غذا ها را از لیست انتخاب کرده و سپس بر روی مقایسه کلیک کنید

مقایسه سالاد کاپری و برگر از چرخ کرده گوشت گاو(80٪ گوشت خالص و 20٪ چربی)، بریان شده

جدول مقایسه دو غذا

۵.۶۵ پروتئین ۲۵.۷۵
۷.۲۹ چربی ها ۱۷.۷۸
۴.۰۱ کربوهیدرات ها ۰
۱۰۲.۱ انرژی ۲۷۰
۸۱.۱۳ آب ۵۵.۹۹
۰.۵ فیبر ۰
۱۲۵.۵۱ کلسیم ۲۴
۰.۶۵ آهن ۲.۴۸
۱۲.۰۹ منیزیم ۲۰
۹۸.۲۳ فسفر ۱۹۴
۱۶۹.۲۸ پتاسیم ۳۰۴
۳۳۱.۴۹ نمک(سدیم) ۷۵
۰.۷۵ روی ۶.۲۵
۰.۰۶ مس ۰.۰۸
۰.۱ منگنز ۰.۰۱۱
۴.۱۷ سلنیوم ۲۱.۵
۵۰۹.۴۸ ویتامین A ۹
۳۸.۵۹ رتینول ۳
۲۴۳.۸ بتا-کاروتن ۰
۰.۰۱ آلفا-کاروتن ۰
۳.۵۵ ویتامین D (D2 + D3) ۲
۱.۰۱ بتا-کریپتوزانتین ۰
۱۹۹۰.۹۳ لیکوپن ۰
۱۳۹.۰۲ لوتئین + زآگزانتین ۰
۱۵.۰۶ ویتامین C ۰
۰.۰۳ ویتامین ب۱ (تیامین) ۰.۰۴۷
۰.۰۷ ویتامین ب۲ (ریبوفلاوین ) ۰.۱۷۶
۰.۴ ویتامین ب۳( نیاسین) ۵.۰۹۸
۰.۱۱ ویتامین ب۵(پانتوتنیک اسید) ۰.۶۵۸
۰.۰۶ ویتامین ب۶ ۰.۳۶۶
۰.۵۱ ویتامین ب۱۲ (کوبالامین) ۲.۷۳
۸.۰۳ ویتامین ب ۴ (کولین) ۸۰.۸
۶.۲۷ ویتامین K ۱.۶
۱۰.۷۸ ویتامین ب9 (فولات) ۱۰
۰.۱۲ تریپتوفان ۰.۱۳۱
۰.۲۴ ترئونین ۰.۹۹۶
۰.۲۷ ایزولوسین ۱.۱۳۸
۰.۴۳ لوسین ۲.۰۰۷
۰.۲۴ لیزین ۲.۱۳۱
۰.۱۲ متیونین ۰.۶۶۲
۰.۰۴ سیستین ۰.۲۶۵
۰.۲۴ فنیل‌آلانین ۱.۰۰۴
۰.۲۴ تیروزین ۰.۷۹۲
۰.۳۱ والین ۱.۲۶۴
۰.۱۲ هیستیدین ۰.۸۳۶
۱۷.۵۲ کلسترول ۸۸
۳.۴۱ اسیدهای چرب اشباع ۶.۷۶۴
۰.۳۳ امگا 6 ۰.۳۹۸
۰.۱ امگا 3 ۰.۰۵۷
۳.۱۶ چربی اشباع نشده یگانه ۷.۸۹۵
۰.۴۲ چربی اشباع نشده چندگانه ۰.۵۱۷
۲.۰۵ قند ۰

رتبه (Grade)

  • A
  • A-
  • B+
  • B
  • B-
  • C+
  • C
  • C-
  • D+
  • D

صد گرم از سالاد کاپری دارای ۱۲۵.۵۱ گرم کلسیم می باشد میزان تاثیر (۵۵.۶ %)

کلسیم علاوه بر نقش مهمش در تقویت استخوان‌ها و دندان‌ها، به عنوان یک پیام‌رسان، نقش بسیار مهمی نیز در مسیرهای نشانه‌گذاری سلولی در سرتاسر بدن ایفا می‌کند، همین‌طور این ماده‌ی معدنی برای کارکرد طبیعی سلول‌ها، انتقال پیام‌های عصبی، ترشح هورمون‌ها، انعقاد خون، انقباض ماهیچه‌ها، و آرام‌سازی ماهیچه‌ها نیز بسیار کاربردی است.

