غذا ها را از لیست انتخاب کرده و سپس بر روی مقایسه کلیک کنید

مقایسه سبزی کاسنی و خوراک لوبیا

جدول مقایسه دو غذا

۱.۷ پروتئین ۵.۳۶
۰.۳ چربی ها ۳.۳۸
۴.۷ کربوهیدرات ها ۱۶.۷۴
۲۳ انرژی ۱۱۵.۶۵
۹۲ آب ۷۳.۴۲
۴ فیبر ۴.۹۲
۱۰۰ کلسیم ۳۰.۵۷
۰.۹ آهن ۱.۲۴
۳۰ منیزیم ۳۱.۳۷
۴۷ فسفر ۸۲.۱۵
۴۲۰ پتاسیم ۲۷۸.۷۷
۴۵ نمک(سدیم) ۱۰۸.۸۵
۰.۴۲ روی ۰.۶۵
۰.۲۹۵ مس ۰.۱۵
۰.۴۲۹ منگنز ۰.۲۵
۰.۳ سلنیوم ۰.۸۱
۵۷۱۷ ویتامین A ۶۷.۸۴
۰ رتینول ۱۵.۱۸
۳۴۳۰ بتا-کاروتن ۱۰.۲۵
۰ آلفا-کاروتن ۰.۲۲
۰ بتا-کریپتوزانتین ۰.۰۱
۰ لیکوپن ۲۰۸.۲
۱۰۳۰۰ لوتئین + زآگزانتین ۰.۲۴
۲۴ ویتامین C ۲.۱۲
۰.۰۶ ویتامین ب۱ (تیامین) ۰.۱۲
۰.۱ ویتامین ب۲ (ریبوفلاوین ) ۰.۰۴
۰.۵ ویتامین ب۳( نیاسین) ۰.۴۹
۱.۱۵۹ ویتامین ب۵(پانتوتنیک اسید) ۰.۲۲
۰.۱۰۵ ویتامین ب۶ ۰.۰۹
۰ ویتامین ب۱۲ (کوبالامین) ۰
۱۲.۸ ویتامین ب ۴ (کولین) ۳.۲۴
۲۹۷.۶ ویتامین K ۲.۱۳
۱۱۰ ویتامین ب9 (فولات) ۱۱۰.۹۷
۰.۰۳۱ تریپتوفان ۰.۰۶
۰.۰۴۷ ترئونین ۰.۲۲
۰.۱۰۱ ایزولوسین ۰.۲۳
۰.۰۷۴ لوسین ۰.۴۱
۰.۰۶۷ لیزین ۰.۳۶
۰.۰۱ متیونین ۰.۰۷
۰.۰۴۱ فنیل‌آلانین ۰.۲۸
۰.۰۷۷ والین ۰.۲۸
۰.۰۲۹ هیستیدین ۰.۱۵
۰ کلسترول ۴.۸۶
۰ اسیدهای چرب ترانس ۰
۰.۰۷۳ اسیدهای چرب اشباع ۱.۳۷
۰.۱۱۲ امگا 6 ۰.۴۷
۰.۰۱۹ امگا 3 ۰.۱۲
۰.۰۰۶ چربی اشباع نشده یگانه ۱.۱۴
۰.۱۳۱ چربی اشباع نشده چندگانه ۰.۶
۰.۷ قند ۰.۳۳

رتبه (Grade)

  • A
  • A-
  • B+
  • B
  • B-
  • C+
  • C
  • C-
  • D+
  • D

صد گرم از سبزی کاسنی دارای ۵۷۱۷ گرم ویتامین A می باشد میزان تاثیر (۷۶.۶ %)

ویتامین آ برای محافظت از پوست، مخاط بینی، سینوس ها و سلامت دهان بسیار مفید است. این ویتامین در عملکرد سیستم ایمنی، رشد، تشکیل استخوان، باروری، ترمیم زخم و جراحت نقش بسزایی دارد.

