ %)
برنده : برنج قهوه ای دانه بلند(پخته)
برنج سفید دانه کوتاه(پخته)
برنج قهوه ای دانه بلند(پخته)
برنج سفید دانه کوتاه(پخته)
برنج قهوه ای دانه بلند(پخته)
برنج سفید دانه کوتاه(پخته)
برنج قهوه ای دانه بلند(پخته)
برنج سفید دانه کوتاه(پخته)
برنج قهوه ای دانه بلند(پخته)
برنج سفید دانه کوتاه(پخته)
برنج قهوه ای دانه بلند(پخته)
برنج سفید دانه کوتاه(پخته)
برنج قهوه ای دانه بلند(پخته)
برنج سفید دانه کوتاه(پخته)
برنج قهوه ای دانه بلند(پخته)
برنج سفید دانه کوتاه(پخته)
برنج قهوه ای دانه بلند(پخته)