صد گرم از سالاد کاپری دارای ۵۰۹.۴۸ گرم ویتامین A می باشد میزان تاثیر (۱۸.۵ %)

ویتامین آ برای محافظت از پوست، مخاط بینی، سینوس ها و سلامت دهان بسیار مفید است. این ویتامین در عملکرد سیستم ایمنی، رشد، تشکیل استخوان، باروری، ترمیم زخم و جراحت نقش بسزایی دارد.

صد گرم از سالاد کاپری دارای ۳.۴۱ گرم اسیدهای چرب اشباع می باشد میزان تاثیر (۹.۳ %)

چربی‌های اشباع شده در طی یک فرآیند شیمیایی به نام هیدروژنه کردن Hydrogenation به وجود می‌آیند، فرآیندی که در آن هیدروژن به روغن اضافه شده و در دمای زیادی گرم می‌شود. این کار عمر مفید چربی را افزایش می‌دهد.

صد گرم از سالاد کاپری دارای ۳۳۱.۴۹ گرم نمک(سدیم) می باشد میزان تاثیر (۵.۴ %)

اگرچه از دیرباز نمک برای بدن اهمیت زیادی دارد اما مصرف زیاد آن می تواند برای اعضای حیاتی بدن چون کلیه ها ، استخوان ها ، قلب ، پوست و معده مضر باشد

صد گرم از سالاد کاپری دارای ۵.۶۵ گرم پروتئین می باشد میزان تاثیر (۴.۵ %)

پروتئین ماده اصلی تشکیل دهنده بافت های عضلانی بدن انسان است و پروتئین بدون چربی از بهترین گزینه ها برای تولید این بافت ها و پشتیبانی از دیگر بخش های بدن است.

صد گرم از سالاد کاپری دارای ۷.۲۹ گرم چربی ها می باشد میزان تاثیر (۲.۵ %)

اگرچه وجود چربی برای جذب ویتامین های A، D، E و K ضروری می باشد، اما جذب زیاد آن به بالا رفتن لیپوپروتئین که نوع بد کلسترول است کمک می‌کنند.

صد گرم از سالاد کاپری دارای ۰.۵ گرم فیبر می باشد میزان تاثیر (۱.۸ %)

مصرف فیبر به میزان کافی، احتمال بروز مشکلات قلبی، سکته و دیابت نوع دو را کاهش می دهد.

صد گرم از سالاد کاپری دارای ۱۵.۰۶ گرم ویتامین C می باشد میزان تاثیر (۱.۳ %)

بدن شما خودش ویتامین C تولید نمی‌کند و حتی قادر هم نیست که این ویتامین را ذخیره کند؛ درنتیجه بسیار مهم است که در رژیم غذایی روزانه‌تان مقدار زیادی میوه‌ و سبزیجات حاوی ویتامین C مصرف کنید. مزایای ویتامین C عبارت‌اند از: جلوگیری از نارسایی‌های سیستم ایمنی؛ محافظت در برابر بیماری‌های قلبی و عروقی؛ محافظت در برابر مشکلات سلامتی ارثی؛ محافظت در برابر بیماری‌های چشم؛ پیشگیری از چروک شدن پوست.

صد گرم از سالاد کاپری دارای ۱۷.۵۲ گرم کلسترول می باشد میزان تاثیر (۰.۵ %)

اگرچه کلسترول برای براي توليد هورمون، ويتامين D و اسيدهاي لازم براي هضم غذا مورد نیاز است اما میزان زیاد آن باعث رسوب در جداره هاي سرخرگ ها مي شود که علت عمده حمله قلبي و سکته است.

صد گرم از سالاد کاپری دارای ۲.۰۵ گرم قند می باشد میزان تاثیر (۰.۳ %)

مضرات زیاده روی در مصرف این مغذی به قدری است که کاها از آن به اسم سفید یاد می شود.