صد گرم از سبزی کاسنی دارای ۱۰۰ گرم کلسیم می باشد میزان تاثیر (۱۶.۳ %)

کلسیم علاوه بر نقش مهمش در تقویت استخوان‌ها و دندان‌ها، به عنوان یک پیام‌رسان، نقش بسیار مهمی نیز در مسیرهای نشانه‌گذاری سلولی در سرتاسر بدن ایفا می‌کند، همین‌طور این ماده‌ی معدنی برای کارکرد طبیعی سلول‌ها، انتقال پیام‌های عصبی، ترشح هورمون‌ها، انعقاد خون، انقباض ماهیچه‌ها، و آرام‌سازی ماهیچه‌ها نیز بسیار کاربردی است.

صد گرم از سبزی کاسنی دارای ۴ گرم فیبر می باشد میزان تاثیر (۵.۳ %)

مصرف فیبر به میزان کافی، احتمال بروز مشکلات قلبی، سکته و دیابت نوع دو را کاهش می دهد.

صد گرم از سبزی کاسنی دارای ۲۴ گرم ویتامین C می باشد میزان تاثیر (۰.۸ %)

بدن شما خودش ویتامین C تولید نمی‌کند و حتی قادر هم نیست که این ویتامین را ذخیره کند؛ درنتیجه بسیار مهم است که در رژیم غذایی روزانه‌تان مقدار زیادی میوه‌ و سبزیجات حاوی ویتامین C مصرف کنید. مزایای ویتامین C عبارت‌اند از: جلوگیری از نارسایی‌های سیستم ایمنی؛ محافظت در برابر بیماری‌های قلبی و عروقی؛ محافظت در برابر مشکلات سلامتی ارثی؛ محافظت در برابر بیماری‌های چشم؛ پیشگیری از چروک شدن پوست.

صد گرم از سبزی کاسنی دارای ۱.۷ گرم پروتئین می باشد میزان تاثیر (۰.۵ %)

پروتئین ماده اصلی تشکیل دهنده بافت های عضلانی بدن انسان است و پروتئین بدون چربی از بهترین گزینه ها برای تولید این بافت ها و پشتیبانی از دیگر بخش های بدن است.

صد گرم از سبزی کاسنی دارای ۴۵ گرم نمک(سدیم) می باشد میزان تاثیر (۰.۳ %)

اگرچه از دیرباز نمک برای بدن اهمیت زیادی دارد اما مصرف زیاد آن می تواند برای اعضای حیاتی بدن چون کلیه ها ، استخوان ها ، قلب ، پوست و معده مضر باشد

صد گرم از سبزی کاسنی دارای ۰.۰۷۳ گرم اسیدهای چرب اشباع می باشد میزان تاثیر (۰.۱ %)

چربی‌های اشباع شده در طی یک فرآیند شیمیایی به نام هیدروژنه کردن Hydrogenation به وجود می‌آیند، فرآیندی که در آن هیدروژن به روغن اضافه شده و در دمای زیادی گرم می‌شود. این کار عمر مفید چربی را افزایش می‌دهد.

صد گرم از سبزی کاسنی دارای ۰.۷ گرم قند می باشد میزان تاثیر (۰ %)

مضرات زیاده روی در مصرف این مغذی به قدری است که کاها از آن به اسم سفید یاد می شود.

صد گرم از سبزی کاسنی دارای ۰.۹ گرم آهن می باشد میزان تاثیر (۰ %)

آهن، ماده‌ی معدنی ضروری برای بدن است اما درست مانند سایر مغذی‌ها، زیادی آن برای بدن ضرر دارد. مصرف زیاد مکمل آهن می‌تواند مسمومیت شدیدی ایجاد کند.

صد گرم از سبزی کاسنی دارای ۰.۳ گرم چربی ها می باشد میزان تاثیر (۰ %)

اگرچه وجود چربی برای جذب ویتامین های A، D، E و K ضروری می باشد، اما جذب زیاد آن به بالا رفتن لیپوپروتئین که نوع بد کلسترول است کمک می‌کنند.
امتیاز : ۳.۰۳

  • A
  • A-
  • B+
  • B
  • B-
  • C+
  • C
  • C-
  • D+
  • D

صد گرم از خوراک لوبیا دارای ۴.۹۲ گرم فیبر می باشد میزان تاثیر (۳۹.۴ %)

مصرف فیبر به میزان کافی، احتمال بروز مشکلات قلبی، سکته و دیابت نوع دو را کاهش می دهد.