صد گرم از سالاد کاپری دارای ۰.۶۵ گرم آهن می باشد میزان تاثیر (۰.۱ %)

آهن، ماده‌ی معدنی ضروری برای بدن است اما درست مانند سایر مغذی‌ها، زیادی آن برای بدن ضرر دارد. مصرف زیاد مکمل آهن می‌تواند مسمومیت شدیدی ایجاد کند.
امتیاز : -۱.۱۰

  • A
  • A-
  • B+
  • B
  • B-
  • C+
  • C
  • C-
  • D+
  • D

صد گرم از برگر از چرخ کرده گوشت گاو(80٪ گوشت خالص و 20٪ چربی)، بریان شده دارای ۲۵.۷۵ گرم پروتئین می باشد میزان تاثیر (۳۴.۲ %)

پروتئین ماده اصلی تشکیل دهنده بافت های عضلانی بدن انسان است و پروتئین بدون چربی از بهترین گزینه ها برای تولید این بافت ها و پشتیبانی از دیگر بخش های بدن است.

صد گرم از برگر از چرخ کرده گوشت گاو(80٪ گوشت خالص و 20٪ چربی)، بریان شده دارای ۶.۷۶۴ گرم اسیدهای چرب اشباع می باشد میزان تاثیر (۳۰.۹ %)

چربی‌های اشباع شده در طی یک فرآیند شیمیایی به نام هیدروژنه کردن Hydrogenation به وجود می‌آیند، فرآیندی که در آن هیدروژن به روغن اضافه شده و در دمای زیادی گرم می‌شود. این کار عمر مفید چربی را افزایش می‌دهد.

صد گرم از برگر از چرخ کرده گوشت گاو(80٪ گوشت خالص و 20٪ چربی)، بریان شده دارای ۲۴ گرم کلسیم می باشد میزان تاثیر (۱۷.۷ %)

کلسیم علاوه بر نقش مهمش در تقویت استخوان‌ها و دندان‌ها، به عنوان یک پیام‌رسان، نقش بسیار مهمی نیز در مسیرهای نشانه‌گذاری سلولی در سرتاسر بدن ایفا می‌کند، همین‌طور این ماده‌ی معدنی برای کارکرد طبیعی سلول‌ها، انتقال پیام‌های عصبی، ترشح هورمون‌ها، انعقاد خون، انقباض ماهیچه‌ها، و آرام‌سازی ماهیچه‌ها نیز بسیار کاربردی است.

صد گرم از برگر از چرخ کرده گوشت گاو(80٪ گوشت خالص و 20٪ چربی)، بریان شده دارای ۱۷.۷۸ گرم چربی ها می باشد میزان تاثیر (۱۰.۳ %)

اگرچه وجود چربی برای جذب ویتامین های A، D، E و K ضروری می باشد، اما جذب زیاد آن به بالا رفتن لیپوپروتئین که نوع بد کلسترول است کمک می‌کنند.

صد گرم از برگر از چرخ کرده گوشت گاو(80٪ گوشت خالص و 20٪ چربی)، بریان شده دارای ۸۸ گرم کلسترول می باشد میزان تاثیر (۳.۸ %)

اگرچه کلسترول برای براي توليد هورمون، ويتامين D و اسيدهاي لازم براي هضم غذا مورد نیاز است اما میزان زیاد آن باعث رسوب در جداره هاي سرخرگ ها مي شود که علت عمده حمله قلبي و سکته است.

صد گرم از برگر از چرخ کرده گوشت گاو(80٪ گوشت خالص و 20٪ چربی)، بریان شده دارای ۷۵ گرم نمک(سدیم) می باشد میزان تاثیر (۲.۱ %)

اگرچه از دیرباز نمک برای بدن اهمیت زیادی دارد اما مصرف زیاد آن می تواند برای اعضای حیاتی بدن چون کلیه ها ، استخوان ها ، قلب ، پوست و معده مضر باشد

صد گرم از برگر از چرخ کرده گوشت گاو(80٪ گوشت خالص و 20٪ چربی)، بریان شده دارای ۹ گرم ویتامین A می باشد میزان تاثیر (۰.۵ %)

ویتامین آ برای محافظت از پوست، مخاط بینی، سینوس ها و سلامت دهان بسیار مفید است. این ویتامین در عملکرد سیستم ایمنی، رشد، تشکیل استخوان، باروری، ترمیم زخم و جراحت نقش بسزایی دارد.

صد گرم از برگر از چرخ کرده گوشت گاو(80٪ گوشت خالص و 20٪ چربی)، بریان شده دارای ۲.۴۸ گرم آهن می باشد میزان تاثیر (۰.۵ %)

آهن، ماده‌ی معدنی ضروری برای بدن است اما درست مانند سایر مغذی‌ها، زیادی آن برای بدن ضرر دارد. مصرف زیاد مکمل آهن می‌تواند مسمومیت شدیدی ایجاد کند.
امتیاز : -۰.۴۹

برنده : برگر از چرخ کرده گوشت گاو(80٪ گوشت خالص و 20٪ چربی)، بریان شده

مقایسه ماکرو نوترینت ها

پروتئین

سالاد کاپری

(۱۰.۱%)

برگر از چرخ کرده گوشت گاو(80٪ گوشت خالص و 20٪ چربی)، بریان شده

(۴۶%)

کربوهیدرات

سالاد کاپری

(۳.۱%)

برگر از چرخ کرده گوشت گاو(80٪ گوشت خالص و 20٪ چربی)، بریان شده

(۰%)

چربی

سالاد کاپری

(۱۰۰%)

برگر از چرخ کرده گوشت گاو(80٪ گوشت خالص و 20٪ چربی)، بریان شده

(۱۰۰%)

عمومی


سالاد کاپری

شامل آب بیشتری است + 44.9 %

برگر از چرخ کرده گوشت گاو(80٪ گوشت خالص و 20٪ چربی)، بریان شده

شامل انرژی بیشتری است + 164.4 %

ویتامین ها


سالاد کاپری

شامل ویتامین A بیشتری است + 5560.9 %

شامل رتینول بیشتری است + 1186.3 %

شامل ویتامین D (D2 + D3) بیشتری است + 77.5 %

شامل ویتامین K بیشتری است + 291.9 %

شامل ویتامین ب9 (فولات) بیشتری است + 7.8 %

برگر از چرخ کرده گوشت گاو(80٪ گوشت خالص و 20٪ چربی)، بریان شده

شامل ویتامین ب۱ (تیامین) بیشتری است + 56.7 %

شامل ویتامین ب۲ (ریبوفلاوین ) بیشتری است + 151.4 %

شامل ویتامین ب۳( نیاسین) بیشتری است + 1174.5 %

شامل ویتامین ب۵(پانتوتنیک اسید) بیشتری است + 498.2 %

شامل ویتامین ب۶ بیشتری است + 510 %

شامل ویتامین ب۱۲ (کوبالامین) بیشتری است + 435.3 %

شامل ویتامین ب ۴ (کولین) بیشتری است + 906.2 %

پروتئین ها


سالاد کاپری

برگر از چرخ کرده گوشت گاو(80٪ گوشت خالص و 20٪ چربی)، بریان شده

شامل پروتئین بیشتری است + 355.8 %

شامل تریپتوفان بیشتری است + 9.2 %

شامل ترئونین بیشتری است + 315 %

شامل ایزولوسین بیشتری است + 321.5 %

شامل لوسین بیشتری است + 366.7 %

شامل لیزین بیشتری است + 787.9 %

شامل متیونین بیشتری است + 451.7 %

شامل سیستین بیشتری است + 562.5 %

شامل فنیل‌آلانین بیشتری است + 318.3 %

شامل تیروزین بیشتری است + 230 %

شامل والین بیشتری است + 307.7 %

شامل هیستیدین بیشتری است + 596.7 %

مواد معدنی


سالاد کاپری

شامل کلسیم بیشتری است + 423 %

شامل نمک(سدیم) بیشتری است + 342 %

شامل منگنز بیشتری است + 809.1 %

برگر از چرخ کرده گوشت گاو(80٪ گوشت خالص و 20٪ چربی)، بریان شده

شامل آهن بیشتری است + 281.5 %

شامل منیزیم بیشتری است + 65.4 %

شامل فسفر بیشتری است + 97.5 %

شامل پتاسیم بیشتری است + 79.6 %

شامل روی بیشتری است + 733.3 %

شامل مس بیشتری است + 33.3 %

شامل سلنیوم بیشتری است + 415.6 %

گروه های غذایی


سالاد کاپری

برگر از چرخ کرده گوشت گاو(80٪ گوشت خالص و 20٪ چربی)، بریان شده