صد گرم از خوراک لوبیا دارای ۳۰.۵۷ گرم کلسیم می باشد میزان تاثیر (۲۹.۹ %)

کلسیم علاوه بر نقش مهمش در تقویت استخوان‌ها و دندان‌ها، به عنوان یک پیام‌رسان، نقش بسیار مهمی نیز در مسیرهای نشانه‌گذاری سلولی در سرتاسر بدن ایفا می‌کند، همین‌طور این ماده‌ی معدنی برای کارکرد طبیعی سلول‌ها، انتقال پیام‌های عصبی، ترشح هورمون‌ها، انعقاد خون، انقباض ماهیچه‌ها، و آرام‌سازی ماهیچه‌ها نیز بسیار کاربردی است.

صد گرم از خوراک لوبیا دارای ۵.۳۶ گرم پروتئین می باشد میزان تاثیر (۹.۴ %)

پروتئین ماده اصلی تشکیل دهنده بافت های عضلانی بدن انسان است و پروتئین بدون چربی از بهترین گزینه ها برای تولید این بافت ها و پشتیبانی از دیگر بخش های بدن است.

صد گرم از خوراک لوبیا دارای ۱.۳۷ گرم اسیدهای چرب اشباع می باشد میزان تاثیر (۸.۳ %)

چربی‌های اشباع شده در طی یک فرآیند شیمیایی به نام هیدروژنه کردن Hydrogenation به وجود می‌آیند، فرآیندی که در آن هیدروژن به روغن اضافه شده و در دمای زیادی گرم می‌شود. این کار عمر مفید چربی را افزایش می‌دهد.

صد گرم از خوراک لوبیا دارای ۶۷.۸۴ گرم ویتامین A می باشد میزان تاثیر (۵.۴ %)

ویتامین آ برای محافظت از پوست، مخاط بینی، سینوس ها و سلامت دهان بسیار مفید است. این ویتامین در عملکرد سیستم ایمنی، رشد، تشکیل استخوان، باروری، ترمیم زخم و جراحت نقش بسزایی دارد.

صد گرم از خوراک لوبیا دارای ۱۰۸.۸۵ گرم نمک(سدیم) می باشد میزان تاثیر (۳.۹ %)

اگرچه از دیرباز نمک برای بدن اهمیت زیادی دارد اما مصرف زیاد آن می تواند برای اعضای حیاتی بدن چون کلیه ها ، استخوان ها ، قلب ، پوست و معده مضر باشد

صد گرم از خوراک لوبیا دارای ۳.۳۸ گرم چربی ها می باشد میزان تاثیر (۲.۶ %)

اگرچه وجود چربی برای جذب ویتامین های A، D، E و K ضروری می باشد، اما جذب زیاد آن به بالا رفتن لیپوپروتئین که نوع بد کلسترول است کمک می‌کنند.

صد گرم از خوراک لوبیا دارای ۲.۱۲ گرم ویتامین C می باشد میزان تاثیر (۰.۴ %)

بدن شما خودش ویتامین C تولید نمی‌کند و حتی قادر هم نیست که این ویتامین را ذخیره کند؛ درنتیجه بسیار مهم است که در رژیم غذایی روزانه‌تان مقدار زیادی میوه‌ و سبزیجات حاوی ویتامین C مصرف کنید. مزایای ویتامین C عبارت‌اند از: جلوگیری از نارسایی‌های سیستم ایمنی؛ محافظت در برابر بیماری‌های قلبی و عروقی؛ محافظت در برابر مشکلات سلامتی ارثی؛ محافظت در برابر بیماری‌های چشم؛ پیشگیری از چروک شدن پوست.

صد گرم از خوراک لوبیا دارای ۱.۲۴ گرم آهن می باشد میزان تاثیر (۰.۳ %)

آهن، ماده‌ی معدنی ضروری برای بدن است اما درست مانند سایر مغذی‌ها، زیادی آن برای بدن ضرر دارد. مصرف زیاد مکمل آهن می‌تواند مسمومیت شدیدی ایجاد کند.

صد گرم از خوراک لوبیا دارای ۴.۸۶ گرم کلسترول می باشد میزان تاثیر (۰.۳ %)

اگرچه کلسترول برای براي توليد هورمون، ويتامين D و اسيدهاي لازم براي هضم غذا مورد نیاز است اما میزان زیاد آن باعث رسوب در جداره هاي سرخرگ ها مي شود که علت عمده حمله قلبي و سکته است.

صد گرم از خوراک لوبیا دارای ۰.۳۳ گرم قند می باشد میزان تاثیر (۰.۱ %)

مضرات زیاده روی در مصرف این مغذی به قدری است که کاها از آن به اسم سفید یاد می شود.
امتیاز : ۳.۰۶

برنده : خوراک لوبیا

مقایسه ماکرو نوترینت ها

پروتئین

سبزی کاسنی

(۳%)

خوراک لوبیا

(۹.۶%)

کربوهیدرات

سبزی کاسنی

(۳.۶%)

خوراک لوبیا

(۱۲.۹%)

چربی

سبزی کاسنی

(۱۰۰%)

خوراک لوبیا

(۱۰۰%)

عمومی


سبزی کاسنی

شامل آب بیشتری است + 25.3 %

خوراک لوبیا

شامل انرژی بیشتری است + 402.8 %

ویتامین ها


سبزی کاسنی

شامل ویتامین A بیشتری است + 8327.2 %

شامل بتا-کاروتن بیشتری است + 33363.4 %

شامل لوتئین + زآگزانتین بیشتری است + 4291566.7 %

شامل ویتامین C بیشتری است + 1032.1 %

شامل ویتامین ب۲ (ریبوفلاوین ) بیشتری است + 150 %

شامل ویتامین ب۳( نیاسین) بیشتری است + 2 %

شامل ویتامین ب۵(پانتوتنیک اسید) بیشتری است + 426.8 %

شامل ویتامین ب۶ بیشتری است + 16.7 %

شامل ویتامین ب ۴ (کولین) بیشتری است + 295.1 %

شامل ویتامین K بیشتری است + 13871.8 %

خوراک لوبیا

شامل ویتامین ب۱ (تیامین) بیشتری است + 100 %

شامل ویتامین ب9 (فولات) بیشتری است + 0.9 %

پروتئین ها


سبزی کاسنی

خوراک لوبیا

شامل پروتئین بیشتری است + 215.3 %

شامل تریپتوفان بیشتری است + 93.5 %

شامل ترئونین بیشتری است + 368.1 %

شامل ایزولوسین بیشتری است + 127.7 %

شامل لوسین بیشتری است + 454.1 %

شامل لیزین بیشتری است + 437.3 %

شامل متیونین بیشتری است + 600 %

شامل فنیل‌آلانین بیشتری است + 582.9 %

شامل والین بیشتری است + 263.6 %

شامل هیستیدین بیشتری است + 417.2 %

مواد معدنی


سبزی کاسنی

شامل کلسیم بیشتری است + 227.1 %

شامل پتاسیم بیشتری است + 50.7 %

شامل مس بیشتری است + 96.7 %

شامل منگنز بیشتری است + 71.6 %

خوراک لوبیا

شامل آهن بیشتری است + 37.8 %

شامل منیزیم بیشتری است + 4.6 %

شامل فسفر بیشتری است + 74.8 %

شامل نمک(سدیم) بیشتری است + 141.9 %

شامل روی بیشتری است + 54.8 %

شامل سلنیوم بیشتری است + 170 %

گروه های غذایی


سبزی کاسنی

خوراک لوبیا